Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום על הבוקר המוקדם ביותר, הצלחנו להגיע ממנוע+גיר מורכב באוטו למצב הזה בשעתיים ברוטו בתנאי שטח, עיניכם הרואות (סליחה על האיכות, מצלמת פלאפון) :

7641065.jpg

לא רע בשביל פעם ראשונה... מי אמר שקשה לתחזק אלפא ? :grin:

היו קצת נסיבות מקילות בדמות רדיאטור שהיה משוחרר כבר ועוד כמה דברים שהתפרקו בקלות, ובסיוע המכשיר החשוב ביותר tzahico, ג'ק עגלה סיני, בוקים וכמה מפתחות ובוקסות המנוע והגיר בחוץ די בקלות.

4910962.jpg

הסוד הזו היא תורמת החלקים שלי, שחונה בשטח של חבר מושבניק באיזור ירושלים.

הסוכה המוזרה מאחור זה מעין צריף שעזרתי לו לבנות לפני 15 שנה בתור יחידת דיור מבודדת לאירוח מבקרות :wink:

עכשיו זה כבר פשוט לפרק את הגיר מהמנוע, לפרק את הדיסקים והקליפרים (זה צמוד לגיר, לא בגלגלים) ולבדוק איך מרפאים את החולה.

הסיבה שאני צריך את הגיר הזה היא בגלל מה שמתואר בשרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=114090

למרות שעדיין לא ברור איך זה שעכשיו הסוד (השנייה, המשופצת) חונה בניוטרל ואי אפשר לדחוף אותה (בהנחה שזה לא בגלל ששכחתי הנד-ברקס למעלה...) לא קדימה ולא אחורה, הרי בניוטרל הגיר אמור להיות חופשי לגמרי להסתובב.... צריך להסתכל שוב באור ולראות מה מצב הציריות ולנסות גם לדחוף בשילוב קלאץ'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

עם הסוד שלך עומדת הרבה זמן יכול להיות שהברקסים תפוסים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הסוד שלי נוסעת על הכיפאק (עד התקלה לפחות), מי שלא נוסעת זו תורמת החלקים שאתם רואים בתמונות. היא הגיעה על גרר למשכנה הנוכחי.

פורסם

מה מצב החלודה בסוד של חברך הירושלמי,יש כאלו שאומרים שרכבים שהיו רוב חייהם באיזורים יבשים (כמו ירושלים),פחות סובלים מחלודה,האם זה נכון לגבי הסוד של חברך?

פורסם

עידו - אם הגיר היה נתפס בהילוך אז לפחות קדימה האוטו היה צריך לזוז בדחיפה, נראה לי...

איציק - האוטו הזה הוא נדוניה לחלקים שקיבלתי יחד עם הסוד הנוסעת. הוא רק עומד בשטח של החבר שלי משיקולי מצוקת מקום, את רוב חייו העביר במישור החוף ויש לו כמה חלודות קשות, אם כי ניתנות לתיקון.

פורסם

בי-ם הרכבים סובלים פחות מחלודה בגלל המרחק מהים והלחות של מישור החוף ובגלל שכל בוקר הם מקבלים טיפול טל של מים מזוקקים דבר שמקל על חייהם....יש לחות ויש לחות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום

יש לי חיפושית "מקורית" מירושלים ועוד אחת שמקורה ממישור החוף. שתי החיפושיות מאותו שנתון ואתו דגם. אין מה להשוות מבחינת חלודה. לירושלמית יש מעט חלודה שיטחית והשניה עברה לסטטוס של תורמת איברים עקב הריקבון המתקדם...

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

היא יכולה עקרונית לחזור לכביש, הרשיונות מוקפאים.

הבעיה היא רק כסף (ומדובר על סכומים של חמש ספרות), בין היתר בגלל שבזזתי ממנה הרבה חלקים טובים :wink: ובגלל רקבונות עמוקים.

פורסם

יש סוד כזאת מסתובבת בירושלים,והיא במצב מעולה,לא ראיתי עליה שום חלודה או רקבונות בדיוק בצבע שלך.

באמת עד שלא תראו לא תבינו כמה היא מקורית ושמורה.

פורסם

אני מכיר אותה, אפילו כתבתי שראיתי אותה פעם (חונה על מדרכה באדום לבן...) באיזור תלפיות.

היא מודל 82 נדמה לי, ובצבע הבז' החינני הזה. באמת במצב מעולה ושמור ביותר.

פורסם

סביר להניח שהבלמים נתפסו לה.פתח את הגלגלים ונסה לשחרר את הבלמים=אם זה בלם תוף -הורד את התוף ונסה לכווץ את הקליפרים. ריסוס של שמן גם יכול להועיל.

מה מצב הגיר שלך כרגע?

תוכל לעשות 2 בדיקות ולדוח על התוצאות?

1) הרם את אחד הגלגלים הקדמים ונסה לסובב כשהגיר בניוטרל. נסה לעשות זאת גם כששני הגלגלים באוויר

2) פתח את בורג ריקון השמן ותראה האם יש שם גרגרי מתכת.

אלי

• תוכן חדש...