Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע מי ממכם ראה, אבל כרגע נגמרה כתבה בנושא של ספורט מוטורי, ב"יומן" ערוץ 1.

חבל שלא פורסם על כך לפני זה, אחרת לא הייתי כמעט מפספס, ראיתי רק את סוף הכתבה וחבל שכך.

בכל אופן, כל הכבוד כתבה לעניין, צילומים נדירים, כיף לראות את זה , המשיכו כך.

רק אני מקווה שכל התוכניות יצאו לפועל ואכן יוקם מסלול רציני לספורט מוטורי בכלל וראלי בפרט.

under construction..

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי את הכתבה ,צילומים יפים,ראיון מדהים עם אילן אהרון,יובל מלמד ודני

אבל אני אהיה כנה מאוד ואני יגיד:

מה אני מנייאק?!?!?

אפילו שנייה של האוטו בנסיעה לא הייתה! **ראבאק, אולי נפסיק עם הקטע של לדחוף שמונים סימני קריאה בכל משפט?!**

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

טוב לגבי חשיפה אנחנו האחרונים שיכולים להתלונן .

יושבים יחד עם השמפחות נדב ואני אחרי ארוחת ערב וצוחקים שערוץ-1 שוב מבטיחים אלא ש...הפעם הם קיימו .

יופי של כתבה .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

חצי מהכתבה עסקה בנדב:).

חבל שאי אפשר להעלות קידורים מערוץ 1, אולי תנסו לברר איתם ונכל להעלות את הכתבה המלאה פה בפורום למי שלא ראה.

under construction..

פורסם
חצי מהכתבה עסקה בנדב:).

חבל שאי אפשר להעלות קידורים מערוץ 1, אולי תנסו לברר איתם ונכל להעלות את הכתבה המלאה פה בפורום למי שלא ראה.

והחצי השני פרסומת ליובל למלמד.

אבל עדיין היה נחמד.

פורסם
והחצי השני פרסומת ליובל למלמד.

אבל עדיין היה נחמד.

חצי מהכתבה עסקה בנדב - מה לעשות שהוא ניצח בקטגורייה (אם מורידים ממנה את הפוביצרים) והוא גם הצליח להביא את ערוץ 1 אז מגיעה לו החשיפה. יובל מלמד - ניצח למיטב זכרוני בקטגוריה הבכירה ובכל מקרה כיום הוא אחד מהיחידים שמתחרה גם בחו"ל ולכן מעניין את התקשורת.

והכי חשוב - אני לא הייתי שם לגנוב את ההצגה.... :wink:

לכן (קצת יותר ברצינות) לדעתי הכתבה (עכשיו אחרי שראיתי הקלטה) מאוזנת. כרגיל - חוטאים העורכים בכך שלא נתנו חשיפה מינימלית לפחות לכל השאר באופן שווה. אבל זה יעלם אני מקווה עם התפתחות הספורט והתמקצעות הכתבים המסקרים... מי שיהיה טוב יזכה לחשיפה - ומי שפחות - פחות!

אלון

פורסם

קודם כל תודה על הפרגון אלון!

אני חייב לציין שהכתבה הייתה מושקעת ביותר! הם נסעו לפארק חצרים וגם ליובל מלמד ונתנו הסבר איך בונים רכב איפה הולכים להתאמן וכ"ו.

אהבתי את הקטע שצחקו על ה"אימון"

אני חייב לחזק את אילן אהרון ויובל מלמד על העובדה שהסבירו שזה הספורט העממי!

יובל בהחלט נתן הסבר ממצה "כל הפורמולה זה יפה, אבל זה לא זה, זה לא הדבר העממי! ראלי זה הספורט המוטורי של העם!" מילים כדורבנות וצריך להפנים אותן

אילן אהרון גם נתן הספר יפה ואמר שלא חייבים להתחיל מאימפרזה אלא אפשר להתחיל ברכב של עשרות אלפי שקלים ולא מאות. רק שאז נתנו את ה"קקמאיקה" שלי בתור דוגמא! הערה קצת פוגעת... :wink:

היה עוזר לתת חשיפה לשאר הקבוצות, כנראה שההסברה לכתבים הייתה קצת לוקה, למרות שסה"כ ניכר היה שניסו לתת חשיפה לשאר.

בברכה נדב

נ.ב. לא האמנתי שמשדרים... אחרי כל כך הרבה זמן.

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

אני דדוקא הרגשתי שהם הציגו את פני הדברים באופן מעט מזלזל

כניראה מבורות ו/או חוסר רצינות לעניין.

נו טוב,לפחות כאן אני יודע שכולם מרגישים כמוני ביחס לספורט המוטורי ,

ושרק הזמן יביא את שאר האוכלוסיה להבין את עומק ואיכות התחום , שזה לא רק לפרטים בודדים אלא לטובת כלל האנשים בארץ.

פורסם

הכתבה הייתה עשוייה היטב.

לא רק דיבורים, גם מעט תמונות של עבודה על רכבים, וגם תמונות של רכבים חולפים(כובש מאוד את העין).

אני לא חושב שהם הציגו את הדברים בזלזול.

סה"כ העניין עדיין בחיתולים, ובאופן כללי הם הציגו את הנושא באופן "קליל", וכך הוא אמור להיות מוצג, אומנם מדובר על נושא מאוד רציני,אבל זה עדיין ספורט.

צריך לשלב את הדברים, ואני חושב שדווקא הראו בכתבה את הפאן הכיפי והקליל של העניין, וכמוכן את הפאן הרציני שבעניין עם הצגת התכנון על הקמת פארק מוטורי ,העלויות והסכנות הכרוכות בכך.

ניר

under construction..

פורסם
הכתבה הייתה עשוייה היטב.

לא רק דיבורים, גם מעט תמונות של עבודה על רכבים, וגם תמונות של רכבים חולפים(כובש מאוד את העין).

אני לא חושב שהם הציגו את הדברים בזלזול.

סה"כ העניין עדיין בחיתולים, ובאופן כללי הם הציגו את הנושא באופן "קליל", וכך הוא אמור להיות מוצג, אומנם מדובר על נושא מאוד רציני,אבל זה עדיין ספורט.

צריך לשלב את הדברים, ואני חושב שדווקא הראו בכתבה את הפאן הכיפי והקליל של העניין, וכמוכן את הפאן הרציני שבעניין עם הצגת התכנון על הקמת פארק מוטורי ,העלויות והסכנות הכרוכות בכך.

ניר

לאחר הרהור קל,

יש משהו בדבריך

פורסם

תודה לבחור שהביא את הלינק..!

:-)

למי ששאל,

תעביר את הסאקלה לרבע האחרון בקו..

:-)

זו הכתבה האחרונה..ביומן.

ושוב,

תודה רבה..!