Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתאריך ה- 28.03.06 "יום הבחירות" יתקיים יום אימון והדרכה לראלי ספרינט ב-5 מיקצים.

המסלול בשבילי כורכר מהודק באורך 2,800 מטר.

האימון מאורגן ע"י מישל גדג' וישתתפו בו מיטב נהגי הספרינט בארץ - וכן - סוף, סוף, גם אני יהיה שם עם ה 106S16 והרבה מרץ אחרי תקופה ארוכה ללא נהיגה במירוץ כל שהוא (בלי נדר).

מה זה אומר?

1. חברי הפורום מוזמנים אישית - מי שירצה - מוזמן יום קודם בתיאום איתי לראות אימון קצר שיערך בצפון.

2. מנהלים - נא העבירו מדבקות של הפורום שנדביק על הרכב. אני אשמח לצוות מתנדבים טכני מהפורום.

3. רז - תמרק את הקסדה, תפנה את שני שלישי ו"דיר באלאק" אתה לא מגיע.

אלון.

שלכם,

אלון.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב, עכשיו חזרנו מאימון תחרותי ספרינט ראלי - אני פותח את הנושא לתגובות תמונות ושרשורים ומזהיר מראש:

תהיו מחושבים במה שאתם מעלים - האם זה משרת את האירועים הבאים או לא?

אם לא - אל תעלו את זה פה, כי זה כנראה ימחק!

הכי חשוב, שכולם חזרו בריאים ושלמים - למרות שחלקנו חזרו בלי רכב (כן, כן, ה 106S16 שלי - היסטוריה - הושבתה בהתהפכות - כי, לא הספיק לי להיות בין הראשונים בקטגוריה - רציתי לעבור את האימפרזות - דבר שהוכח כבילתי אפשרי בעליל...) - בספרינט שלטעמי האישי - היה מאורגן למופת! הזנקות בזמנים - הכל דפק כמו שעון - גם התקלות טופלו במקצועיות.

פירוט נרחב מהחוויה האישית שלי - כולל ההתהפכות - בשעות הקרובות.

לכו להצביע בינתיים!!!

שלכם,

אלון

פורסם

זאב, הצילומים נהדרים :mm_yeah:

עידו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם
אני לא רגיל לראות תמונות כאלה מהארץ. נראה ממש כמו משהו מחו"ל.

אלון הצטערתי לקרוא על האוטו. יש ביטוח במקרים כאלה?

ממש לא. זה חלק מתהליך הלמידה הכואב. לא נורא - העיקר שאף אחד לא נפגע. אביזרי הבטיחות (הכלוב, הכסאות, החגורות וכו') הוכיחו את החשיבות בכך שלא מתפשרים. ההתהפכות הייתה במהירות גבוהה וכללה מספר גילגולים - למרות זאת, הנוט ואני יצאנו ללא כל פגע (גם לא שריטות) - מהרכב לעומת זאת, לא נשאר הרבה - כמו שאני מעריך שתראו מאוחר יותר בתמונות. - אחרי תוצאות המדגם - אני גם אשב לספר במסודר על הכל. גם על האירוע - שהיה ממש מקצועי הפעם - וגם כמובן, על החוויה האישית שלי.

אלון

פורסם

טוב, אז מה היה לנו שם:

כ - 20 מתחרים (מתוכם כ - 10 בקטגוריה שלנו), מסלול מהיר מאוד וחלק מאוד, מזג אויר מעולה לנהיגה ואפילו שני ערוצי טלויזיה (ערוץ 5 והערוץ המקומי).

הכנות:

יום חמישי שעבר - אני מפרק את הגיר ברכב שלי ע"מ להחליף את הקלאץ ומחזיר השמן שלו שנפרץ וגורם להחלקה של הקלאץ' כל פעם מחדש. הקלאץ' נשלח לחולון למשפץ שיעתיק מידות וייצר קלאץ קרמי חדש.

"עד יום ראשון גג שני בבוקר הקלאץ' אצלך..."

ביום ראשון אני מגיע ומגלה - אין קלאץ' ואין בטיח - נוסף לכל, אני מגלה שבולם אחורי ימני קצת "מזיע" ולא בטוח שהוא יעמוד במסלול הקרוב.

ביום שני בבוקר (אתמול) אני מגיע ומגלה שלא ניתן לשפץ את הבולם והקלאץ' הקרמי יהיה מוכן אולי ביום חמישי בינתיים, הפליי וויל והקלאץ' הישן בחולון. מה עושים?

נכנסים לרכב הראשון שמוצאים וקדימה נסיעה מחיפה לחולון להביא את הקלאץ' הישן (אין קלאץ' של S16 במלאי). עד 15:00 אני מספיק לאסוף את הקלאץ' ולתאם טלפונית איסוף 2 בולמים אחוריים ישנים של גבי סרוגו ששוכבים אצל הפוביצרים. משם לכביש 6 ובשעה 16:15 מתחילים להרכיב את הרכב.

בינתיים רז (הנווט שלי) מודיע לי שלא יגיע לאימון שתכננו ביום שני ואני מספיק לחזור רוורס עם המיצובישי הפרטית שלי על עמוד. יום נאחס - כבר אמרתי...

כל הסימנים היו שם - אבל אני בשלי - אני אגיע לאירוע ו"אתן לכולם בראש"....

יום שני 18:00 הרכב מניע - נסיעה בשטח ליד המוסך מתבצעת ב 19:00 עם אורות - ראלי לילה ממש. אני חוזר מרוצה לשטיפת הרכב ומגלה - לא בדקתי לחץ אוויר - אחד הצמיגים היה כנראה עם לחץ נמוך והתפוצץ. מחליף גלגל - והרכב מוכן לספרינט יום הבוחר. 21:00 - אני בדרך הבייתה כשאני אומר לעצמי - אחרי התלאות האלו - מה עוד כבר יישתבש. לא ידעתי מה מחכה לי....

00:30 בין שני לשלישי - הודעת SMS מרז הנווט שלי - "אני לא אגיע" - תוכניות משפחתיות שהשתנו קודמות לתחביב. מי כמוני מבין זאת - מספיק אירועים פיספסתי מאותן הסיבות.

05:00 - השקמה ונסיעה לאירוע - בדרך אני עוד אגלה שאין לי איך להעביר את הרכב וברגע האחרון ימצא פתרון בדמות השאלת עגלה מישראל וביצוע נסיעה כפולה - פעם עם ה 205GTI שלו ופעם עבור ה 106S16 (ז"ל) שלי. כל זה - ואני בשלי - אני אגיע לאירוע ו"אתן לכולם בראש"....

מי שמאמין באמונות תפלות - היה עוצר פה - אבל לא אני. אני בשלי:

"אני אגיע לאירוע ו..."

נכון,

"אתן לכולם בראש"....

בפיטס - אני פוגש את צוות הצילום של הערוץ המקומי. אני מציע לצלם לעלות איתי (יש לי מקום - אין נווט) והוא שמח על ההזדמנות - מישל, המארגן של האירוע, אוסר עלי לעלות איתו לאימון מסיבות בטיחות מוצדקות (אין עיגון למצלמה). הצלם מאוכזב - הוא עוד יודה לאלוהים אח"כ על העקשנות של מישל...

ו - יוצאים לדרך.

הזנקות ראשונות בעיכוב קל של 15 דקות בלבד - אבל גולת הכותרת, אין המתנה ארוכה בין אימון לאימון. ההפסקה בת 20 הדקות - הייתה בת 19:30 דקות - מדדתי. יש גם זמנים ראשונים - ואני בשמיים - הכל דופק כמו שעון - וגם מצאתי בחור נחמד מהצוות של הפוביצרים שמצטרף אלי כטרמפיסט ואח"כ יסייע לי מעט - "הכשרת נווט תוך כדי תנועה".

אני מסתכל על הזמנים - רוב הקטגוריה סביב ה 02:00 דקות ומעלה - ג'קי, נדב ואני מגרדים את ה 02:00 דקות מלמטה. נדב הצעיר מפגין עקבויות ביכולת גבוהה ואפילו מהיר ממני בכמה עשריות. ברור לי שזה לא ישאר ככה, כי אני....

"אתן לכולם בראש".... - זה הרי ברור לי יותר מכל דבר אחר.

נדב וג'קי עוד משפרים את התוצאה - אבל ה"SEMI" נווט שלי מתחיל לתפקד ואני מצליח לפתוח פער קטן על נדב וג'קי. עוד פעמיים על המסלול וזהו - ואני - אני כבר מרגיש איך אני - אתם כבר יודעים - "נותן לכולם בראש"...

בדרך אני מספיק להחליף מילה עם דני לוי. אני אומר לו שאני יכול לגרד פה את ה - 01:50 דקות. זה כבר ממש באיזור האימפרזות ודני מסביר לי שאני מדמיין. מה מדמיין? אני אראה לו....

אני כבר באיזור ה 01:54 ומשהו - מה זה להוריד 4 שניות, אני אומר לעצמי בנחישות. חוץ מזה - אני לא בטוח שה - 01:54 יספיק למקום ראשון ואני משוכנע שאף אחד בקטגוריה לא יירד מ - 01:50 דקות. (דקה וחמישים). אם כך, היעד נקבע - אני עולה למסלול בפעם הרביעית.

ההתהפכות -

עוברים את הסיבוב הראשון, אני מרגיש מהיר - מייד ביציאה מהסיבוב אני עולה לשלישי - עם הגיר הארוך שלי - זה מהיר - מאוד מהיר. קפיצה ראשונה - עולים, עולים, עולים - ויורדים חזק - הרכב משחק קצת - גז עד הסוף ויוצאים מזה - אני בשמיים - אני יודע שאני יותר מהיר ממקודם ומרגיש כאילו כבר קיזזתי מהזמן הטוב הקודם שלי - שנייה או שתיים. קפיצה נוספת - נחיתה - הרכב משתולל בקושי רב נשאר על המסלול. להאיט? מה פתאום! אתם הרי יודעים.... אני..... (כולם ביחד) - "אתן לכולם בראש"....

קפיצה נוספת - חצי מטר באוויר, אולי יותר, נחיתה קשה... הרכב משתולל - אני מתקן ונותן הרבה גז - עכשיו אני כבר יודע שאני מהיר מידיי לקפיצה הבאה - אבל לבלום משמעו לעוף מהמסלול - מחזיק גז ומקווה לטוב....

הרכב מתיישר לקפיצה הבאה - כשאני עולה באוויר - אני מבין שהנחיתה פה תסיים את הסיפור - מזה כבר לא נצא... אני אומר לנווט בקשר פנים שתי מילים: "אנחנו מתהפכים" - הנווט ה"קול" הזה שפעם ראשונה איתי ברכב עונה במילה אחת "יאללה..." (או משהו כזה)... נחיתה!!!!! הרכב עם שני גלגלים מחוץ למסלול - אני לוחץ דוושת גז עד הסוף ומתפלל שהזנב שמשיג אותי מימין יתיישר - זה לא קורה. מגע בצד שמאל עם דופן ההר... סיבסוב... אחד, שניים, שלושה, ארבעה (ואולי יותר) גילגולים על המסלול - הרכב גמור ואני יודע את זה - "רק לא בעץ" - אני חושב לעצמי.... הרכב הלך לפחות שאנחנו לא נפגע. הרכב מזדקר - "סביבון" על החרטום ונחיתה על הגג. הנווט מתאפס מייד - בקשר פנים אני שואל אותו אם הוא בסדר והוא עונה - "כן - אנחנו עדיין על המסלול". מחלצים מהר מדלת הנהג. רק שלא יבוא הרכב הבא וירים אותנו.... אני רץ 100 מ' אחורה ועוצר את עידן זהבי שמגיע עם ה GTI שלו. המרשלים מגיעים מכל עבר. כולם בסדר - הרכב מת! קפוט!

פה אני חייב לציין שהארגון היה למופת - מפנים מהר את הבלאגן והאירוע נמשך. לא הרבה - יזנקו עוד מספר מכוניות עד נדב (כן, כן - נדב המוכר לכם) - נדב יחליט שמה שטוב ל S16 שלי טוב גם לראלי שלו. גלגולון קטן והאירוע מסתיים. יותר מידי עיכובים.

העיקר - כולם נמצאים כרגע בבית בשלום - אין נפגעים.

הספורט המוטורי עבר עוד אירוע - הפעם מוצלח במיוחד. אירגון למופת. אתם בטח שואלים את עצמכם אז מה הסוף: נתן או לא נתן בראש....

טוב - עד הסטייג' השלישי - אני חושב שאני מדורג ראשון... אם זה מנחם אותי?

ממש ממש לא!

שלכם, אלון (שיודע שטעה היום בגדול...)

נ.ב.

ביום חמישי אני מקבל את הקלאץ' הקרמי של הרכב...

אלוהים יודע מה אני יעשה איתו!

אלון

פורסם

אני אומר לנווט בקשר פנים שתי מילים: "אנחנו מתהפכים" - הנווט ה"קול" הזה שפעם ראשונה איתי ברכב עונה במילה אחת "יאללה..." (או משהו כזה)...

אלון

הנווט שלך לא רואה בעיניים...........

:shock::multi::multi::screwy::screwy::onfire:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אלון, אחרי שקראתי את הקטע עם הסביבון חשבתי שהשם "אלון-סביבון" יכול להיות הכינוי החדש שלך, אבל מכיוון שזכור לי שזו הפעם השניה שלך להפוך רכב אני מציע את הכינוי "פליפר" :lol:.

שמח לקרוא שכולם בסדר.

מוטי

פורסם

טוב לשמוע שכולם בריאים ושלמים.

מקווה שגם אתה וגם נדב תרכיבו מכוניות חדשות בהקדם ותחזרו למסלול.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אלון אתה גם משורר וגם נהג גדול!!!

הלכת על הקצה עם הרכב אבל הפעם יותר מידיי,לא נורה קשה באימונים קל בקרב :wink:

גם נדב שחק אותה כל הכבוד,אבל גם מתח את הגבול יותר מידיי והפך את רכב :twisted:

וניצן לוי נהיה טילון יפה מאוד :lol:

בכול אופן היה אחלה אירוע באירגון מצוין של מישל !!!

תודה לצלמים ,לזאב על תמונות מדהימות כרגיל

ולטל על תמונות מהממות אתה תותח :mm_yeah:

קובי

• תוכן חדש...