Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שלקח חלק באימון שהיה היום!

היה מצויין!

 

אני חייב לציין, הקורס שעשינו ביום שישי היה הקורס הבסיסי של אלטרנתיבי, ולמרות זאת אני הופתעתי כל רגע מחדש!

בתור אחד שרמת הנהיגה, שלו והמודעות לרכב גבוהה יחסית, מתרגל מצבים שונים על בסיס יום יומי וגם מתחרה במרוצים הופתעתי פעם אחר פעם מכמה אפשר ללמוד ולהשתפר מהתרגולים הבסיסיים!

 

בתחילה עם שרון בתרגולי הבלימה (תודה דובי על ההקרבה) למדתי והשתפרתי!

 

אבל הכי הופתעתי מהסקיד (וגם איזיק הופתע קצת!) המכשיר הזה מדהים, כמה אפשר ללמוד וכמה הוא מדמה מצבי אמת! אני לא האמנתי שאוכל להנות ברמה כזו, ומעבר לכך, לשפר מיומנות, מבלימה ברגל שמאל, דרך עבודת הגה מהירה (מה זה מהירה, לא יכלתי לנשום!!!) ומדוייקת לתרגילי העברות משקל מורכבים ביותר ועד התמודדות עם מצבי חרום קיצוניים ביותר (אפילו בשבילי!)

 

 

גילי שרון איזיק אורי ויטלי ואיתי (סודר בצורה אקראית :wink: )

 

בברכה נדב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

×
×
  • תוכן חדש...