Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במדור השבועי, הפעם משהו קטן, מוגש בהוקרה לחצי היותר-טוב של רובנו.

בתקווה שתהנו (וכרגיל, אשמח לכל ביקורת).

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

יפה מאד.

מעניין שאין התקדמות "במחשבה ובתכנון נשי", כאשר כיום כמחצית הנהגים הן נשים.

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

לא לטעמי בכלל:?

ניתן ליוליה את הכבוד להביע את דעתה בנושא:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יפה מאד.

מעניין שאין התקדמות "במחשבה ובתכנון נשי", כאשר כיום כמחצית הנהגים הן נשים.

אבי.

ואולי זה קצת קשור בעובדה שכאשר גבר ואשה מגישים מועמדות לתפקידים ומקצועות המוגדרים עדיין כמקצועות גבריים , הגבר מועדף על פני האשה? או כאשר הם שניהם בתפקיד זהה האשה מופלית בשכר באופן משמעותי עובדה שיוצרת דימוטיבציה?

ובכלל שים לב בכמה מכוניות למשל הפריט הנדוש, מראת איפור, נמצא בצד של הנהג?

טל ,כתבה חמודה, אני מנסה לדמיין למה התכוונו ב "תאי איחסון נשיים", במקום איחסון מטבעות באוטו "נשי" כזה, היה איחסון לטמפונים??!!:wink:

אירית

פורסם
...ובכלל שים לב בכמה מכוניות למשל הפריט הנדוש, מראת איפור, נמצא בצד של הנהג? ...
אהההה, הנהג/ת אמור/ה לנהוג, לא להתאפר בזמן הנסיעה, בדיוק כמו שאסור לאכול, לדבר בפלאפון, לקרוא עיתון...

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם
אהההה, הנהג/ת אמור/ה לנהוג, לא להתאפר בזמן הנסיעה, בדיוק כמו שאסור לאכול, לדבר בפלאפון, לקרוא עיתון...

אפשר ורצוי... לפני נסיעה ולאחר נסיעה, תמיד ניתן למצא זמן מתאים לכל דבר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אפשר ורצוי... לפני נסיעה ולאחר נסיעה, תמיד ניתן למצא זמן מתאים לכל דבר.
כן, באמת נורא נחמד.

אבל העולם הוורוד הזה לא קיים במציאות. במציאות, נהגת מתאפרת תבחר את הנתיב השמאלי, תנסע על 40 קמ"ש (בדר"כ גם בלי אורות - כי למה צריך עוד תאורה חוץ מהתאורה הפנימית?) ותמיד תהיה מנותקת ממה שמתרחש סביבה.

וכן, אני יודע שיש גם חזירים שוביניסטים שחותכים, לא מאותתים חוסמים נתיבים, שמדברים בפלצפון תוך כדי נסיעה ומקללים. חארות.

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
ל' ענתה לך...

והערת אגב, נשים יכולות לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית

אירית

פורסם

האישה שלי נוהגת יותר טוב כמעט מכל גבר על הכביש.

באמת שאני כ"כ רגוע כשהיא נוהגת שאני מוריד את המשענת והולך לישון.

haters will hate

פורסם
והערת אגב, נשים יכולות לעשות יותר מדבר אחד בו זמנית
האם זה כולל את היכולת להביט במראת האיפור וגם בכביש במקביל? מצטער, אבל להתאפר בזמן נהיגה זה מסוכן בדיוק כמו להסיט את המבט כדי להסתכל על התחנות של הרדיו, למשל.

השאלה כאן היא קצת פילוסופית: האם נשים - בעידן בו הן דורשות (בצדק מוחלט) שוויוניות, וטוענות לשווין יכולת - בכלל צריכות מאפיינים מיוחדים ברכב? זה לא קצת מעליב? לו הייתי אישה הייתי נפגע מכך שמתכננים מכונית עבורי בה אין באפשרותי לפתוח את מכסה המנוע כדי לבדוק שמן או להוסיף מים לווישרים, כמו שעשה צוות הנשים במכונית ההיא של וולוו.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם
האם זה כולל את היכולת להביט במראת האיפור וגם בכביש במקביל? מצטער, אבל להתאפר בזמן נהיגה זה מסוכן בדיוק כמו להסיט את המבט כדי להסתכל על התחנות של הרדיו, למשל.

השאלה כאן היא קצת פילוסופית: האם נשים - בעידן בו הן דורשות (בצדק מוחלט) שוויוניות, וטוענות לשווין יכולת - בכלל צריכות מאפיינים מיוחדים ברכב? זה לא קצת מעליב? לו הייתי אישה הייתי נפגע מכך שמתכננים מכונית עבורי בה אין באפשרותי לפתוח את מכסה המנוע כדי לבדוק שמן או להוסיף מים לווישרים, כמו שעשה צוות הנשים במכונית ההיא של וולוו.

טל

הערת האגב כלל וכלל לא התייחסה למעשה אלא ליכולת...

לגבי השויוניות זו סוגייה נרחבת מדיי ולא לפורום הזה, ואם נוציא את סוגיית המעמד או הזכויות ,נשאלת השאלה האם כולם צריכים לעשות את אותם הדברים או חלוקת תפקידים כשלכל אחד מוגדר מה תפקידו (בהסכמה) גם אם הוא מחולק באופן של "גברי, נשי" נחשב לא שוויוני, ולגבי הערתך האם פוגע או לא? הערתי הבאה אני חושבת מסבירה את דעתי בעניין:

"אני מנסה לדמיין למה התכוונו ב "תאי איחסון נשיים", במקום איחסון מטבעות באוטו "נשי" כזה, היה איחסון לטמפונים??!!:wink:

יצאתי למפגשישי, אני מבטיחה לא להתעסק עם הרדיו או להסתכל במראה או על חתיכים בזמן שאני נוהגת, להתראות במפגשישי

אירית

פורסם

ליטל - דודג', מנוע 5.7, V8 בתצורת קופה - שאני לא אוהב? :yum:

למרות שאני יותר בכוון של שנות ה-70 המוקדמות, הייתי גאה להיות הבעלים של ה-LA FEMME.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

טל

טל,

זה שחושבים על מישהו, ומנסים לתכנן עבורו משהו שיתאים לצרכים המיוחדים לו,

איננו עושה אותו לנחות, או אותנו לשווים יותר.

אם לאשה או לגבר או לקשיש וכד' יש צרכים מיוחדים, אין פסול ללכת לקראת צרכים אלו.

זה בדיוק כמו לחשוב על כסא מתכוונן לגובה עבור נמוכים, גג מוגבה טיפה עבור גבוהים,

אפשרות להאריך (כמובן בצורה בטיחותית) את הפדלים בכדי לסייע לקיצרי הרגל,

ומראה מיוחדת למוגבלי ראות.

כל דבר יכול להיראות שונה בעיני מתבונן שונה. לדעתי, יפה וטוב שחשבו על הצד הנשי.

אם כי המחשבה היתה כנראה רק עקב רצון למכור יותר ...

אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
זה לא קצת מעליב? לו הייתי אישה הייתי נפגע מכך שמתכננים מכונית עבורי בה אין באפשרותי לפתוח את מכסה המנוע כדי לבדוק שמן או להוסיף מים לווישרים, כמו שעשה צוות הנשים במכונית ההיא של וולוו.

טל

"הפיקנטי ביותר בה היה מכסה מנוע שאינו מיועד לפתיחה אלא על-ידי מכונאי וולוו מוסמך... "

או מכונאית.. לא רואה איפה הבעייתיות?

אירית

פורסם
או מכונאית.. לא רואה איפה הבעייתיות?
אילו היו מציגים את הרעיון בכל הקונספטים שלהם, לא היתה בעיה. בפועל אי אפשר לפתוח את מכסה המנוע רק בדגם המיועד לנשים, באופן שמרמז על כך שנשים כקבוצה לא יכולות להתמודד עם בעיות מכניות בעצמן. אם הייתי אישה זה בטוח היה מפריע לי. אני לא רואה קונספטים למכוניות 'גבריות' עם צבעים של קבוצות כדורגל (זה הכי טוב שעלה לי עכשיו). הרי אילו היו כאלה מכוניות, היו מיעדים אותן לאוהדי הקבוצה ולא לגברים.

אבי - אתה פרטת פתרונות שנועדו לסיע לאנשים עם מוגבלויות לנהוג ברכב. קשישים למשל, זקוקים לעזרה מפני שהם לא כשירים כיום כפי שהיו כשירים בעבר. האם נשיות היא סוג של מגבלה?

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

• תוכן חדש...