Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מיני

odedmi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אחרי המון דילמות (של שנים רבות), החלטתי ללכת עם הלב, ולקנות מיני משלי.

רק עכשיו אני מבין שבערך מאז שאני בן 16 מתהפכת לי הבטן כל פעם שאני רואה אחת ברחוב, ועכשיו, כשאני גומר תואר, החלטתי ללכת על זה.

אז אם מישהו שמע, או מכיר, או יודע, או ראה, מיני למכירה - אני אשמח לדעת.

עקרונית, אין לי בעיה עם מצב הרכב - העיקר שיסע. את כל השאר אני רוצה לעשות לבד (ובעזרת בעלי מקצוע). מה שכן - כדאי שהיא לא תהיה יקרה מדי (כי כאמור, רק גמרתי תואר).

ואם כבר לתת העדפות, אז אם אפשר מסימן 3 ומעלה - עדיף (שני הראשונים פחות "עושים" לי את זה). תודה, עודד

פורסם

אני חושב שעברתי כבר על כל הלוחות שיש...

בכל אופן, אני תוהה עד כמה זה שפוי להביא מיני מאזור הצפון לירושלים?

ועוד שאלה עקרונית, פילוסופית, מתחכמת:

האם לחכות לדגם הספציפי שאני רוצה, או להתפשר בדרך? אני לא מדבר על לקנות חיפושית במקום מיני, אלא על לקנות מיני ישנה יותר (דגם 1-2) או סטיישן, במקום הסימן שאני רוצה.

מצד אחד - יום יבוא ואני אהיה המאושר באדם; מצד שני - אולי היום הזה לא יגיע, והייתי יכול להסתפק במשוה דומה.

מה אתם עושים?

פורסם

דבר איתי בפרטי, אני מכיר מישוה שבזמנו רציתי לקנות ממנ ומיני והוא אספן של מיני ויש לו כמה מכוניות יפות מאוד...

חוצמזה שאתה יכול לקנות את המיני שאני רציתי לקנות.

show_img.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בכל אופן, אני תוהה עד כמה זה שפוי להביא מיני מאזור הצפון לירושלים?
שפוי. זה באמת שטויות.. אני הייתי נוסע לדמשק בשביל זה.

האם לחכות לדגם הספציפי שאני רוצה, או להתפשר בדרך? אני לא מדבר על לקנות חיפושית במקום מיני, אלא על לקנות מיני ישנה יותר (דגם 1-2) או סטיישן, במקום הסימן שאני רוצה.
אני ממליץ לך להמתין. אין סיבה להתפשר. להערכתי קשה יותר למצוא סימן 1-2 מסימן 3 ומעלה.

לפני חודש כשהתלבטתי בעצמי, יעצו גם לי להמתין. אמרו שבסוף אמצא אחת שאפילו לא אצטרך להתלבט לגביה. צדקו. מה התקציב שלך?

חוצמזה שאתה יכול לקנות את המיני שאני רציתי לקנות.
לדברי הבחור שהביא אותה למצב הנוכחי, המיני הזו אמנם נראית טוב אבל לא "בנויה נכון" (לפחות ביחס למיני שלי, שגם אותה הוא בנה). מה גם שקראתי שהיא נמכרה במחיר לא הגיוני בעליל למטרות רווח, לא נראה לי שאדם צעיר יכול להרשות לעצמו לקנות אותה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

אני ממליץ לך להמתין. אין סיבה להתפשר. להערכתי קשה יותר למצוא סימן 1-2 מסימן 3 ומעלה.

לפני חודש כשהתלבטתי בעצמי, יעצו גם לי להמתין. אמרו שבסוף אמצא אחת שאפילו לא אצטרך להתלבט לגביה. צדקו. מה התקציב שלך? אני חושב שאני יכול לעמוד ב10K, בהנחה שיהיו לי עוד הוצאות מסביב של בערך 25%.

לדברי הבחור שהביא אותה למצב הנוכחי, המיני הזו אמנם נראית טוב אבל לא "בנויה נכון" (לפחות ביחס למיני שלי, שגם אותה הוא בנה). מה גם שקראתי שהיא נמכרה במחיר לא הגיוני בעליל למטרות רווח, לא נראה לי שאדם צעיר יכול להרשות לעצמו לקנות אותה. מה הכוונה ל"לא בנויה נכון"? האם הכוונה לשיפורים שנעשו במיני? אני לא רוצה לעשות שיפורים, רק שיפוץ כדי להחזיר אותה למצבה המקורי (ואולי אי אפשר להתמודד עם מצבה המקורי היום? האם אני נאיבי?)

אגב, המכונית מהצפון כבר נמכרה, אז אני ממשיך לחפש. בכל אופן, תודה על כל התשובות.

פורסם

תודה רבה על הקישור.

משום מה אני מתחיל להתעניין במיני.

מי יודע אולי אני אפילו ימצא בשבילי איזה אחת, נראה לי את הMK3.

[צריך שתהיה גם מתאימה לכיס שלי, למרות שהיא תהיה הרכב הרביעי שיהיה רשום על שמי. מיני לא לוקחת הרבה מקום בחניה]

פורסם

שאלה חדשה .....

בקשר לדגמים ולשינויים שבדגמים??

יש איזה מיני שאני מכיר ואולי קונה שיש לה פרונט לא יפה

עזבו שהניפוח בפרונט מגעיל אין לו גריל של מיני [נראת כמו רכב רגיל מקדימה]

האם אפשר לשים לה גריל יפה של המיני סימן 3

דרך הגב היא שנת 67 [נראה לי סימן 1, לא בטוח]

כמה שווה אחת כזאת לדעתכם בלי טסט אם מגנזיום חמוד אבל אם צמיגים קרועיים

בפנים נראת סבבה לגמרי [יש לה הרבה שעונים והגה ספורט] מושבים מדליקים

אבל הבעסה היחידה שהיא גיר אוטומט

נ.ב

כמה עולה גריל

ואם זה אפשרי בכלל

עוד נ.ב

כמה עולה לשנות את הגיר לגיר רגיל

שמעתי שהגיר הוא יחידה אחת אם המנוע

איך אני יכול לשנות את זה...

אם הכול ילך טוב אני מתחדש לי במיני שצריכה השקעה אבל בעלת פוטנצאל אדיר

פורסם

אז ככה אם אתה מתכוון למיני הזאת .

http://www.spagweb.com/gallery/ed_05/ אני לא בטוח באיזה שנה הם עלו על פס היצור.

הדגם הזה נקרא מיני קלאבמן , כל החלק הקדמי שונה ,להחליף את כל החלק הקידמי בתנאי שזה אפשרי אני לא שמעתי על אחד שעשה את זה , גם אם זה כן אני לא יודע אם זה כדאי ובטח שלא מקורי כמובן .

אם לזאת אתה מתכוון .

http://scaleracing.com/v-web/gallery/slideshow.php?set_albumName=album12

אכן זאת מיני מארק 1 .

רכב מאד נדיר בארץ , ולדעתי אין שם דבר רע בגריל שלו להפך מאוד מיוחד וקלאסי .

פורסם

הכוונה היא למיני הראשונה,

לקלאבמן, אם תוכל להרחיב בבקשה על הרכב אני יודה לך מאוד.

מה השינויים של המיני הזאת מלבד הפרונט ??

לפי דעתי, גם הפרונט ממש לא מוצלח מבחינת יופי

המיני הנ"ל ספציפית לא שמרו ממש על המקוריות,

בכול זאת היא יפיפיה [חוץ מהפרונט]

• תוכן חדש...