PDA

View Full Version : אימון תחרותי היום בחוות פיליפ...

NadavRally
25/02/06, 17:58
מחכים כבר לתמונות לתוצאות סרטונים...

יעללה! כבר אין סבלנות!!!

זאב 206 GTI
25/02/06, 18:48
ע"פ סיכום עם ברוך שליט קיים איסור פרסום מצטער... :sad:

NadavRally
25/02/06, 18:51
מה זאת אומרת אסור פרסום...
לא יהיו תמונות ברשת? היו מלא צלמים
לא נראה תמונות

מה עם ווידאו

Igor_STI
25/02/06, 18:57
ע"פ סיכום עם ברוך שליט קיים איסור פרסום מצטער... :sad:
לא הספיק לעבור החוק המוטורי, וכבר מתחילות הבעיות הבירוקרטיות, מלחמות השליטה וכד'.

כמה אפשר?

אלון חלווה
25/02/06, 19:09
למה - זכויות הפרסום שמורות למישהו? זה מעניין...

האם מכרו למישהו בלעדיות? - אז מעניין בכמה - סתם לדעת אם אפשר להרוויח מזה...

אולי עוד יש סיכוי לנהגים לראות כסף מפרסום? (בציניות, כן.... לא שאני מאמין בזה - לפחות לא כרגע!).
אלון

deltaHF
25/02/06, 19:25
אני אעלה עוד מעט תמונות (צריך רק לסדר גודל כדי להעלות אותן לפרום).

בכל אופן היה ארוע נחמד.
אם רק מישהו יכול להסביר לי מי נשרף ולמה?

זאב 206 GTI
25/02/06, 19:27
לאחר שיחה עם דני לוי יו"ר ארגון נהגי המירוץ ובאישורו אני מפרסם קצת תמונות להנאתכם

TopOfTheGear
25/02/06, 19:30
זה בארץ?:shock:

זאב 206 GTI
25/02/06, 19:31
תמונות נוספות

Discover
25/02/06, 19:33
אם לא הייתם אומרים שזה בארץ.. הייתי בטוח שזה בקפריסין או משהו..!!
כלכך רציתי להגיע.. ובסוף הצבא דפק הכל:(
שווה לראות שיש כלכך הרבה אנשים שמוכנים להשקיע כלכך הרבה זמן וכסף בתחביב שלהם!!

עוד תמונות בבקשה :)

זאב 206 GTI
25/02/06, 19:34
ועוד כמה

מקלארן F1
25/02/06, 19:36
נראה כמו חו"ל....WOW, מדהים!

המשיכו כך!

זאב 206 GTI
25/02/06, 19:38
וגם אלו

זאב 206 GTI
25/02/06, 19:48
ועוד תמונות

deltaHF
25/02/06, 19:49
טוב,אני לא אתחרה בתמונות של זאב (זאב,תמונות מדהימות!).
אבל הנה עוד קצת ממה שהלך שם :-)

Philip R
25/02/06, 19:52
פשוט מדהים... :shock:

פיליפ.

deltaHF
25/02/06, 19:54
ועוד(נדב,התמונות שלך יצאו לא רע :-D ) :

deltaHF
25/02/06, 19:59
ועוד:

NadavRally
25/02/06, 20:01
זאב וDELTA תמונות יפות מאוד...
תודה רבה לכם!

זו ההזדמנות לומר תודות!
אז כך...
קודם כל, תודה למועדון מרוצי ישראל על הארוע המוצלח
תודה לספונסר החדש (והחלוצי) איתי אלון מאלתרנטיבי (וגם גילי עם כל ההתלהבות!!!). כל הכבוד!!!
תודה לנווט החדש שהיה מעולה ומאוד מאוד הוריד ממני לחץ! דאג לכל הזמנים, באמת רק הייתי צריך לנהוג! מרוץ ראשון שאני משתתף בו ולא מקבל כאב ראש ליומיים!!!
תודה לצוות הטכני שעזר מאוד להוריד ממני לחץ, גרר לי את הרכב למרוץ בנאמנות ומקצועיות! דאג שאשתה מים (תודה זיו, אזכיר שוב את כאב הראש) דאג לארוחת בוקר מזינה (תודה חן) ולכל העזרה מסביב!
תודה גדולה מאוד לצבי (והמבין יבין!)
תודה לערוץ 1 ולצוות 4X4 שדאגו לראיין ולהתעניין (מחכה לכתבות!!!)

שוב תודה רבה לכולם
נדב

deltaHF
25/02/06, 20:05
ועוד קצת:

deltaHF
25/02/06, 20:11
ויש עוד קצת :-P :

deltaHF
25/02/06, 20:13
ואחרונות חביבות:

אמירגמליאל
25/02/06, 20:32
שלום לכולם,
תמונות יפות מאוד!!
רציתי להגיד תודה למועדון מירוצי ישראל,ברוך שליט ורמי לימון על הארגון!
האימון היום היה על הכיפאק!בהחלט מסלול נהדר,
תודה לכל מי שעזר הגיע עשה וכו.
תודה לדני לוי התותח על העזרה!
אני חייב לציין שממש נהנו,ומי ייתן שיהיו עוד אירועים וכן ירבו!
למרות שהיו כמה דברים ממש התבאסנו,גרמו לנו להתעכב בסטייגים ,אני לא אתחיל לפרט
ככה שאני לא אתפלא עם 2X4 יעשו תוצאות יותר טובות מאיתנו.
אז בכל אופן אנחנו מבסוטים,מעוד מרוצים,מעדיפים לא לראות תוצאות :wink: :-) .
צוות גמליאל
נ.ב:
מישל העיקר שאתם שלמים ובריאים!הכי חשוב!!!!!!
נ.ב2: נדב חביבי,דובי לא פרייאר,יש לך נווט תותח על!יאללה שיהיה בהצלחה תקבלו תוצאות יפות מעוד!

דובי מילר
25/02/06, 20:46
ערב טוב לכולם

מישהו מוכן להסביר לי למה החיוך לא יורד לי מהפרצוף...? פשוט היה כייף.
ועכשיו קצת ברצינות - ראלי ראשון שלי בתור נווט לנדב וכמובן שקצת הייתי עצבני בהתחלה , גם אם השתדלתי לא להראות את זה החוצה...
כמובן שעשיתי טעויות ,בעיקר בקטע הראשון , אבל נדב נהג מספיק טוב בשביל לפצות על זה , בהמשך כבר היה ממש יותר טוב וידענו להיזהר מכל הקטעים החלקים .
כאשר זינקנו לקטע האחרון הרגשנו ממש אירופה - ירד מבול .
סה"כ חוויה ראשונית נהדרת ועכשיו צריך להמשיך ולהתמקצע .

קודם כל תודה לנדב שהסכים להכניס אותי לאוטו שלו .
תודה ענקית לאיתי וגילי מאלטרנתיבי על הסיוע והתמיכה , מקווה שהם מרוצים שלא פישלנו .
לחן וזיו , אין מילים , צוות שגרר לנו את האוטו ודאג שהכל יהיה רגוע מסביבנו .
ותודה אחרונה באמת לכולכם בעצם שהייתם שם ועניתם לי על כל השטויות ששאלתי במהלך היום ...:wink:

nizan
25/02/06, 20:48
זאב,

תודה על התמונות.

תודה למועדון על הארגון.

NadavRally
25/02/06, 21:10
ניצן!
אתה חנטריש
תן קצת קרדיט לספונסרים שלך!!!

נ.ב. כמעט שכחתי גם אני! את מכון אהרון (פרונט) א.ת. סגולה
ואת מרק, סופר טסט (צ'ק פוסט) שעל הצמיגים שלו נסעתי היום!
תודה רבה

aa123
25/02/06, 21:50
שיהיה לכם בהצלחה!!

בהצלחה נדב! לצערי לא יוצא לי להגיע כי זה בשבתות - אבל אתה יודע שכשזה היה בשישי תמיד הגעתי
!!

פוביצר
25/02/06, 22:45
אחלה מרוץ

היה יום קלאסי מזג אוויר טוב קצת גשם לסיום ותוצאות מעל המצופה
צוות פוביצר מודה למארגנים ולחברים המשתתפים.
ומצפים בקוצר...
תודה מיוחדת לים קרמן מכונאי צוות ראשי שפתר את בעיית הקרבורטור וקיצר את זמן ההסתכלות על הנוף בישורות!! כן ירבו הסיבובים.
רב תודות
הפוביצרים

אלון חלווה
25/02/06, 23:59
ברכות לנדב ודובי על הבכורה המשותפת המוצלחת (מחכה כבר לראות את הסרט), לא קל לעלות פעם ראשונה בצוות חדש ולהגיע לכאלו תוצאות - אני בטוח שעוד נראה מהם הרבה - וכמובן לפוביצרים שהבנתי שהיו הפעם הכי מהירים...

ברכות מגיעות גם לקובי כהן על בכורה מוצלחת ב 4 על 4 - אני בטוח שלא יקח הרבה זמן עד שנראה אותך על הפודיום גם בקטגוריה הבכירה, קובי... - למי שלא זוכר - קובי היה מאכלס כמעט דרך קבע את הפודיום ב 2 על 4 (תמיד נהניתי מהתחרות ביננו - קצת פחות בפעמים שהיית יותר מהיר :wink: ) - והיום שדרג עצמו לקטגוריה הבכירה בפעם הראשונה אך בוודאי לא האחרונה.

בהצלחה,

אלון חלווה.

maatrixx
26/02/06, 0:07
אכן תמונות מדהימות! לא ציפיתי לכזה דבר בארץ! כל הכבוד!

ל-DL הכחולה יש מנוע מקורי?

אמירגמליאל
26/02/06, 0:48
ברכות לנדב ודובי על הבכורה המשותפת המוצלחת (מחכה כבר לראות את הסרט), לא קל לעלות פעם ראשונה בצוות חדש ולהגיע לכאלו תוצאות - אני בטוח שעוד נראה מהם הרבה - וכמובן לפוביצרים שהבנתי שהיו הפעם הכי מהירים...

ברכות מגיעות גם לקובי כהן על בכורה מוצלחת ב 4 על 4 - אני בטוח שלא יקח הרבה זמן עד שנראה אותך על הפודיום גם בקטגוריה הבכירה, קובי... - למי שלא זוכר - קובי היה מאכלס כמעט דרך קבע את הפודיום ב 2 על 4 (תמיד נהניתי מהתחרות ביננו - קצת פחות בפעמים שהיית יותר מהיר :wink: ) - והיום שדרג עצמו לקטגוריה הבכירה בפעם הראשונה אך בוודאי לא האחרונה.

בהצלחה,

אלון חלווה.אני אחזק את מה שאמרת לגבי הפוביצרים,
הרבה חבר'ה מהקהל סיפרו ,כמה שנהנו מהם,בהחלט מגיע להם!אז שוב פעם כל הכבוד ותמשיכו כך!
וכמובן קובי כהן ברוך הבא לקטגורייה,בכורה מעולה!
ואיך לא,את אילן אהרון והנווטת שלו (סליחה שאני לא זוכר את השם) ,אם אני לא טועה עשו זמנים יותר מהירים מהאיוויים!
לאט לאט ניתן ליובל מלמד בראש בעזרת השם טפו טפו טפו,מלח מים מלח מים:):wink:
ולמה את לא מגיע חלוואה ?מתי נראה אותך?
אמיר

אלון חלווה
26/02/06, 1:52
אני אחזק את מה שאמרת לגבי הפוביצרים,
הרבה חבר'ה מהקהל סיפרו ,כמה שנהנו מהם,בהחלט מגיע להם!אז שוב פעם כל הכבוד ותמשיכו כך!
ואיך לא,את אילן אהרון והנווטת שלו (סליחה שאני לא זוכר את השם) ,אם אני לא טועה עשו זמנים יותר מהירים מהאיוויים!
אמיר
לצערי, אני עמוס בעבודה בחודשים האחרונים בעקבות תפקיד חדש אליו נכנסתי. בשישי האחרון עבדתי עד מאוחר ובשבת - טוב צריך גם משפחה....
תאמין לי שאני מת להגיע - אבל עד היום עוד לא סידרתי את מחזיר השמן בגיר מאז הספרינט האחרון בו השתתפתי. אין לי צוות וגם לא נווט ו... החיים קשים....
וכו'...
האמת - רציתי להשכיר מניר בורנשטיין את ה 106 שלו - אבל הוא התלבט והחליט בסוף שלא.... אני מבין אותו - גם לי היה קשה להשכיר את ה S16 שלי...

בקיצור - אני מאוד מקווה להגיע לאירוע הבא - אני גם מקווה שהוא יהיה ספרינט בן יום אחד - ואז גם יהיה לי יותר קל לוגיסטית. אתה לא יודע כמה אני מקנא בכם שאתם מצליחים להגיע כמעט כל אירוע.... ועוד עם צוות מלא...
בהצלחה לכולנו באירוע הבא...
אלון

מעייןרביב
26/02/06, 7:02
אני אחזק את מה שאמרת לגבי הפוביצרים,
אמיר
תודה אמיר, הנווטת זו אני.
אגב, במקצה הראשון (ובעצם היחיד) נתקלנו בג'יפ של הצלם פז בר על המסלול. הדבר אילץ אותנו ללחוץ על הברקס בגלל שלא ראינו את הדרך מרוב אבק. רק אחרי כמה שניות היתה אפשרות לעקוף אותו. היתה שם פשלה שהרשו לפז לעלות על המסלול כדי לצלם את מישל גדז' באמצע האימון. למעשה, היינו יכולים להיות הרבה יותר מהירים. אני מקווה שלמדו לקחים מהעניין שלא מעלים מכונית על המסלול בשום אופן ותנאי באמצע האימון\מרוץ. אם לצלם דחוף לתעד, שיחכה לנסוע עם רכב החילוץ או שילך ברגל, אבל בשום פנים ואופן לא עם המכונית שלו ולא באמצע האימון.

מהמרוץ פרשנו אחרי הסטייג' השני שבמהלכו התגלו בעיות במנוע (מחשב מנוע).

מלבד זאת, היה אימון נהדר, תודה לארגון ולכל מי שהשתתף שמעלה את הספורט המוטורי על סדר היום. אני מקווה שיהיו עוד הרבה כאלה.

alfa_draco
26/02/06, 9:49
כל הכבוד - נראה שהיה ארוע נהדר. קשה קצת לראות מהתמונות אם לא היו הרבה צופים או שפשוט המסלול היה ארוך כך שהצופים התפזרו לאורכו, אבל נראה שמי שהגיע נהנה.

כל הכבוד גם לדובי ומעיין, בזכותכם מועדון אלפא ירכוש מוניטין של ספק הנווטים המוביל :grin:

צפוי תיעוד בטלביזיה בעתיד הקרוב?

kobi911
26/02/06, 10:06
אז מה היה לנו שם...
אירוע מוצלח יחסית עם קצת חריקות של התחלה ,כל הכבוד למועדון מרוצי ישראל!!!
כמות משתתפים מכובדת ונהגים מצוינים!!!
מישל אחד שלקח את הרכב עד הקצה כמו נהג גדול והוא כזה,אבל הפעם הסיכון לא השתלם!!!
נוכחות תקשורתית מכובדת!!!

ובנימה אישית
זו הייתה טבילת האש הראשונה בקטגורית 4X4 טורבו שלי ושל הנווטת החדשה אפרת הופמן החמודה שמלבד לנווט תפקידה היה להוריד לי את הטירוף,היה מוצלח מבחינתינו!!!
חלווה עזוב 16S לא 16S בוא לדבר האמיתי אחי!!!

תודות
לגרר חיים ולשלומי שתמיד עוזרים מכול הלב!!!
לחברת OMP ציוד ואביזרים למרוצים דודי נתי ונתי שעושים את הכול שאנחנו נצליח!!

בברכה
קובי כהן,שמחכה למרוץ סליחה לאימון הבא ולעוד ספונסרים!!!

yonix250
26/02/06, 11:31
אהבתי את התמונות מאד!אך מעניין שלא נראת אפילו זריקת זנב אחת לרפואה,או איזו החלקה מטורפת בהיגוי הפוך בה מושלך עפר לכל עבר:-) .
בכל אופן לצומת לב הקוראים נכנסתי לגלריית הסירטונים של קובי, כותב ההודעה מעליי.מדהים מה שהוא עושה שם עם הפונטו בג'ימיקאנה.
אכן גם לפי דעתי מיסוד הספורט המוטורי רק יתרום להעלת המודעות לנהיגה בטוחה,ונכונה.ירידה בתאונות הדרכים,אצל אותם חברה צעירים שמשתוללים,כשאינם יודעים מהן מגבלות הרכב,ולא מכירים את עקרונות הנהיגה הנכונה.לכן יש לעשות זאת במקומות המורשים והמוגדרים לכך.
עכשיו הייתי רוצה להבין דבר אחד.מדוע לא פורסם על אירוע זה.האם בשל אי חוקיותו של חוק המירוצים המדובר,עד שיכנס באופן סופי.בכל אופן כיצד אפשר לדעת מראש על אותם אירועים?
תודה יוני :-P.

פוביצר
26/02/06, 11:37
אכן תמונות מדהימות! לא ציפיתי לכזה דבר בארץ! כל הכבוד!

ל-DL הכחולה יש מנוע מקורי?
למעט הנעה כפולה וקרבורטור כפול הרכב לא משופר
מנוע 1600 מתלים סטנדארטים

הנווטת שלי זה השיפור הכי טוב!

NadavRally
26/02/06, 12:37
אין הרבה זריקות כי המסלול היה מאוד מהודק!
זה פחות או יותר כמו לנסוע על אספלט צר, עם דשא חלק כמו קרח בצדדים. ומדי פעם קפיצות מהמורות וקוליסים, כך שאין יותר מדי מקום להחלקות וגם לא צריך כי זה מאוד מאט אותך!

בברכה נדב

kompy
26/02/06, 13:41
הייתי, ראיתי ומאד נהנתי.
למיטב הבנתי פז עם הסוזוקי הורשה לעלות למסלול מאחר ובקשר הורו על דגל אדום(ככל הנראה קצר בתקשורת), מזל שזה לא הסתיים בנפגעים.
מזג האויר היה אירופאי לכל אורך התחרות(מי אמר שאין גשמים בנגב, או כמו שזאב אמר: "כל ה-200 מ"מ ירדו אתמול") - מעונן עם שמש מפציעה לעיתים רחוקות, רוחות קלות ולפינאלה גשם עצבני).
המרבדים הירוקים, החורשות ובעיקר הכלניות/פרגים עשו את האוירה סביב פסטורלית משהו, כאשר רעשי המנועים(איזה מנגינות נשמעו שם) מוסיפים נופך משלהם.

למיטב הבנתי סיקור T.V צפוי ביומן שישי.

כולי כבר דרוך לאימון הבא(בתקוה שלא אפשל הפעם ויהיו לי סוללות טריות למצלמה :? ).

NadavRally
26/02/06, 15:00

קובי, מה אתה מנסה לעשות? לפרק לנו את הקטגוריה??? אתה יצאת יופי, תשאיר לי קצת מתחרים :wink:

דובי מילר
26/02/06, 15:09
תמונות שאחי , מתן , צילם .

דובי מילר
26/02/06, 15:11
ועוד...

דובי מילר
26/02/06, 15:13
הסברים לדור העתיד - הבן שלי , אביתר .

אלון חלווה
26/02/06, 15:32

בברכה
קובי כהן,שמחכה למרוץ סליחה לאימון הבא ולעוד ספונסרים!!!
שנינו יודעים שהסיכוי להחזיק מעמד בקטגוריה הזו מושפע רבות מכמות הכסף שברשותך או הספונסר שתומך בך (דרך אגב - גם בקטגוריה שלנו הכסף מדבר - אבל פחות) - הסיכוי היחיד שלי לתפוס ספונסר כבד - שגם יאהב את זה - הוא אם אני ממשיך בקטגוריה בתקופה הקרובה ומצליח לשלוט בה - דבר לא פשוט עכשיו שניצן שדרג את הרכב, נדב שמשתפר מאירוע לאירוע ומתחיל לבנות קבוצה מסביבו שיכולה ללמד אותנו משהו בהילכות רצינות והשקעה ועוד לא הזכרתי את ניר בורנשטיין, עידן זהבי ועוד חבר'ה אחרים שהצטרפו ויצטרפו לקטגוריה.
אני מקווה שבשנה הבאה (כשאתה תשלוט בקטגוריה הבכירה) תוכל לחנוך אותי שמה....
:wink:
אלון

BG41
26/02/06, 17:51
למעט הנעה כפולה וקרבורטור כפול הרכב לא משופר
מנוע 1600 מתלים סטנדארטים

הנווטת שלי זה השיפור הכי טוב!כמה שאלות טכניות לגבי הסובארו -
לאיזה הספק הגעתם? על כמה משקל?
על אילו צמיגים היא נוסעת?

shalit
26/02/06, 18:05
תודה גדולה לכל המשתתפים הנהגים הנווטים

תודה מיוחדת לצוות הטכני מרשלים לבקרים שעמדו לארך כל הראלי גם במצבים קשים כמו הגשם שנחת עלינו ביום שהובטח שיהיה יום חמים ונפלא.

תודה לצוותים הטכניים שעזרו ותמכו.

תודה לכל אלו שבאו לראות את האימון.

תודה לחברת תמיג - ייבואני צמיגי פירלי על העזרה.

תודה לערוץ 1 שבא וסיקר את האירוע - האירוע ישודר ביום שישי בכתבות של חדשות שישי.

ולכל מי שמעוניין יכול לשלוח ל"מועדון מרוצי ישראל (info@motor-sport.co.il)" הערות בונות לעתיד.

מחכים לכם באירוע הבא!!!!!!!!!!!!!

דובי מילר
26/02/06, 18:30
ובלי כתבה עם סיפור אישי אי אפשר אז...-

http://www.formula-1.co.il/katava.php?doc_id=3346&type=1

כתבה עם הסיפור של הראלי עצמו תבוא בנפרד , מבטיח .

תהנו
דובי

אלון חלווה
26/02/06, 18:38
עכשיו שמעתי שהפוביצרים קוטלגו בקטגוריה הבכירה בגלל ה 4 על 4... האם זה נכון?

אם כך, מגיעות ברכות מכופלות לנדב ודובי על הזמן המהיר ביותר בקטגוריה.
אחח..............חחח....
איזה נווט הפסדתי....
אבל הרווחנו נהג....
לפחות זה...
אלון חלווה

פוביצר
26/02/06, 18:56
[QUOTE=אלון חלווה]עכשיו שמעתי שהפוביצרים קוטלגו בקטגוריה הבכירה בגלל ה 4 על 4... האם זה נכון?

כן מאד בוגר לשים רכב של פחות מ 60 כ"ס עם רכבים של 260 כ"ס
אך אל דאגה גם לקטגוריה הזו יש ממה לחשוש ...

פוביצר
26/02/06, 19:08
כמה שאלות טכניות לגבי הסובארו -
לאיזה הספק הגעתם? על כמה משקל?
על אילו צמיגים היא נוסעת?
לפי הנתונים הטכניים מנוע כזה עם קרבורטור כפול מספק כמעט 70 כ"ס
עם הוספת ההנעה האחורית ניתן להוריד 20% אני מאוד רוצה להאמין שיש לי 60 כ"ס על בערך 850 ק"ג
כרגע אני נוסע עם צמיגי 14 אינץ גבוהים ב 5 ס"מ מהרגילים מה שהתברר כטעות לעשות כיוון שהגיר 4 הילוכים של ה 4X4 מאוד ארוך על כן אני נוסע בהילוך LO עד שימצא הספונסר לצמיגי 13" מתאימים.

אלון חלווה
26/02/06, 19:17
[QUOTE=אלון חלווה]עכשיו שמעתי שהפוביצרים קוטלגו בקטגוריה הבכירה בגלל ה 4 על 4... האם זה נכון?

כן מאד בוגר לשים רכב של פחות מ 60 כ"ס עם רכבים של 260 כ"ס
אך אל דאגה גם לקטגוריה הזו יש ממה לחשוש ...אני מסכים איתך - אבל יש לך יתרון אחד שאין לאף אחד מאיתנו:
תיאום מושלם וטלפטי עם הנווטת שלך - אז רק בגלל זה מגיע לך שתהיה בקטגוריה נפרדת - כדי לתת סיכוי לאחרים.... סתאאאאאאאאאאאאם......

ויותר ברצינות,
אני אישית בהחלט חושב שצריכות להיות חלוקות ברורות של קטגוריות והחלוקות שנקבעו יחסית הגיוניות - אבל הן יצרו לנו בעייה אישית גדולה בקטגוריה כשבעצם הוציאו אתכם, את זהבי (1.9 ליטר) את האיביזה (1.8 ליטר) וגם כנראה את ג'קי (ויזה 4X4) מהקטגוריה עד 1.6 ליטר. הקטגוריה קטנה בחצי. אני חושב שעד שלא יהיו עוד משתתפים - לא נורא אם תדורגו איתנו - היה מוקדם מידי לבצע את השינוי ואני חושב שאם תשאלו את כל משתתפי הקטגוריה - לא יהיו מתנגדים לכך שתדורגו איתנו - בזמנו נערכה ישיבה אצל יובל מלמד בנושא (בה נכחתי) וסוכם על החלוקה בעתיד באישור הנהגים - אפשר להעלות את זה שוב בפני הנהגים. יש מירוצים שה 4X4 שלכם יהווה יתרון קל ויש מירוצים שהוא יהיה בעוכריכם - בסוף אף אחד מאיתנו עוד לא ואטאנן ועדיין אין פרסים בסוף אימון תחרותי. בכל מקרה - כשאני מגיע/אגיע להתחרות - אני אראה בכם יריב הוגן לקטגוריה שלי....
לפחות עד שיצאו התקנות של ההתאחדות שיסדירו את הכל.
זה בוודאי לא מוריד כהוא זה מהתצוגה שנתתם באירוע - ממה ששמעתי - בהחלט נתתם שואו יפה...
בהצלחה בהמשך,
אלון חלווה.

אלון חלווה
26/02/06, 19:24
ועוד דבר -

אני רוצה לספר לך שגם אני כשהייתי עם 205 ראלי בהתחלת דרכה - נהגתי על מתלי כביש רגילים עם 69 כ"ס מדודים ו - 900 קילו הכל עם 2 על 4. עדיין נהניתי והייתי תחרותי - אז לא נורא - ה - 60 סוסים שלך בניצול נכון, יכולים לתת יופי של תפוקה ואחרי שייצאו התקנות של ההתאחדות, אולי תחליטו לעשות מאמץ ולשדרג את הרכב....
אולי נרים כולנו איזה ליגת 106CUP - מי יודע...
:-D
אלון

פוביצר
26/02/06, 19:50
לפי מה שזכור לי מהישיבה האחרונה ומהטלפון שקיבלתי מאהוד לביא אנחנו (כל המוקצ'ס) עדיין השנה בקטגוריה שנחשבת עד 2000 אם זה השתנה אשמח לדעת אולי אחליט להפוך ל 2X4 למרות שאני נהג של 4X4

בכל מקרה זה לא ממש משנה העיקר שהצלמים מבסוטים.
היה כיף וזה מה שחשוב.

alfa_draco
26/02/06, 21:08
אני שם לב עכשיו, תוך קריאת השרשור - אם אני לא טועה בספירה, אזי 3 מתוך 4-5 נווטים המוזכרים כאן הם למעשה נווטות ! זה טוב בכל כך הרבה מובנים - להפיכת הספורט למשפחתי יותר, מקובל ותקשורתי יותר. מעניין אם בתחרויות מקבילות בעולם קורה אותו דבר?

אלון חלווה
26/02/06, 21:41
אני שם לב עכשיו, תוך קריאת השרשור - אם אני לא טועה בספירה, אזי 3 מתוך 4-5 נווטים המוזכרים כאן הם למעשה נווטות ! זה טוב בכל כך הרבה מובנים - להפיכת הספורט למשפחתי יותר, מקובל ותקשורתי יותר. מעניין אם בתחרויות מקבילות בעולם קורה אותו דבר?
מחקרים (כנראה לא מבוססים - נא לא להתקיף אותי - בנים ובנות) מוכיחים כי לנשים יש יכולות גבוהות יותר בביצוע מספר פעולות במקביל בעוד שלגברים יכולת קורדינציה גבוהה יותר (יכולת מוטורית - תרתי משמע)... אם הדברים נכונים - אז עדיף נווטת מנווט. גם לעקוב אחרי הנתונים, גם אחרי סיפור הדרך גם לתכנן את המהלך הבא - והכי חשוב לשלוט ולשים גבולות לגבר אגו-מניאק שנוהג כמו מטורף - אתם מכירים מישהו יותר טוב מאישה - בשביל להצליח במשימה הזו.....
אני לא...

מתלוצצים בנות - נא לא להרביץ לילד...

האמת היא - שאילו הייתי מוצא נווטת - הייתי שמח מאוד (מבלי לפגוע, רז...)
אלון חלווה

razmel
26/02/06, 21:49
אלון חלווהאני חוסך לניתוח שינוי מין.

nizan
26/02/06, 21:59
לתשומת ליבכם,

שלא יהיו טעויות ניצן לא לוחץ מספיק על הגז בגלל שאנחנו עדיין באימון
והוא שומר על רכבו.

פעמים רבות אמרתי לניצן באמצע המקצה ש"ייתן גז" אבל הוא בשלו-שומר על הרכב למירוץ האמיתי.

רק במקצה השלישי אחרי שלחצתי על ניצן להאיץ ולתת בראש ואיימתי לפרוש הוא נאות לשחרר את הרסן

והציג נהיגה ספורטיבית ברמה שלא הכרתי עד עכשיו.

ניצן הוא הטוב בקטגוריה ולא יעזור כלום, הוא מגיע לבד ללא ספונסרים עשירים, ללא מכונאים או צוות שעושה "על האש", ללא מחסן חלפים - הכל לבד.

גם בזמן שנהגים אחרים נמצאים ב"קליניקה" שלהם (ביטוי שמראה על התנתקות מהסביבה והתרכזות באימון) ניצן מסדר את הרכב ומכין אותו למקצה הבא.

אנחנו השגנו את הזמן הטוב ביותר 4.07 דק' , מיד אחרי רמי שוכטוביץ 4.06 דק' ,במקום הרביעי בדירוג הכללי.למרות שלא סיימנו את המקצה הרביעי בגלל מכלול סיבות (טכניות/נווט/מסלול) ניצן יראה לכולם מאיפה ..............

אילן בנימין, הנווט של ניצן, משתמש בשם המשתמש.

אלון חלווה
26/02/06, 22:09
לתשומת ליבכם,

והוא שומר על רכבו.

פעמים רבות אמרתי לניצן באמצע המקצה ש"ייתן גז" אבל הוא בשלו-שומר על הרכב למירוץ האמיתי.

רק במקצה השלישי אחרי שלחצתי על ניצן להאיץ ולתת בראש ואיימתי לפרוש הוא נאות לשחרר את הרסן

והציג נהיגה ספורטיבית ברמה שלא הכרתי עד עכשיו.

ניצן הוא הטוב בקטגוריה ולא יעזור כלום, הוא מגיע לבד ללא ספונסרים עשירים, ללא מכונאים או צוות שעושה "על האש", ללא מחסן חלפים - הכל לבד.

גם בזמן שנהגים אחרים נמצאים ב"קליניקה" שלהם (ביטוי שמראה על התנתקות מהסביבה והתרכזות באימון) ניצן מסדר את הרכב ומכין אותו למקצה הבא.

אנחנו השגנו את הזמן הטוב ביותר 4.07 דק' , מיד אחרי רמי שוכטוביץ 4.06 דק' ,במקום הרביעי בדירוג הכללי.למרות שלא סיימנו את המקצה הרביעי בגלל מכלול סיבות (טכניות/נווט/מסלול) ניצן יראה לכולם מאיפה ..............

אילן בנימין, הנווט של ניצן, משתמש בשם המשתמש.וואהאוווווווו - "הולד יור הורסס":
1. אף אחד לא אמר שניצן לא נוהג טוב!
2. הנהג הכי טוב בקטגוריה - ייקבע כשיהיו מירוצים אמיתיים ורצופים - עד אז - אני מרשה לעצמי לחשוב שזה אני....:wink:
3. מה זה נהג הכי טוב? לטעמי אפשר לבדוק את זה רק בספרינטים - שם האמינות של הרכב ומקצועיות הנווט לא משחקים תפקיד מפתח. כשכולנו ננטרל את השפעות הכסף (אמן כן יהי רצון) אז גם ראלי יתן מדד אמיתי לגבי הנהג - אז אבל עדיין הנווט ישחק תפקיד מפתח!

ודבר אחרון - כל הכבוד על הלויאליות.... הפרגון... והחברות...

לראות וללמוד.

לילה טוב,
אלון חלווה.
(הנהג הכי טוב בקטגוריה - ואם לא הכי טוב - אז בטח הכי צנוע...)
מה, לי אסור לחשוב ככה...

אלון חלווה
26/02/06, 22:21
ועוד דבר - איזה מזל שקובי עבר קטגוריה - עכשיו היינו צריכים גם להתווכח איתו - הרי גם הוא -

הנהג הכי טוב בקטגוריה....

וקצת יותר ברצינות:

אם אנחנו מסתכלים מקצועית בצורה עקבית על השנתיים האחרונות - אז אני לא יודע אם כולם יסכימו להגדרה הכי טוב - אבל בטח הכי בולט - היה קובי כהן!

ורק שתדע - רובנו לא לוחצים עד הסוף....
כי:
אין ביטוח לכולנו...
אין כסף לכולנו... (כמעט לכולם בקטגוריה הזו יש בעיות מימון)

אני באמת מאמין שניצן עוד לא הראה את מה שהוא יכול - ואני חושב שהוא עושה גם בשכל שהוא שומר על הרכב. לא חוכמה לגמור את הרכב בכל מירוץ (רק אם יש לך בנק פרטי)...

אלון

ofir
26/02/06, 22:29
ורק שתדע - רובנו לא לוחצים עד הסוף....
כי:
אין ביטוח לכולנו...
מה זאת אומרת "אין לכולנו"?
מי מבטח את התחרויות/אימונים האלה?
ואם יש בכלל מי שמבטח, למה זה לא תנאי להשתתפות?

אלון חלווה
26/02/06, 22:57
מה זאת אומרת "אין לכולנו"?
מי מבטח את התחרויות/אימונים האלה?
ואם יש בכלל מי שמבטח, למה זה לא תנאי להשתתפות?
אף אחד לא היה מוכן עד היום לבטח מירוצים. כל הנהגים היו חותמים על טופס ויתור תביעות בתחילת כל אימון תחרותי - לכן לא עשינו ממש מירוצים אלא אימונים.
עכשיו, משעבר החוק - יוסדר גם עניין הביטוח שהיה מכשול עיקרי בכל מיסוד הספורט המוטורי. בוודאי שלא יורשה להשתתף אף אחד שאין לו ביטוח.

אלון

אלון חלווה
26/02/06, 23:03
לתשומת ליבכם,

ניצן יראה לכולם מאיפה ..............

עד שהוא יראה - אז הנה תזכורת למה שניצן יודע לעשות - כשהוא רוצה ללחוץ קצת....
אלון

michelmg
26/02/06, 23:16
לכל נהגי קבוצה 4X2 !!!

לידיעתכם !
בישיבה האחרונה של נהגי הקבוצה הבחירה שדנה באופי התקנון שלה, הועלה מחדש
הנושא הכאוב מה יהיה גורלם של כל המכוניות הישנות שלא יכולות להשתייך לקבוצת 4X2 ?
הוחלט שמכוניות אלו ימשיכו להשתייך לקבוצה 4X2, ומדובר רק במכוניות המיתולוגיות שנבנו
באישור שהשתייכו לקבוצה הנ'ל ושבזכותם המירוצים התקיימו ברצף בשנים האחרונות.
כל המכוניות האלו יירשמו כדת וכדין בוועדה הטכנית וימשיכו להתחרות בקבוצה ללא הגבלת זמן
ובתנאי שיעמדו בדרישות הבטיחותיות..!
והרי הרשימה : ה- 2000-ZX, פיז' 205 1300 (קובי כהן),פיז' 205 1900 (ישראל הלפרין-עידן
זהבי)סוברו 4X4 (אהוד פוביצר) 2 הויזות 4X4.
יש לציין שאין בשום מצב אפשרות להכין רכב חדש שלא תואם את התקנון .

מישל

deltaHF
27/02/06, 12:57
לא כל כך הבנתי.
בעתיד,מכוניות ישנות לא יורשו להתחרות בראלי?
או שמכוניות ישנות שיבנו לפי התקנים בכל זאת יוכלו להשתתף?

אלון חלווה
27/02/06, 13:29
לא כל כך הבנתי.
בעתיד,מכוניות ישנות לא יורשו להתחרות בראלי?
או שמכוניות ישנות שיבנו לפי התקנים בכל זאת יוכלו להשתתף?אף אחד לא יודע - עד שיצאו התקנות של ההתאחדות.
יש רצונות שונים לאנשים שונים.
לדעתי - וזו רק דעתי הבילתי מלומדת, כל דבר שיעמוד בתקן בין לאומי ויוגש כאן בצורה מאורגנת לאשרור ההתאחדות - ההתאחדות תצטרך להכיר בו בסופו של דבר. החוק די רחב בנושא זה. מה שבטוח זה שגם רכבים ישנים העומדים בתקני ה FIA יהיו כשרים למהדרין - אולי לא לכל סוגי המירוצים - אבל בטח לחלקם.
אלון

michelmg
27/02/06, 16:39
deltaHF

הכוונה היא לאפשר לאותם מכוניות שמניתי להתחרות בקבוצה 4X2 !!

מכוניות ישנות שייבנו כיום לא יורשו להשתתף אפילו אם יעמדו בתקנות הבטיחות !!

אני מקווה שזה מובן !

מישל

eli s
27/02/06, 16:58
מה נחשב למכונית ישנה?

תודה מראש!

Avram
27/02/06, 17:41
אז אילו אופציות להתחרות יעמדו לאותם חסרי ספונסרים ומאות אלפי שקלים בבנק?

michelmg
27/02/06, 17:42
eli s אתה צודק !

לא הסברתי נכון .

הכוונה שלא ניתן להכין רכב שלא לפי התקנון המפורסם באתר העמותה . ו אותן מכוניות שמניתי לא תואמות את התקנון הנ''ל , אך רק להן ניתן אישור חריג להשתתף !

מישל

NadavRally
27/02/06, 17:45
אני חושב שהכוונה היא לא למכוניות ישנות, אלא למכוניות שאין לגביהן אומלוגציה
משמע, לקחת סיטרואן וויזה ולשים לה מנוע של 106GTI או דברים כאלו...
לעשות כל מיני ערבובים וכ"ו...
אם בונים רכב, צריך להוכיח שכל הרכיבים שלו מקוריים, או לחלופין שהיה דגם עם בדיוק אותם רכיבים.
למשל
ניתן לקחת 106 KID ולהחליף לה מנוע ולהפוך אותה ל106 ראלי 1.3, או XSI 1.6 ודברים כאלו, אבל יש דברים שאסור לשנות
לדוגמא, יחס דחיסה, קוטר מצערת, שיטת יניקה (הזרקה או קרבורטור) סעפת יניקה, קוטר סעפת פליטה, תושבת בולמים, תצורת מתלה ועוד ועוד, הכל רשום בתקנונים...
אם תעשה הכל לפי התקנון תוכל להתחרות עם כל רכב (אפילו חיפושית) שמשהו יתקן אותי אם אני טועה

אני מקווה שמהר מאוד יעשו סדר בכל הדברים, כדי שלא יבואו אנשים ויבנו כל מני אבי טיפוס ויתחילו ויכוחים האם הם איתנו בקטגוריה או לא!

למען הסר ספק, אני מסכים עם אלון שהויזות הישנות הסובארו DL הZX ואם שכחתי עוד משהו, מקומם איתנו כל עוד הספורט לא מוסדר עד הסוף ואין כמות מכובדת של מתחרים

בברכה נדב

inbal edry
27/02/06, 17:51
hi im here,so a bit late again but how did the rally go??

shawa
27/02/06, 17:59
נדב אני נעלב....כבר שכחת אותי?
אומנם האיביזה (שגם מוגדרת מעין מוטציה בגלל ה1800) נפגעה באימון בלכיש אבל היא תחזור עם מראה משופר באימון הבא.
שחף

NadavRally
27/02/06, 18:09
אל תעלב...
אצלך זה פשוט
אתה מחליף למנוע 1.6 או 1.4
וזהו זה אתה מוכן למרוץ!

inbal edry
27/02/06, 18:24
can i say that

A:old cars are still very good for rallying and you can allwas have historic class for them?
and not all cars have to be homologated(unless it is international event) you can have open class were people can play with there cars but basically it is competing aganst people with money.

we still got long way to go.

אמירגמליאל
27/02/06, 19:00
hi im here,so a bit late again but how did the rally go??The rally was great Inbal
When will we see you again ?
Amir

inbal edry
27/02/06, 19:07
i may be coming over in april but ill see my rally season is starting in march so i may need to come between rallies.

מעייןרביב
27/02/06, 19:29
מחקרים (כנראה לא מבוססים - נא לא להתקיף אותי - בנים ובנות) מוכיחים כי לנשים יש יכולות גבוהות יותר בביצוע מספר פעולות במקביל בעוד שלגברים יכולת קורדינציה גבוהה יותר (יכולת מוטורית - תרתי משמע)... אם הדברים נכונים - אז עדיף נווטת מנווט. גם לעקוב אחרי הנתונים, גם אחרי סיפור הדרך גם לתכנן את המהלך הבא - והכי חשוב לשלוט ולשים גבולות לגבר אגו-מניאק שנוהג כמו מטורף - אתם מכירים מישהו יותר טוב מאישה - בשביל להצליח במשימה הזו.....
אני לא...

מתלוצצים בנות - נא לא להרביץ לילד...

אלון חלווה
אני לא מנסה להתקיף, אבל הרשה לי להחכים אותך בפנינת חוכמה חדשה: היכולת לבצע מספר פעולות במקביל נקראת..... קורדינציה!!
אין לי מושג למה אתה קורא "לעקוב אחרי נתונים"... אחרי איזה נתונים צריך לעקוב? ואני לא מבינה מה זה סיפור הדרך? זה השם שלך לנוטס? כי אם כן, אני לא רואה צורך לעקוב, אלא פשוט לבצע. בעניין התכנון קדימה, זה הכל עניין של מבט ולשמחתי יכולת הראייה של נשים וגברים זהה לחלוטין. לגבי גבולות, אז אישה לא יכולה לשים גבולות לגבר אגו מניאק, אף אחד לא יכול לשים לו גבולות. אם הוא אגו מניאק אז הוא טיפש, זו בעיה מולדת וצורכת טיפול פסיכולוגי עמוק ולא כל בחורה רגישה היא פסיכולוגית.

מעייןרביב
27/02/06, 19:35
לתשומת ליבכם,

והוא שומר על רכבו.

מצטערת לבשר לך, אבל הזמן הכי מהיר של רמי היה 3.58.10 כשהזמן השני המהיר היה של מלמד בהפרש של חצי שניה

NadavRally
27/02/06, 19:46
מצטערת לבשר לך, אבל הזמן הכי מהיר של רמי היה 3.58.10 כשהזמן השני המהיר היה של מלמד בהפרש של חצי שניה

מצטער לבשר לכם, אבל הזמן הזה לא הגיוני בלי שום קשר לרמי או יובל.

mmatan
27/02/06, 19:47
נדב , מזהה ?

mmatan
27/02/06, 20:00
עוד קצת תמונת ... :-D

דובי מילר
27/02/06, 20:04
ורק תמונות של אח שלו הוא לא שם...

מעייןרביב
27/02/06, 20:20
מצטער לבשר לכם, אבל הזמן הזה לא הגיוני בלי שום קשר לרמי או יובל.
האמת, צודק. אלה התוצאות שרשומות באתר מועדון המירוצים

mmatan
27/02/06, 20:31
ורק תמונות של אח שלו הוא לא שם...אני צריך להיות אוביקטיבי , לא ?

אלון חלווה
27/02/06, 20:55
אני לא מנסה להתקיף, אבל הרשה לי להחכים אותך בפנינת חוכמה חדשה: היכולת לבצע מספר פעולות במקביל נקראת..... קורדינציה!!
אין לי מושג למה אתה קורא "לעקוב אחרי נתונים"... אחרי איזה נתונים צריך לעקוב? ואני לא מבינה מה זה סיפור הדרך? זה השם שלך לנוטס? כי אם כן, אני לא רואה צורך לעקוב, אלא פשוט לבצע. בעניין התכנון קדימה, זה הכל עניין של מבט ולשמחתי יכולת הראייה של נשים וגברים זהה לחלוטין. לגבי גבולות, אז אישה לא יכולה לשים גבולות לגבר אגו מניאק, אף אחד לא יכול לשים לו גבולות. אם הוא אגו מניאק אז הוא טיפש, זו בעיה מולדת וצורכת טיפול פסיכולוגי עמוק ולא כל בחורה רגישה היא פסיכולוגית.
ובכן ,"פנינת החוכמה" שלך ממש לא מדוייקת - קורדינציה בהגדרתה - איננה ביצוע מספר פעולות במקביל כלל וכלל- אלא תיאום בין עין לתנועה (שזה דבר אחר לחלוטין!) - בד"כ הכוונה בין עין ליד או רגל.
לעקוב אחרי נתונים - הכוונה אכן אחרי הנוטס - או סיפור הדרך או איך שאת רוצה לקרוא לזה... - גם אחרי נתונים במסלול - שהרי הוא משתנה מפעם לפעם - יש עליו קהל וכו' - ובייחוד במירוצים שלנו - ניתן לשפר את הנוטס (נתונים) מפעם לפעם שכן עוברים על אותו קטע מספר פעמים. לתכנן קדימה - כי העיניים של הנהג בטווח הקרוב המיידי (הסיבוב הנוכחי) הנווט כבר עם העיניים הלאה או בנוטס - לפי היכולת.
לגבי הצבת הגבולות לאגו-מניאק - כנראה לא הבנת שזה נכתב בציניות/הומור - ולכן התייחסותך וגם העקיצה...

אאאאוווצ'....

טייק איט איזי...
אלון

דובי מילר
27/02/06, 21:01
אובייקטיביות אוהדת....:wink:

אלון חלווה
27/02/06, 21:07
דרך אגב, למה שמו... הסטנדאפיסט... (נו מזהו זה - לא זוכר את שמו - איזה בלק-אאוט) יש מופע שלם המבוסס על רעיון זה שהכעיס את ידידתינו מלמעלה:

נשים מלקטות וגברים ציידים.... משם הובא ההומור להודעתי... הרעיון המתחבא הוא - שגברים התרגלו להתעסק כל השנים בפעולה אחת וכך התפתח המוח שלהם לטיפול במיומנות אחת כל פעם (החיה הניצודה). העין והמוח מרוכזים בדבר אחד. הנשים לעומת זאת היו מלקטות (פירות, שורשים וכו') ולכן נדרשו להתעסק במספר פריטים במרחב - במספר פעולות במקביל...
לפי תיאוריה זו למשל - גבר אמור לנהוג טוב יותר מאשה במסלול מירוץ - אבל פחות טוב בתנועה עירונית סואנת.

כמובן - שמחקר זה הוא אחד מיני רבים ואין שום מניעה שהוא כולו שטות אחת מושלמת ועם זאת, הוא היה מספיק מעניין בשביל לבסס עליו תוכנית סטנד-אפ ובשביל שאני ואת נבזבז עליו כמאה-מאתיים מילים...

מקווה שעכשיו תתייחסי לדברים בקלות הראש הנדרשת...
אלון

נ.ב.
עד שנכנסת בחורה לפורום - אני צריך להסתבך איתה....
:loco: -פשוט, כי לא מצאתי אחד של HELP...
אלון

deltaHF
27/02/06, 21:20
אתה מתכוון לאבי קושניר :-) .

אז לפי מה שהבנתי,שנת היצור של הרכב לא פוסלת אותו מלהשתתף,בתנאי שהוא עומד בתקנים?

אלון חלווה
27/02/06, 21:25
אתה מתכוון לאבי קושניר :-) .

אז לפי מה שהבנתי,שנת היצור של הרכב לא פוסלת אותו מלהשתתף,בתנאי שהוא עומד בתקנים?
נכון - אבי "הצייד" קושניר...

לתשומת ליבך - מעיין "המלקטת" רביב....

סתאאאאאאאם... מתלוצצים....

מתנצל מראש, הנה,
:ladysman:

אופס... לא זה - זה ההתנצלות שלך...

הנה ההתנצלות שלי:
:inlove: - בלי כוונות זדון - פשוט, כי לא מצאתי פרחים...
אלון

a.c
27/02/06, 21:28
The rally was great Inbal
When will we see you again ?
Amirמה אתה משחק אותה יודע אנגלית..
ענבל משלנו - היא יודעת לקרוא עיברית.. אהבל !! :lol:

את כל השירשור היא הצליחה לקרוא, פתאום היא צריכה לקרוא אנגלית ?!

לא יודע אם שמתם לב, אבל זה הזוי לגמרי - תסתכלו על הפרצוף של אילן הנווט: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=54466

כולי נקרע מצחוק כאן :roflmao:

Blue Jay
27/02/06, 21:34
למעשה ההגדרות של שניכם לקואורדינציה מוטעות.

קואורדינציה (ע"פ לקסיקון של ראובן אלקלעי) - תאום, התאמה, סיגול, הסדר, איחוי

קפיש?

יוליה

אלון חלווה
27/02/06, 21:41
למעשה ההגדרות של שניכם לקואורדינציה מוטעות.

קואורדינציה (ע"פ לקסיקון של ראובן אלקלעי) - תאום, התאמה, סיגול, הסדר, איחוי

קפיש?

יוליההוא שאמרתי, יוליה

תיאום (בדיוק מה שכתבתי לעיל) - בין עין לתנועה מוטורית של איבר (בד"כ יד או רגל)...

לא שאני רוצה לאמר למעיין "אמרתי לך"....

אבל,

באמת אמרתי לך....

לא, יודע מה נפל עלי...
אני מרגיש שאני בדרך לחטוף איזה סקאד...
תודו אבל, שזה מוסיף צבע לשירשור.

וקצת יותר ברצינות,
טו קואורדינייט - לתאם באנגלית - יכול להיות גם בין מספר פעולות - אז יש משהו בדבריך - אך לא זו הייתה כוונת המשורר (מוואה...(צרפתית)) בכותבו - קורדינציה...
אלון

Blue Jay
27/02/06, 21:43
לא הבנת את הכוונה שלי.

דיברת על סוג תאום ספציפי בין יד לעין. ההגדרה של קואורדינציה היא הרבה יותר רחבה מזה.

ושוב אני אחזור על עצמי - קפיש? ;)

נ.ב - אני לא בחורה של סקאדים - אגרופים זה פשוט יותר כיף :)

אלון חלווה
27/02/06, 21:46
לא הבנת את הכוונה שלי.

דיברת על סוג תאום ספציפי בין יד לעין. ההגדרה של קואורדינציה היא הרבה יותר רחבה מזה.

ושוב אני אחזור על עצמי - קפיש? ;)

נ.ב - אני לא בחורה של סקאדים - אגרופים זה פשוט יותר כיף :)
הנה - לא נתת לי זמן לתקן... ס'תכלי למעלה....
אגרופים? ממ.....מממממממ.......
טוב - אני מוכן לספוג - כל מה שגורם לך אושר יקירתי...
העיקר שלא תגידי שלא השתדלתי...

אלון

inbal edry
27/02/06, 22:20
can i say some thing.

and girls dont take it too hard but women can not drive as in competeive drive and it is a fact,alldo i do think that one day we will be able too but there is none at the moment,and personally if a female driver will ask me to co-drive her i will think twice and only if i dont have something eles to do i will(or if its a round of the wrc),men got bolls and no brian when it come to rally driving and you do need bolls and ego to drive fast and make it to the top.

and again sorry if i offended any one,but im a women too dont forget.:wink:

Z-8
27/02/06, 22:46
עוד תמונות...

אלון חלווה
27/02/06, 22:49
can i say some thing.

and girls dont take it too hard but women can not drive as in competeive drive and it is a fact,alldo i do think that one day we will be able too but there is none at the moment,and personally if a female driver will ask me to co-drive her i will think twice and only if i dont have something eles to do i will(or if its a round of the wrc),men got bolls and no brian when it come to rally driving and you do need bolls and ego to drive fast and make it to the top.

and again sorry if i offended any one,but im a women too dont forget.:wink:
חבר'ה...
מצאנו את האישה האידיאלית - אני ראיתי קודם....
רק חבל שאני נשוי...
וקצת יותר ברצינות (כרגיל)...
אני חושב שאת אולי קצת טועה - יש היום יופי של טייסות קרב בעולם - גם בישראל.
אם זה איזה מדד ליכולות נהיגת מירוץ - אז נשים בהחלט מסוגלות בדיוק - ואולי תמצא מישהי שאף יותר טוב מגברים.
פשוט - יש פחות נשים בתחום.
אני זוכר מימי אשקלון איזו אחת הבר - שהרבה חברה פה בפורום היו יכולים ללמוד ממנה דבר או שניים על נהיגה.
גם אני חושב שאין אף אישה שתנהג יותר טוב ממני - אבל בזה אני שיוויוני בין המינים - אני גם חושב שאין אף גבר שנוהג טוב יותר ממני... אבל זה רק האגו הדפוק שלי...
האבולוציה עוד לא הגיע בשלמותה למחוזותיי
:-P
אלון

Z-8
27/02/06, 22:51
עוד קצת...

Blue Jay
27/02/06, 23:00
ענבל - אני חושבת שכל הפסקה האחרונה שפרסמת מלאה בשטויות חסרות תקדים.

אני לא לוקחת שום דבר שאמרת בצורה קשה אבל יש דבר אחד שאת חייבת להבין - את מסתמכת על סטטיסטיקות מוטעות. הדבר הנכון היחיד שכתבת הוא שלגברים יש ביצים (לפחות ידע באנטומיה יש לך ;) ).

את מכלילה את הנשים (ואת עצמך) בהגדרה של "לא יודעות לנהוג בצורה תחרותית". למה? אין לי שמץ של מושג. אולי כי אף אחת עוד לא הוכיחה לך אחרת? אין לי מושג. ולעניין האגו - את חושבת שלנשים אין אגו? את כנראה צריכה להסתכל על ההגדרה שפרויד נתן למונח ואחרי זה לצאת בהצהרות.

יוליה

נ.ב
אני כותבת את זה לא במטרה להעליב אותך, אלא להסביר לך שההסתמכות על סטטיסטיקות היא לאו דווקא הדרך הכי טובה להעריך מצב.

אלון חלווה
27/02/06, 23:09
חבר'ה,
אני נקרע פה בין הנשים בשירשור - אחת יותר מושלמת מהשנייה....
אחחחח.... איזו ברכה לפורום (ואני באמת מתכוון לזה - לא בציניות בכלל).
אלון

נ.ב.
שאף אחד לא יספר לאישתי...
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
אלון

a.c
28/02/06, 3:21
אני כותבת את זה לא במטרה להעליב אותך, אלא להסביר לך שההסתמכות על סטטיסטיקות היא לאו דווקא הדרך הכי טובה להעריך מצב.יוליה תביני, ענבל כבר ניווטה לבחורה בסבב ה-WRC (יפן לפני שנה וחצי - אם אני זוכר נכון). מה שאומר שיש לה קצת (הרבה) יותר ניסיון ממך בכל מה שקשור לעניין הזה, זו כבר לא הסתמכות על סטטיסטיקות - זו התנסות בדבר האמיתי.

ואם כבר - אז כבר, דעתי היא שישנן בודדות שיש להן את היכולת להתחרות מול גברים, ראיתי לא מעט נהגות בארץ שיש להן יכולות נהיגה גבוהות מאוד, חלקן קיבלו חינוך מוטורי יעיל ונכון מגיל צעיר, חלקן פשוט התמכרו לכך. אבל הן מעטות מאוד ואני די בספק אם יש להן את היכולת המנטלית להתחרות עם גבר שווה בשווה לאורך זמן !! בוודאי לא בנהיגת ראלי שבו את צריכה ביצים, וביצים גדולות מאוד - בגלל שאת נוהגת על עיוור. ובכך ענבל צודקת ב-100%.

אולי בנהיגת מסלול הן יצליחו יותר והיו מקרים כאלו בעבר (גם בארץ , כיום יש 3 או 4 מתחרות בליגות הקארטינג השונות - מאוד מוכשרות ומצליחות) אבל בראלי - אני בספק ואני אשמח לראות דוגמא כזו (ומישל מוטון זו אגדה מהלכת - אל תתני לי אותה כדוגמא, היא יחידת סגולה)

אלון, אשתך קיבלה מייל ממני עם לינק לשירשור הנ"ל - אם תצליח להשיג אותה ולמחוק את המייל, אשרייך

אם לא - הסתבכת.. :lol:

אלון (השני)

EYAL36
28/02/06, 3:41
סרט + תמונות מאימון של "מועדון מרוצי ישראל" שנערך בחוות פיליפ בדרום.

נדרשת הרשמה קלילה

אתר השטח הישראלי

סרטון- http://www.4x4.co.il/details.asp?np=&editid=4460
גלריה http://www.4x4.co.il/details.asp?editid=4461

a.c
28/02/06, 4:07
לאייל, אילן ושאר החבר'ה

כל הכבוד, אתם רק משתפרים מאירוע לאירוע.

תודה על התמונות והסרטון, יישר כוח!

אלון

kobi911
28/02/06, 9:50
ניצן לוי המעופף ,
וואלה אתה כוכב, שתמיד תתעופף אבל על המסלול!!!!
שיפור אדיר מהמרוץ הקודם כל הכבוד וזו רק ההתחלה (הקרבורטורים שלי עשו לך טוב) :wink:

קובי

Avram
28/02/06, 9:56
אני חושב שהכוונה היא לא למכוניות ישנות, אלא למכוניות שאין לגביהן אומלוגציה
משמע, לקחת סיטרואן וויזה ולשים לה מנוע של 106GTI או דברים כאלו...
לעשות כל מיני ערבובים וכ"ו...
אם בונים רכב, צריך להוכיח שכל הרכיבים שלו מקוריים, או לחלופין שהיה דגם עם בדיוק אותם רכיבים.
למשל
ניתן לקחת 106 KID ולהחליף לה מנוע ולהפוך אותה ל106 ראלי 1.3, או XSI 1.6 ודברים כאלו, אבל יש דברים שאסור לשנות
לדוגמא, יחס דחיסה, קוטר מצערת, שיטת יניקה (הזרקה או קרבורטור) סעפת יניקה, קוטר סעפת פליטה, תושבת בולמים, תצורת מתלה ועוד ועוד, הכל רשום בתקנונים...
אם תעשה הכל לפי התקנון תוכל להתחרות עם כל רכב (אפילו חיפושית) שמשהו יתקן אותי אם אני טועה

אני מקווה שמהר מאוד יעשו סדר בכל הדברים, כדי שלא יבואו אנשים ויבנו כל מני אבי טיפוס ויתחילו ויכוחים האם הם איתנו בקטגוריה או לא!

למען הסר ספק, אני מסכים עם אלון שהויזות הישנות הסובארו DL הZX ואם שכחתי עוד משהו, מקומם איתנו כל עוד הספורט לא מוסדר עד הסוף ואין כמות מכובדת של מתחרים

בברכה נדב
אבל חיפושית בלי שיפורים במנוע לא תהיה תחרותית בגרוש ...

TShavit
28/02/06, 10:27
אף אחד לא יודע - עד שיצאו התקנות של ההתאחדות.
יש רצונות שונים לאנשים שונים.
לדעתי - וזו רק דעתי הבילתי מלומדת, כל דבר שיעמוד בתקן בין לאומי ויוגש כאן בצורה מאורגנת לאשרור ההתאחדות - ההתאחדות תצטרך להכיר בו בסופו של דבר. החוק די רחב בנושא זה. מה שבטוח זה שגם רכבים ישנים העומדים בתקני ה FIA יהיו כשרים למהדרין - אולי לא לכל סוגי המירוצים - אבל בטח לחלקם.
אלוןאלון, כמה הערות.
ההתאחדות לא תגדיר תקנונים. את זה תעשה כל עמותה בפני עצמה. מקסימום ההתאחדות תדרוש שינויים פה-ושם בעייני בטיחות, נהלים וכו'. אין גם כל צורך - לפחות לא ברמה העקרונית - לעמוד בתקני FIA. תיאורטית אפשר יהיה להגדיר כל קטגוריה שתעלה על רוחכם, כל עוד נשמרים עקרונות הבטיחות, הספורטיביות וכן הלאה.

טל

NadavRally
28/02/06, 13:14
אבל חיפושית בלי שיפורים במנוע לא תהיה תחרותית בגרוש ...

עוד אחד שלוקח דברים בצורה פשטנית מדי :roll:

אמירגמליאל
28/02/06, 13:33
מה אתה אומר,תאמין לי מאז שעשו לך את ההבחנה,נהיית טמבל רציני!
אלון תתחיל לקחת מה שהרופא רשם לך:)

מה אתה משחק אותה יודע אנגלית..
ענבל משלנו - היא יודעת לקרוא עיברית.. אהבל !! :lol:

את כל השירשור היא הצליחה לקרוא, פתאום היא צריכה לקרוא אנגלית ?!

לא יודע אם שמתם לב, אבל זה הזוי לגמרי - תסתכלו על הפרצוף של אילן הנווט: http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=54466

כולי נקרע מצחוק כאן :roflmao:
אגב סרטון יפה מאוד:)אהבנו

Avram
28/02/06, 14:00
עוד אחד שלוקח דברים בצורה פשטנית מדי :roll:חח
דווקא לא , יש לי חיפושית בחצר ...

אמירגמליאל
28/02/06, 15:41
שלום רב לכולם,
ביום שישי הקרוב תשודר כתבה על האימון בחוות בפיליפ
והספורט המוטורי בערוץ 1 בתוכנית "יומן".
אז לא לשכוח לרשום תזכיר בערוץ 1 ביום שישי תכנית "יומן".
יום טוב
אמיר גמליאל

אמירגמליאל
28/02/06, 15:43
שלום רב לכולם,
ביום שישי הקרוב תשודר כתבה על האימון בחוות בפיליפ
והספורט המוטורי בערוץ 1 בתוכנית "יומן".
אז לא לשכוח לרשום תזכיר בערוץ 1 ביום שישי תכנית "יומן".
יום טוב
אמיר גמליאל

אלון חלווה
28/02/06, 20:10
אלון, כמה הערות.
ההתאחדות לא תגדיר תקנונים. את זה תעשה כל עמותה בפני עצמה. מקסימום ההתאחדות תדרוש שינויים פה-ושם בעייני בטיחות, נהלים וכו'. אין גם כל צורך - לפחות לא ברמה העקרונית - לעמוד בתקני FIA. תיאורטית אפשר יהיה להגדיר כל קטגוריה שתעלה על רוחכם, כל עוד נשמרים עקרונות הבטיחות, הספורטיביות וכן הלאה.

טל
אני מקבל את התיקונים שלך - ובשמחה רבה.
אם אכן הדברים הם כך - זה יהווה יתרון גדול לחברה הצעירים הרוצים ספורט מוטורי אשר יוכלו, אם אני מבין את דבריך נכון, לבנות קטגוריות זולות ובלבד שיעמדו בהוראות הבטיחות המתאימות.
תקן אותי אם אני טועה...
אלון

יובל מלמד
28/02/06, 20:44
מעין היקרה שלום

את הזמן המהיר ביותר עשה יובל מלמד 3.55

באהבה יובל

דובי מילר
28/02/06, 21:15
לא יודע מה הויכוח על הזמנים .

יש פה לינק עם כל הזמנים כפי שמועדון מירוציישראל פירסם -

http://www.motor-sport.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=136934&depart_id=13298

איך שלא תהפכו את זה יובל עשה את הזמן המהיר ביותר לקטע אחד - 3:55 בקטע הרביעי של היום .
גם בסה"כ הכללי הוא עשה את הזמן הטוב ביותר - 16:09:35 דק' .

דובי

מעייןרביב
28/02/06, 21:57
לגבי הזמנים, אין לי מושג אם באמת הזמנים שפורסמו מדויקים. לא אופתע לשמוע שיובל היה עם הזמן הכי מהיר. הנהיגה שלו מדהימה, הקווים מדוייקים העברות משקל מדויקות והאומץ מדהים. אני מאחלת לכולנו רמה כזו של נהיגה. אבל יבוא יום ומישהו יתן גם לו בראש (ע"ע הדר מלמד).

לגבי מלחמת המינים, עזבו אותכם משטויות ומחקרים. אם אישה רוצה ומשקיעה, היא יכולה. אין ספק שיש הבדל בין גברים ונשים, אבל על החולשות של הנשים מפצים היתרונות שלה על גברים, ויש לא מעט. כמו שצריך גבר מאוד מיוחד להגיע להישגים גבוהים בכל תחום שהוא, צריך גם אישה מיוחדת. אם תסתכלו 50 שנים אחורה תראו איפה נשים היו אז ואיפה הן היום. אז תארו לעצמכם עוד 50 שנים. אפילו עוד 10 שנים. לנשים אפילו לא היתה זכות הצבעה עד לפני כשלושים שנים בארה"ב. אז אמרו שלנשים אין את היכולת להבין ברמה מדינית ובינלאומית. יש גם נשים שטענו כך. היום זה משהו מובן מאליו. עד לפני מספר שנים מעטות אמרו שלנשים אין את היכולת הפיסית והמנטלית להטיס מטוס. היום כולם יודעים שזה פשוט לא נכון.
הרשו לי להזכירכם שהיתה כבר סגנית אלוף העולם בראלי שנהגה באודי קואטרו ב 86. אז אם זאת לא הוכחה, אני לא יודעת מה.

TShavit
28/02/06, 22:19
אהמ אהמ... היתה אלופת עולם בראלי. מישל מוטון.
אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל. היה כאן כבר דיון על הנושא הזה פעם, אז אחזור על העיקר בקצרה. העובדה היא שיש הבדלים פיזיולוגיים וחשיבתיים בין גברים ונשים. לכן, למשל, לא תראי נשים משחקות נגד גברים כדורסל. או רצות 100 מ'. אפילו בשח יש אליפויות נפרדות לנשים וגברים.
בתחומים מוטוריים מסויימים אין כל נחיתות לנשים מול גברים. הדוגמה הבולטת (והכמעט-יחידה, אגב) היא מירוצי דראג: יש לא מעט נשים שמצליחות בתחום הזה. היו אלופות עולם (טוב, אלופות ארה"ב, אבל בספורט הזה זה די אותו דבר), הן במכוניות (שירלי מלדאוני) והן באופנועים (אנג'ל סילינג), ויש לא מעט מתחרות שמצליחות היטב דרך קבע. זו לא היתה הצלחה חד פעמית. גם באינדיקאר ונאסקאר כבר היו הצלחות נשיות. אני מנחש שעוד נשמע הרבה על דאניקה פטריק המהממת (מה היא כל כך מיהרה להתחתן? כולה בת 23... שיט...), שב-2005 היתה לאשה הראושנה אי-פעם שהובילה את האינדי 500, עד 7 הקפות לסיום...
בפורמולה 1, לעומת זאת, לא היתה מעולם מישהי שהתקרבה להצליח. זה אומר דרשני. במירוצי גרנד-פרי אופנועים היתה בעבר נוכחות נשית דלה (וגם זה לא בקטגוריה הבכירה) ללא הצלחה כלשהי, ובמוטוקרוס - בכלל לא. ההצלחה של מישל מוטון ב-WRC בהחלט לא היתה דוגמה מייצגת. מזה כ-20 שנה כבר לא היתה אף נהגת ראלי מצטיינת. גם יוטה קליינשמידט בדאקאר איננה דוגמה מייצגת. עצם העובדה שבתחום X כן יש הצלחות נשיות מראה שזה לא ענין של נורמות או סטיגמות: היכן שנשים יכולות, הן אכן מצליחות. אבל זה בטח לא אומר שהן יכולות להצליח בכל מקום שהן רוצות.

טל

מעייןרביב
28/02/06, 23:09
קודם כל טל, מה נשמע? איפה אתה לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה איתך?

דבר שני, אין ספק שבתחומי ספורט פיסיים יש יתרון ברור וחד משמעי לגברים, כולל פורמולה 1. אבל בתחומים בהם הכוח הפיסי הוא לא מרכיב משמעותי, אלא רק כושר גופני, אין ספק שנשים יכולות להתחרות בגברים באותה רמה. כך גם מקובל לדוגמא בתחרויות רכיבה על סוסים. אין תחרויות רכיבה נפרדות כיוון שהכוח הפיסי הוא בעל משמעות נמוכה. אותו דבר לגבי מירוצי ראלי ודראג וכל נהיגת מסלול מלבד פורמולה 1. אין לי מושג כמה כוח דורשת נהיגת פורמולה, אבל אולי הבעיה היא כוח ה G שמופעל, אין לי מושג ירוק בעניין הזה. יש נשים שמתחרות במרוצים של המזחלות קרח במנהרות האלה? כי שם באמת כוח ה G הוא קיצוני ביותר.
חוץ מזה, ההבדל בין נשים וגברים לא מתמצה רק בכוח הפיסי, יש עוד הרבה. דרך החשיבה שונה. אבל את המוח ניתן לאמן ובשריר הזה אין הבדל בין גברים לנשים. יש נשים יותר חכמות מגברים ולהפך.
בכל אופן, זאת טעות חמורה וטיפשית לומר באופן מכליל וגורף שנשים לא מסוגלות לנהוג ברמה גבוהה.

TShavit
28/02/06, 23:34
חוץ מזה, ההבדל בין נשים וגברים לא מתמצה רק בכוח הפיסי, יש עוד הרבה. דרך החשיבה שונה. אבל את המוח ניתן לאמן ובשריר הזה אין הבדל בין גברים לנשים. יש נשים יותר חכמות מגברים ולהפך. הוא שאמרתי: "העובדה היא שיש הבדלים פיזיולוגיים וחשיבתיים בין גברים ונשים". אני רק מקווה שברור לך שלא על כל הבדל ניתן לפצות באמצעות אימון ותרגול...
בכל אופן, זאת טעות חמורה וטיפשית לומר באופן מכליל וגורף שנשים לא מסוגלות לנהוג ברמה גבוהה. הטעות החמורה והטפשית באמת היא לומר את זה לנשים...
:roflmao:
שורה תחתונה: יש תחומי נהיגה בהם אין כל יתרון לגברים. יש תחומי נהיגה בהם יש יתרון ברור. אני מניח שיש תחומי נהיגה בהם יש יתרון לנשים, אבל לא מתוך נסיון אישי...

טל

אמירגמליאל
01/03/06, 0:39
מעין היקרה שלום

את הזמן המהיר ביותר עשה יובל מלמד 3.55

באהבה יובל
:)מה חדש תחת השמש?

אמירגמליאל
01/03/06, 0:40
[QUOTE=מעייןרביב]לגבי הזמנים, אין לי מושג אם באמת הזמנים שפורסמו מדויקים. לא אופתע לשמוע שיובל היה עם הזמן הכי מהיר. הנהיגה שלו מדהימה, הקווים מדוייקים העברות משקל מדויקות והאומץ מדהים. אני מאחלת לכולנו רמה כזו של נהיגה. אבל יבוא יום ומישהו יתן גם לו בראש (ע"ע הדר מלמד).

QUOTE]

מסכים עם כל מילה.

דובי מילר
01/03/06, 6:32
אהמ אהמ... היתה אלופת עולם בראלי. מישל מוטון.
טל
טל

מישל מוטון לא היתה אלופת עולם בראלי , היא היתה סגנית עם הקוואטרו והיתה האישה הראשונה שניצחה סיבוב באליפות .
בתקופה המוזרה שהיתה גם אליפות רק לנשים זכתה לואיז אייטקין ווקר באליפות עם קדט GSI אבל זו לא חוכמה כי זה היה כאמור רק לנשים .
לגבי דניקה פטריק - חלום רטוב ...

TShavit
01/03/06, 8:25
צודק, טעות שלי. זכרתי שהיא היתה האישה הראשונה אבל את האליפות היא לא לקחה (אם כי היתה קרובה). גיבורה אמיתית עם מכוניות גרופ B דאז. בעונת הסגנות שלה זה היה צוות נשי במלואו - הנווטת היתה פבריציה פונס, בשנים האחרונות מנווטת ליוטה קליינשמידט בדאקאר...

טל

דני לוי
01/03/06, 8:50
אחלה התעניינות, המנה העיקרית בדרך , "הוליווד" נורבגי בישראל ,מתחרה איתנו בראלי
אתם קולטים? כי אני לא!!! פרטים באתר העמותה אשר משתתפת ומסייעת בהרמת האירוע
WWW.IRDA.CO.IL (http://www.IRDA.CO.IL)
דני לוי

דובי מילר
01/03/06, 8:51
ולכל מי שרוצה לראות מי זו מישל מוטון -

http://rapidshare.de/files/6067427/Mich_le_Mouton_tribute.wmv.html

קצת מעצבן השימוש ב-RAPID אבל בסופו משתלם .

תהנו לפחות כמוני

דובי

דובי מילר
01/03/06, 9:04
אחלה התעניינות, המנה העיקרית בדרך , "הוליווד" נורבגי בישראל ,מתחרה איתנו בראלי
אתם קולטים? כי אני לא!!! ...דני לוי

דני

אתה מתרגששש...?

דני לוי
01/03/06, 9:31
מת מהתרגשות, חתמתי חוזה עם חברה לנייר טואלט!!!

וברצינות? נבחרתי לעזור לארגן את האירוע , ואתה יודע? סמכות= אחריות
מקווה להצליח בעזרת כולם
דני

inbal edry
01/03/06, 14:49
hi sorry i had to reply.

but i know that some people will take it like that,i dont think that it is physical that men are quicker then women i think it more logical.
Danika patrick is a very good example she is quick but not quick enough but mentaly and logicaly see think like a men,and that what i meant by that.
ive co-drive for female driver and in japan and uk several of times and its not the same.
you need to be singel minded for the job and men are much more then women
that is all i got to say,but we all got different opinions,and that is my opininon
and more i can tell you that this is my problem some times
and again im not saying ALL womens just from my expirence in rallying
ענבל - אני חושבת שכל הפסקה האחרונה שפרסמת מלאה בשטויות חסרות תקדים.

אני לא לוקחת שום דבר שאמרת בצורה קשה אבל יש דבר אחד שאת חייבת להבין - את מסתמכת על סטטיסטיקות מוטעות. הדבר הנכון היחיד שכתבת הוא שלגברים יש ביצים (לפחות ידע באנטומיה יש לך ;) ).

את מכלילה את הנשים (ואת עצמך) בהגדרה של "לא יודעות לנהוג בצורה תחרותית". למה? אין לי שמץ של מושג. אולי כי אף אחת עוד לא הוכיחה לך אחרת? אין לי מושג. ולעניין האגו - את חושבת שלנשים אין אגו? את כנראה צריכה להסתכל על ההגדרה שפרויד נתן למונח ואחרי זה לצאת בהצהרות.

יוליה

נ.ב
אני כותבת את זה לא במטרה להעליב אותך, אלא להסביר לך שההסתמכות על סטטיסטיקות היא לאו דווקא הדרך הכי טובה להעריך מצב.

אמירגמליאל
01/03/06, 14:57
יאללה פטר!!!!!!!!
ק-ר-נ-ב-ל!!!!!!!
http://pic.hevre.co.il/Files/D6BC4C4B1C4C4BEC9C5C7D5A3BE1E50A/orig_79BD63A1E51D4CFB878B80A1E9F2D1E4.JPG

NadavRally
03/03/06, 12:25
היום ה שידורררררר

זה רק אני או שכולם מתים לראות?

NadavRally
03/03/06, 14:04
תמונה קבוצתית קטנה...
מקווה שיהיו עוד הרבה!

המופיעים משמאל לימין
חן, זיו, דובי, נדב, גיל, איתי

einav
06/03/06, 16:28
לנווטת של אילן אהרון קוראים מעיין רביב. עכשיו אני בטוחה שלא תשכח את השם הזה!

einav
06/03/06, 16:49
אני מסכימה עם מעיין בנוגע לעובדה שגברים לא יכולים לעשות יותר מפעולה אחת בו"ז, ולא בגלל שהיא אחותי!! אלא בגלל שזה פשוט נכון!!! :-)

Tomy
15/03/06, 18:37
איפה מפרסמים את האירועים?

nizan
15/03/06, 23:40
לאן נעלמו החבריה ממרשל'ס באירוע האחרון די מפתיע

דובי מילר
16/03/06, 7:37
התכוננו לבאחה באיטליה...אולי .