Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מדובר במיני 83' - האזעקה נדפקה (לא עובדת), ולא ניתן להניע את האוטו (המנתק הצתה פועל כל הזמן) איך מסדרים את העניין??? איך מבטלים את האזעקה?

בנוסף יש לי חלונות חשמליים ואני חייב לסגור אותם לפני הגשם וזה גם תלוי באזעקה!

פורסם
שלום, מדובר במיני 83' - האזעקה נדפקה (לא עובדת), ולא ניתן להניע את האוטו (המנתק הצתה פועל כל הזמן) איך מסדרים את העניין??? איך מבטלים את האזעקה?

תנסה בפורום אודיו. ישנם שם חברים שהם בעלי מיקצוע גם בתחום האזעקות לרכב.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אתה יכול גם למכור לי אותה. הנה פתרתי את הבעיה.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

נמחקו חלקים מההודעה שחורגים מכללי הפורום ואינם קשורים לנושא השירשור

קובי

אחראי פורום

קשה לעזור בתקלה כזו, מבלי לראות את הרכב, ביחוד לאור העובדה, שמתקיני האזעקות עובדים ללא אחידות, והחיבורים לרכב הם אקראיים. תפוס איזה שכן שמבין בחשמל רכב, הוא צ'ק צ'אק (מותר להגיד צ'יק צ'אק ?) ינתק לך את האזעקה.

בכבוד רב ובדחילו ורחימו

אילן

פורסם

הוצאו מהשירשור הודעות ופסקאות שאינן רלוונטיות לנושא.

לפותח השירשור - נא להקפיד להבא על כותרות ענייניות.

קובי

אחראי פורום

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

• תוכן חדש...