Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי על הפרק רנו קליאו B ידנית 99 עם 100,000 ק"מ יד ראשונה.

עוד יומיים קבעתי עם המוכר לבדיקה. בינתיים, הוצאתי היסטוריית טיפולים ממוסך רנו ( חיים לוי) בירושלים.

ישנם מספר דברים שיצאו, והייתי שמח אם מישהו יוכל לומר לי מה המשמעות שלהם.

ב 31 אלף ק"מ החליפו לרכב מחשב הזרקה.

ב 60,000 ק"מ החליפו לרכב קלאץ'.

בנוסף הוחלף הרכב סט מנעולים מושלם ( אין לי מושג מה זה אומר... ) , וכרית גומי של מושבת מנוע.

נראה כי ב 40,000 הק"מ האחרונים לא נעשו טיפולים חריגים או תיקונים.

נכון להיום, המחירון הוא 32, הצלחתי להוריד את המוכר ל 29 לפני בדיקה ( עדיין לא דיברנו בכלל על המשמעות של מה שיצא בבדיקה ).

הרכב עם טסט לשנה.

אשמח אם מישהו יודע בכלליות על אמינות הרכב, ההנאה מהנהיגה והמנוע 8 שסתומים שלו.

מה דעתכם ?

פורסם

רע מאוד!

מחשב הזרקה זה ניחה - גם לחבר שלי היתה בעיה כזאת ברכב חדש, וזה הוחלף במסגרת אחריות.

קלאץ' ב 60K??? מה עשו לאוטו שכבר ב 60,000 צריך להחליף קלאץ'??? או שלא ידעו איך לנהוג בו או שממש מיררו לו את החיים.

סט מנעולים סביר להניח שבעל הרכב איבד את המפתחות ורצה להחליף את המנעולים ברכב.

נשמע שלרכב היו חיים לא קלים בכלל...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ומה שמשתמע מכך שקליאו שעברה חיים לא קלים , לא תשרת את בעליה נאמנה.

קליאו בפרט ורנו בכלל הינן מכוניות שלא מבוקשות מי יודע מה בשוק המשומשות,וזו הסיבה שמחיר המחירון הינו נמוך מלכחתחילה.

אם תלך לבדיקה עם האוטו מן הסתם יימצאו עוד ליקויים שחלקם נכון וחלקם לא!!

הבדיקה תוביל אותך לשלם מחיר סביר של 25000/26000 ש"ח בסופו של דבר.

אם כך הדברים אז כדאי!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

אתם בסדר?

קלאץ ב60 אלף ק"מ הוא לא דבר כל כך חריג. אם הרכב נסע הרבה בעיר, אם הבעלים אהב לשבת בזינוק בעליה בי-ם ולשחק עם הקלאצ אפשר גם לגמור אותו ב20K ק"מ זה לא אומר שהרכב נשחט. נכון זה קצת נמוך, שום דבר מעבר לזה. לא הייתי מייחס לזה חשיבות כלל, מעבר לעלות הכספית של הקלאצ' עצמו והחלפתו שבטח עולה שם 1500 שקל + - (הערכה, אין לי מושג מה עלות הקלאצ'). לא מדובר על קלאצ' אחרי 20K ק"מ או משהו שיכול להראות בברור על התעללות. ג'רמי בזמנו אמר שאבא שלו גמר קלאצ' ב309 שלהם ב30K ק"מ או משהו, הוא נהג מ-א-ו-ד רגוע, פשוט לא תיפעל את הקלאצ' נכון. הדבר העיקרי שזה אומר, שאם הנהג לא השתפר קצת בצורת הנהיגה, יש סיכוי שהקלאצ' כבר לקראת סיום חייו (או אחרי חצי מחייו אם נרצה להיות יותר בטוחים)

לגבי שאר הדברים, אין פה שום דבר שנראה רע במיוחד. אני גם משער שתצליח להוריד עוד במחיר אחרי הבדיקה. קרא את השירשורים הדביקים בייעוץ ברכישה בשביל ללמוד עוד על רכישת רכב משומש. בדוק גם את מצב הצמיגים, זה הוצאה גם כן.

להבא, שים לב שלכל הודעה יש מקום אחד בפורום. אסור לפתוח מספר הודעות זהות בכמה פורומים שונים. אנא קרא את ככללי הפורום.

גיא

• תוכן חדש...