Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם..

אני נוהד בוולוו S80 T6 שנת 2001 ונתקלתי מספר פעמים בבעיות טכניות ברכב.

כשיש בעיה ברכב מופיעה הודעה בלוח המחוגים המציגה מספר מילים לא מזוהות באנגלית כך שאני לא יכול להבין באיזו בעיה מדובר עד שאני נוסע למוסך..

בספר ההדרכה של האוטו לא מופיעים הפירושים לבעיות..

אז השאלה היא כיצד אני יכול לדעת מה הבעיה בלי ללכת למוסך?!

האם יש איזשהו אתר? ספר? משהו שאני יכול להיעזר בו..

אני בטוח שיש איזה אתר כלשהו שמתאר את כל הבעיות אך לא הצלחתי למצוא אותו..

אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד..

תודה מראש..

פורסם

ה-S80 היא מכונית שהטיפול בה יקר, ולא בנוי לניסוי וטעיה. המלצתי לך לגשת למוסך מורשה בהקדם.

טיפול לא מיומן בדגם הזה עלול לגרום נזקים של עשרות אלפי שקלים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כנראה קוד תקלה , גש למוסך המורשה תן להם לחבר שתי שניות למחשב , ובזמן הזה תתפלל

שהכרטיס אשראי יעמוד בתשלום.

רק צרות בדגם הזה. בהצלחה!!

Greddy Type S - טעם החיים 8)

• 10 שנים מאוחר יותר...
פורסם
תתקשר לסמניה 054-8020441

יש לו נסיון רב עם וולבו, בדוק.

שלום רב.

אכן שמעתי לעצה. היתה לי בעיה במערכת ההגה. המכונאי שלי עשה כמעט כל שניתן ולא הצליח וכבר כמעט התייאש התקשרתי לטלפון וענה לי וואליד סמנייה התברר שזה מוסך של וולוו הונדה ויגואר בשפרעם.

וואליד שמח לעזור לי והצביע על התקלה במדוייק. מבלי שהכיר אותי ומבלי שדרש משהו בתמורה. בקיצור מעולם לא פגשתי אדם נחמד ורציני כזה שלא מתחמן ומנסה לעשות קומבינות.

הוא אמר לי שאם המכונאי שלי לא מצליח הוא בה אליי לרחובות לתקן את זה.

כמובן שהמכונאי שלי עשה מה שצריך והיה בסדר.

היום נסעתי לשפרעם ובאתי להגיד תודה לאחים סמנייה . חבל על הזמן גיליתי אנשים מעולם אחר . איזה אישיות איזה מוסר גבוה ממש מלח הארץ . האמינות והצדק הם קודם כל . פשוט אין מילים בפי להוקיר אותם .ממליץ בחום להעזר בהם . דוקיום אמיתי איתם אני מוריד את הכובע בפניהם

• תוכן חדש...