Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהרגלי בקודש, יצאתי היום עם קבוצת חברים לטיול רגלי. המיקום הנבחר היה דרום הרמה, ולאחר הטיול (שעשיתי בו כפליים מרחק, היות ושכחתי את המפתחות לרכב שמחכה בסוף המסלול, ברכב שמחכה בתחילת המסלול) וארוחה קלה, החלטנו לרדת לטבילה קלה בכינרת.

עפ"י חוק החופים, הגישה לחופי הכינרת היא חופשית לחלוטין, ואילו הזכיינים שמפעילים את החופים מורשים לגבות תשלום רק עבור כניסה עם רכב ושירותים הניתנים בחוף כגון הפעלות, מזון, זנות ממוסדת וכו'.

חנינו בצידי כביש הגישה לחוף כורסי, לפני החוף, בלי ליצור הפרעה לתנועה ובלי לעלות עם גלגל אחד על האספלט. עת הגענו רגלית אל שער הכניסה ופסענו פנימה, פנה אלי הש"ג:

ש"ג: לאן זה?

אנוכי: לחוף. צריך בדיקה בטחונית?

ש"ג: לא, צריך לשלם.

אנוכי: אבל הגישה לחופים צריכה להיות חופשית.

ש"ג: פה משלמים.

אנוכי: על פי חוק החופים הגישה ברגל לחופי הכינרת היא חופשית ואסור לגבות תשלום.

ש"ג: לא אכפת לי.

אנוכי: אתה יודע שאתה עובר על החוק?

ש"ג: כן.

אנוכי: תנאי הזיכיון שלך קובעים את זה שאתה חייב לתת לי להיכנס רגלית בלי תשלום.

ש"ג: יש לי חוזה עם מועצה איזורית חוף הגולן שאומר שאני יכול לגבות תשלום ממי שאני רוצה.

אנוכי: אני מפקפק בזה, וגם אם כן. הוא לא חוקי.

ש"ג: או שאתה משלם או שאתה עף.

אנוכי: אני אקרא למשטרה.

ש"ג: תקרא למי שבא לך ועוף לי מהשטח.

אנוכי: אני לא בשטח שלך, אני על כביש הגישה.

ש"ג: זה השטח שלי עד הכביש הראשי. (למותר לציין שהשטח עד הכביש הראשי הוא חקלאי ואין לו נגיעה לחוף).

עשיתי אחורה פנה קל על מנת לא ליצור פרובוקציה והתקשרתי למוקד 100.

כאן אני רוצה לציין לשבח את המשטרה, שהציגה שירות יעיל מאוד עם פנים לאזרח.

ענתה לי שוטרת במוקד, הסברתי לה את העניין ואת מהות החוק, היא התייעצה עם שוטר שהיה שם, והודיעה לי שתישלח אלי ניידת. כעבור שלוש דקות התקשרו אלי מתחנת טבריה (המוקד לא נמצא בתחנה, הוא איזורי) שאלו מה העניין ואמרו שהניידת יוצאת עכשיו. כעבור 25 דקות (זמן סביר בהתחשב בכך שהתחנה היא בטבריה) הגיעה ניידת עם שח"מית ושוטר. הסברתי להם את הנושא והם ניגשו לדבר עם צמד החמד שעמד בש"ג.

הש"ג הסביר לשוטר שהוא מוזמן ללכת ולחפש, ושאנחנו לא ניכנס לחוף בלי לשלם. הוא אפילו הגדיל ואמר שהוא ייתן לי קבלה על התשלום, ירשום שנכנסתי רגלית, ואני מוזמן לתבוע אותו בהמשך.

השוטר התקשר לתחנה, הש"ג התקשר למנהל החוף, ובסוף סוכם שהשוטר יכנס לדבר עם המנהל בפנים. כעבור 10 דקות הוא יצא, והותר לנו להיכנס, בתנאי שהשוטר יבדוק שהרכב שלנו לא חוסם את כביש הגישה. השוטר אכן בא לבדוק, ואמר לי שזה לא חוקי לחנות בצד הדרך (לא היה תמרור, וזו דרך גישה, לא כביש ראשי), ובינתיים אני יכול להיכנס, אבל אם אני אקרא לו עוד פעם הוא ייתן לי דו"ח על החניה. בירכתי אותו לשלום, הודיתי לו והוא נסע. אני מניח שהתקיפות כלפי נבעה מנסיון לאזן את הסיטואציה.

ניגשנו לכניסה לחוף, הש"ג ביקש שנראה לו את תוכן התיקים לצורכי אבטחה, הראינו. ביקש ת"ז. הראינו. ואז אמר:

ש"ג: אתה יודע שאתה חייב להראות לי ת"ז לפי החוק

אנוכי: אני חייב להראות לשוטרים, אנשי ביטחון ועובדי ציבור, ואתה לא נכלל בזה.

ש"ג: אתה רואה את המגנומטר? זה אומר שאני מאבטח ואתה חייב להראות לי.

אנוכי: זה לא אומר כלום. אתה צריך לעבוד בחברת אבטחה עם רשיון מהמשטרה כדי לדרוש.

ש"ג: טוב, בכל מקרה אתה לא נראה כמו מחבל. אל תשתמשו לנו בשירותים, ולא בנייר טואלט. אם אתם צריכים משהו, רוצו ישר למים.

נכנסנו פנימה ושכשכנו להנאתינו.

דגשים:

• כל הכבוד למשטרת ישראל - הופתעתי לטובה, ואני מעריך מאוד את הטיפול
  • אני ממש ממש נודניק מעצבן ויום אחד מישהו ידקור אותי או יירה בי
  • לית דין ולית דיין
  • גם אלו שמשלמים, מקבלים שירות ממש גרוע. היה מאוד מלוכלך בחוף.
  • מישהו יודע אם אכן החניה שלי לצד הכביש לא הייתה חוקית כפי שאמר השוטר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

• אני ממש ממש נודניק מעצבן ויום אחד מישהו ידקור אותי או יירה בי

עזוב אותך מנודניק,איך יש לך את הסבלנות לספר את זה שוב ? :-D

ובכלל כל הכבוד על התנהגותך בסיטואציה ממש אזרח של שוויץ. :viking: , או בעצם נורבגיה.

אני צוחק,כל הכבוד,מעטים כמוך!

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

אני לא מבין למה לך בכלל היה כל הבלאגן הזה וביזבוז זמן של כשעה כדי להכנס לחוף מסריח.

לפחות הבעלים היה מקבל דו"ח או תלונה על משהו.

המשך בדרכי היושר שלך.

בברכה L.A

פורסם

מזכיר לי סיפור...

ישבנו באיזה בית קפה כמה חברים וקישקשנו...

כשהגיע החשבון, החלטנו שכל אחד ישלם בניפרד, אני שלפתי כ.אשראי...

המלצרי החביבה אמרה שהיא לא יכול לחייב אותי בכרטיס כי יש סכום מינימלי...

אחרי מסע ומתן כי זה אסור, היא השתכנעה ואמרה שתיבדוק עם המנהל...

כשחזרה אמרה שהמכונה של הכ.אשראי לא עובדת...

OK, אמרתי, אז תרשמי לי על חשבון...

:wink:

אחרי 5 דקות היא החלה לעבוד שוב :roll:

באמת, כל הכבוד לך!!!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

כל הכבוד. אתה אולי נודניק אבל אתה עושה כל מה שאתה יכול בשביל להחזיר את החופים לציבור והלוואי וכולם היו כמוך.

פורסם

תודה על המחמאות, וזה נדוש, אבל אם אתם לא תתעקשו גם, הדברים האלו ימשיכו.

אני נוטה להילחם בטחנות רוח מאז שאני ילד. מה שהשתנה זה שהטחנות הן אותן טחנות, אבל אני למדתי להשתמש בארטילריה :-).

לגבי הסיפור עם כרטיס האשראי, אני בכלל לא בטוח שהצדק היה איתך. הם לא מחוייבים בכלל לקחת כרטיס אשראי. זה שהם לוקחים אותו זה שירות שהם נותנים לך. ההילך החוקי ההכרחי היחיד הוא מזומן.

אגב, שלחתי עכשיו מכתב תודה לתחנת טבריה. בכל זאת, אף אחד לא נרצח ועדיין הם עבדו כמו שצריך.

ומישהו רוצה לענות לי אם השוטר צדק לגבי החניה שלי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ניטש, אם אני הייתי שם איתך בכניסה לחוף, הייתי דופק לך מכות ואז משלם לך על הכניסה :)

אני לא אוהב גדול של הדברים האלה, אם כבר להציק למישהו, אז להציק עד הסוף, ולא להציק לעצמך אישית ולהיות ה"אורח המניאק שנכנס דווקא" אם יורשה לי

אם כבר הבאת משטרה, תוודא שזה לא יקרה שוב, כי אחרי שהלכת הם המשיכו בשלהם. לקחת פרטים לאיים במשפטים "אבא שלי בולדוזר" וכו' וכו'.

פורסם

אני לא אוהב גדול של הדברים האלה, אם כבר להציק למישהו, אז להציק עד הסוף, ולא להציק לעצמך אישית ולהיות ה"אורח המניאק שנכנס דווקא" אם יורשה לי

לא יורשה לך. בכל מקרה, הסיפור לא נגמר מבחינתי. המועצה האיזורית חוף גולן תתחיל לשמוע ממני בקרוב, וגם נציב קבילות הציבור של מבקר המדינה במידה ותשובות המועצה לא תספקנה אותי.

אני יכול ליצור הרבה מאוד נזק עם וורד ופקס.

ובקשר להצעה שלך לקחת פרטים. הם לא היו חייבים לתת לי את הפרטים שלהם, וגם לא היו נותנים. לא יכולתי לנתץ את תדמית הצדק שלי על ידי דרישה שלא מגובה בכלום. ואבא שלי לא בולדוזר. הוא יותר דומה לבולדוג. איומי סרק לא היו משיגים כלום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

אין ספק ש"נודניק" אחד יכול ליצור הרבה רעש...

לגבי כרטיסי אשראי, עסק שמכבד כ.אשראי חייב לקבל את החשבון על הכרטיס גם אם הסכום לא מוצא חן בעיניו...

בסיבה שהם אומרים שיש סכום מינימום הוא בגלל העמלה...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ניטש, כל הכבוד לך, אנ אקח את הדברים לתשומת ליבי בפעם הבאה שאהיה בכינרת...

מה החוק לגבי אופניים? הם נכללים כהולכי רגל, חינם, או כרכב, בתשלום?

מה לגבי חופים של מלונות?

dirty old man

need love too

פורסם

ליעד, הרגת אותי עם הסיפור הזה... :lol:

אבל באמת כל הכבוד לך, לי אין סבלנות להתעסק עם חלאות כאלו, אני פשוט מעדיף לחפש מקום אחר.

תעשה הסבת מקצוע, אתה צריך להיות תחקירן או לפתוח תוכנית אה-לה רפי גינת \ רינו צרור, באמת סבלנות של ברזל יש לך.

תבוא לבקר :wink:

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

כל הכבוד לך !

סוף סוף מישהו נלחם בזה. אני מסוג האנשים כמוך (המעצבנים) שהיו מוכנים לשבת גם שעתיים כדי להלחם על הזכות שלהם להיכנס,

כמובן שיש את החברים שאומרים "נווו מזה 10 שקל, אני ישלם עליך.." וקצת קשה להם להבין שזה עקרון ולא קטע כספי.. אבל בסוף הם מבינים וגם הם אומרים "אחי זיינו אותם נכנסו חינם בסוף" (ועדיין לא מבינים ..)

בקיצור כל הכבוד לך , וחד פעמית למשטרת ישראל ;) .. שלהם קצת קשה לי לתת כבוד.. מניסיון דומה שלא הלך טוב.

פורסם

תשמע...אתה קרציה לא נורמאלית.:shock:

יש לי לפעמים לקוחות כמוך בעבודה ,אם אתה היית נכנס אלי לסניף היית מקבל בטוח מכות.

אני יכול לומר שממש יוצא החשק לעזור לאנשים כמוך,ומנסיון הם תמיד נדפקים בסוף...:???:

לעומת זאת הלקוחות הקלילים תמיד מקבלים את השירות הטוב ביותר וברוב הפעמים גם מעל ומעבר...אני בטוח שההתחכמויות שלך דפקו אותך לא פעם בחיים ואם לא אז זה בדרך...צפה פגיעה.שים את עצמך מהצד השני ,גם אתה לא היית שמח במיוחד להתקל בטיפוס כמוך (או אולי כן וזה היה הופך לסיפור אהבה...)

אי אפשר לתקן את העולם.אפשר לנסות ולשפר אבל לא בדרך שלך...

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

מה אתם רוצים מימנו תגידו לי ?

סוף סוף מישהו קם ועמד על שלו ואתם אומרים לו שהוא קרציה?!

לא, הוא לא קרציה, הוא צודק לחלוטין וטוב שעשה מה שעשה, חבל שבעל המקום או הש"ג לא קיבלו על הראש יותר מ"הם נכנסו חינם".

בגלל זה המדינה שלנו ניראת כמו שהיא ניראת, בגלל אנשים כמוכם שלא מבינים את העיניין של העיקרון ולא עומדים על זכויותכם !

M1963, הלקוחות ה"קלילים", הם עושים כל מה שאומרים להם, הולכים כמו צאן לטבח בלי לבדוק, למה ומדוע, ברור שהם יהיו הלקוחות הרצויים.

כל מספקי השירותים, ולא משנה אם זה בנק, חנות בגדים, כל-בו, צריכים לספק רמת שירות ללקוח, אם הוא אידיוט כמו שהזכרתי משפט מעל, או אם הוא ליעד שבודק, יודע ופועל לפי שיקול דעתו.

ליעד, כל הכבוד לך !

תמשיך ככה, הם פשוט גונבים לנו את החופים של הכנרת.

הייתי בפסח שם, דרשו 80 ש"ח לכניסה עם רכב, מעל 3 אנשים ברכב אתה משלם 100, ל-24 שעות, אחרי 24 שעות צריך לשלם את הזמן שנשארת מעבר.

ד"א, בשירותים אין נייר טואלט, אין תאורה בלילה, החופים מזוהמים... בקיצור... גונבים אותנו.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• תוכן חדש...