Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חומוסיה


תומR
שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עשה לי תאבון חבל על הזמן.אתמול בערב הלכנו לחומוס מול אנטון. תשע בערב-היה ריק.רק אנחנו וזוג תיירים מארצות של בלונדיניות אדירות שדיים.אצל אנטון היה מפוצץ.

לקחתי חומוס פול בצלחת קטנה,חמוצים וצ'יפס בצד ובקבוק קולה.חברה שלי לקחה קובה.

הבן אדם אומן.יכול להיות שיש יותר טובים ממנו- אבל איפה עוד יש פנצ'ריה ממול? איפה עוד ניתן לראות כל כך הרבה ב.מ.וו סידרה שלוש מתחילת שנות ה 80?

לכל מי שמעיז להציץ-בפנים יש טבח ששוקל איזה 160 קילו ומזיע תמידית-גם בחורף.נראה לי שזה הסוד של החומוס.הוא שם איזה קילו חומוס בצלחת,מעסה אותו בתנועות אוהבות,עושה בו גומחה ושופך לתוכה כמה גרגירי חומוס חמים.אח"כ הוא שם מעל קצת שמן זית ופטרוזיליה.לאחר מכן הצלחת עוברת לדלפק והבעלים,שנראה כמו נרקומן, שם למעלה פול חם ובמקביל מכניס את הצ'יפס לחימום החמישי.הצ'יפס יוצא מהשמן כשהוא נראה כמו תימניה בת 90,מצטרף לחמוצים (לא לוותר על פילפל חריף),חצי בצל חי (לוותר) ושלוש פיתות חמות.חשוב שהקולה תהיה בבקבוק זכוכית.זה הכי טעים.אחרי שהוא מניח על השולחן את משחת הקסמים,מבקשים בנימוס פיתות נוספות-עם שום ופטרוזיליה.אם הוא נחמד,הוא יביא. קורעים חתיכות גדולות מן הפיתה ומסובבים בחומוס תוך לכידה של גרגירי פול. אוכלים לאט כי זה ממלא מאוד.אחרי פיתה ראשונה יש לעשות הפסקה של חמש דקות על מנת לאכול גם קובה.אני הזמנתי באמצע סלט ערבי קצוץ דק עם לימון. אל תגידו להם סלט ערבי כי קשה להשיג ערבי לסלט בשעה תשע בערב.אחרי חצי שעה סיימנו.היתי כבד מכדי לקום.אני מפליץ בשידור חי ועוד יש לי גרעפצים בטעם פול.בהחלט מומלץ.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

עשה לי תאבון חבל על הזמן.אתמול בערב הלכנו לחומוס מול אנטון. תשע בערב-היה ריק.רק אנחנו וזוג תיירים מארצות של בלונדיניות אדירות שדיים.אצל אנטון היה מפוצץ.

לקחתי חומוס פול בצלחת קטנה,חמוצים וצ'יפס בצד ובקבוק קולה.חברה שלי לקחה קובה.

הבן אדם אומן.יכול להיות שיש יותר טובים ממנו- אבל איפה עוד יש פנצ'ריה ממול? איפה עוד ניתן לראות כל כך הרבה ב.מ.וו סידרה שלוש מתחילת שנות ה 80?

לכל מי שמעיז להציץ-בפנים יש טבח ששוקל איזה 160 קילו ומזיע תמידית-גם בחורף.נראה לי שזה הסוד של החומוס.הוא שם איזה קילו חומוס בצלחת,מעסה אותו בתנועות אוהבות,עושה בו גומחה ושופך לתוכה כמה גרגירי חומוס חמים.אח"כ הוא שם מעל קצת שמן זית ופטרוזיליה.לאחר מכן הצלחת עוברת לדלפק והבעלים,שנראה כמו נרקומן, שם למעלה פול חם ובמקביל מכניס את הצ'יפס לחימום החמישי.הצ'יפס יוצא מהשמן כשהוא נראה כמו תימניה בת 90,מצטרף לחמוצים (לא לוותר על פילפל חריף),חצי בצל חי (לוותר) ושלוש פיתות חמות.חשוב שהקולה תהיה בבקבוק זכוכית.זה הכי טעים.אחרי שהוא מניח על השולחן את משחת הקסמים,מבקשים בנימוס פיתות נוספות-עם שום ופטרוזיליה.אם הוא נחמד,הוא יביא. קורעים חתיכות גדולות מן הפיתה ומסובבים בחומוס תוך לכידה של גרגירי פול. אוכלים לאט כי זה ממלא מאוד.אחרי פיתה ראשונה יש לעשות הפסקה של חמש דקות על מנת לאכול גם קובה.אני הזמנתי באמצע סלט ערבי קצוץ דק עם לימון. אל תגידו להם סלט ערבי כי קשה להשיג ערבי לסלט בשעה תשע בערב.אחרי חצי שעה סיימנו.היתי כבד מכדי לקום.אני מפליץ בשידור חי ועוד יש לי גרעפצים בטעם פול.בהחלט מומלץ.

:lol: :lol: :lol: ע נ ק!!

 

רק מה,צמיגים קונים ביפו .

 

חומוס אוכלים ברמלה או בלוד החומוס באבו מישל בלוד והמסבחה של מסעדות קרוואן וחליל ברמלה(אחת היא מול השניה באותו מדרחוב)

 

שמים בכיס הקטן את כל החומוסיות של יפו ביחד.

 

ומי שעוד לא ניסה לא מבין!!!

 

ניצן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חומוס אוכלים ברמלה או בלוד החומוס באבו מישל בלוד והמסבחה של מסעדות קרוואן וחליל ברמלה(אחת היא מול השניה באותו מדרחוב)

שמים בכיס הקטן את כל החומוסיות של יפו ביחד.

ומי שעוד לא ניסה לא מבין!!!

ועכשיו, כדי שגם אני אבין, אתה חייב לתת לי את שם הרחוב, או לפחות הוראות הגעה חצי מדויקות..

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

או... סוף סוף, תחום שאני מבין בו :-P

 

 

לגבי חליל וקרוואן ברמלה, אבן משובח - חפש בוואלה מפות איפה זה רחוב קהילת דטרויט, זה שם (מקסימום תשאל איך מגיעים לחליל)

 

אבו מישל בלוד הוא ליד השוק, קצת קשה להסביר איך להגיע אבל אני אישית אוהב לא את זה ולא את זה אלא את סולטאן ברמלה, שהוא על הרחוב הראשי (רח' הרצל) בערך 300 מטר לפני הצומת של העירייה.

 

פשוט סע מכיוון הכניסה הצפונית, מה שנקרא "צומת בית הקרח" בפי הילידים, תעבור רמזור ראשון וחפש שלט "סולטן מסעדה מזרחית" מצד ימין שלך. המסבחה זה לאכול ולמות.

 

 

וגם רוני פול מיפו רח' אילת (עכשיו גם בראשון) הוא אחלה.

עז יפנית בסלעים

yahav.biz | mineralz.co.il

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך לערבי קוראים אנטון? זה לא מתקבל על הדעת. :wink:

לא מתקבל ?

חכה שתשמע מה שם המשפחה שלו - לא ,לא פצפונת . דווקא חנניה (יותר נכון חנניא , אבל הוא עיברת את שמו לכבוד באי הפורום).

לחומוסיה קוראים מלך החומוס האסלי (מעל 40 שנה) , ותומר , תהיה בריא -

1. אם היית מתאם איתי היינו דוחים את הח' הצמיגים ביום ונפגשים שם.

2. בצל זה חלק חשוב ביותר מהעסק - אל תאכל בצל ואתה מפסיד את הקטע של להסריח משני הכיוונים - לתשומת ליבך בפעם הבאה.

הלאה - אם כבר הגעתם עד יפו , שווה להתאמץ וללכת לאבו-חסן במקום לחומוס האסלי (למרות שאין טענות מיוחדות). המקור נמצא ממש על הים , ביציאה מהנמל , ולא מזמן הוא פתח עוד סניף - ברח' שארית ישראל או משהו כזה.

ברמלה השליטה אצל ח'ליל וסולטאן. קראוון וכל שאר המסעדות בגטו (לא להיבהל ,כך קוראים לאיזור העיר העתיקה שם)לא משתוות . בעצם ,אפילו לא מתקרבות.

אם כבר הגעתם , נסו את המסבחה .יותר עדיף על סתם חומוס.

בלוד רצוי לנסות גם את "מסעדת השלום" , בעיר העתיקה.

עוד באיזור המרכז - באיזור התעשייה של כפר קאסם - צמוד לפארק תעשיות אפק ,ראש העין -יש לכם בוט'קה צהובה - עם חומוספולביצה קטלניים תוצרת בית (בקטלניים אני מתכוון לטעם שתוך כדי ולאפקטים של אחרי icon_rolleyes.gif).

בי-ם יש את אבו-שוקרי המקורי , אבל מי מעז להיכנס לשם ?

בפעם הבאה נגיע גם לעכו ,שם ניתן למצוא דגימות משובחות בעיר העתיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה ללכת עד לעכו, ועוד לא סיימנו את החומוסיות המומלצות באזור המרכז?

 

בהדונס, ממש ליד גשר ההלכה ברמת-גן. מקום קטן, חומוס גדול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ברח' יפת.

זה נקרא מקור החומוס.

זה טעים.

זה לא הכי טעים.

זה עושה גרעפסים.

זה עושה גם צרבת.

זה קרוב לאבו חסן שלדעתי הוא יותר טוב.

 

אני אוהב לאכול חומוס בכרם התימנים, לייד שוק הכרמל.

 

דניאל.

 

חומוס גבעתים זה לא חומוס.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

למה ללכת עד לעכו בשביל חומוס?! כשתאכל, תבין.

 

חומוס אוכלים, או בחיפה בעיר אצל פרג' [כיכר פריז], או בעיר העתיקה בעכו אצל סעיד.

 

כמובן שיש עוד מלא חומסיות שאני יכול להמליץ עליהם, אבל אלה הכי טובות.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...