Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הברגים הגיעו אתמול ושיעור קטן בתורת השיווק נלמד. ההבדלים בין "שרודר" ודומיהם :חובבנות וזלזול בלקוח, לעומת מקצוענות. סט הברגים שהגיע מ "שרודר" לג'אן הגיע ארוז ב5 שקיות ניילון סמרטוטיות ,חלק מהברגים מלוכלכים ושני ברגים ארוכים יותר ב ס"מ כידוע.

ג'אן ב-"חביבותו הרבה" הציע לי לנסר אותם ! וכמובן שהיה צריך לרכוש בוקסה חדשה כי הראשים היו שונים .

ולעומת זאת הברגים שהגיעו מפריס(עם ראשים נקביים כמו במקור כמובן ללא צורך ברכישת בוקסה נוספת) היו ארוזים בקופסת קרטון צבעונית מהודרת עם הלוגו של meillor-corteco עם רשימת המכוניות וקוד המנוע המתאים להסרת כל ספק, בתוך הקרטון היה דף הנחיות ב 6 שפות עם איורים לגבי הכנת הבלוק והברגים וסדר ההרכבה כל זה ב192- ש"ח שם לעומת כ 400-ש"ח פה.

רוב תודות לידידי פייר שהטריח את עצמו יום לפני הטיסה ארצה יותר מפעם אחת לחנות עד שהברגים הגיעו ולאחרים מהפורום שנתנו כתובות.

.I'm a blocked user

×
×
  • תוכן חדש...