Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלינור בארץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שיתף אותי בפייסבוק במשהו מאוד מעניין

האם נכון הדבר?

מישהו שמע על כך משהו?, אשמח למידע על הרכב המדהים הזה...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
צריך לעשות LOG IN כדי לראות את הרכב.

אם אתה מדבר על SHELBY 500 , אז כן, היא פה. צבע אפור.

בדיוק זו!

מדהימה..!!

איך היא הגיעה לארץ?, או שזה פשוט העתק של המקורית.

פורסם

הסטטוס של האדם אשר פירסם את התמונות בפייסבוק:

"

Original Shelby GT 500 for sale.

Exact copy of the "Gone in 60 Seconds" Elinore.

*His phone number

"

פורסם

כן. זו רפליקה. היא פה כבר שנים. זה לא דבר חדש. לדעתי יש אפילו עוד רפליקה אחת.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

לפותח השרשור על אלינור(SHELBY GT 500).

ולכל החכמים שהגיבו בשרשור הזה במיוחד לאחרון.

הרכב הזה הוא מקורי לחלוטין(לא רפליקה ולא נעליים.),שנת 67.

הוא עומד למכירה בסוכנות 4 גלגלים בנתניה אצל בן דוד שלי!!

נ.ב-הרכב מפחיד....:twisted:והמבין יבין.....

פורסם

סה"כ אמרתי שהרכב הוא רפליקה של אלינור, מה שנראה לי נכון לאור העובדה שה"אלינור" היא מוסטנג מסרט :roll: . לא הזכרתי בכלל שלבי, אמיתי או לא.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

תגיד לבן דוד שיכתוב את השם נכון, זה Eleanor, לא "אלינור" מעוברת, היא לא מאליכין :p

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לפותח השרשור - זאת אכן רפליקה של אלינור אותו הרכב שכיכב בסרט עקיצה ב60 שניות .

בין זה לבין שלבי אין שום קשר מאחר ומדובר בקיט שמוסיפים לכל מוסטנג קיימת שמיוצר ע"י סדנה מסויימת בארה"ב שכולל בד"כ גם שיפור מכאני משמעותי מאוד לרכב כדי להביא אותה לרמת ביצועים של שלבי מקורית ואפילו מעבר.

ישנו מצב שיבנו קיט של אלינור על שלבי מקורית אבל כלכלית זה יהיה טיפשי כי שלבי מקוריים שווים המון כסף ולרוב בנייה כזאת תוריד את ערכם מאחר והם מאבדים את המקוריות שלהם ...

עד כמה שידוע לי ישנם בארץ שני רכבים כאלו { עם קיט של אלינור } מה שנקרא גם SHELBY GT500CR לפי מייטב ידיעתי שניהם נבנו על בסיס של מוסטנג רגילה ולא שלבי {זה עדין לא סותר את זה שהרכבים ברמה גבוהה מאוד ובמצב תצוגה}

אבל שוב לא מדובר בשלבי מקורית שיצאה את שערי המפעל ואם רוצים לעמת זאת ניתן בקלות על ידי בדיקת מספר השילדה שברכבי שלבי קיבלו סדרה אחרת של ספרות לייחד אותם מהמוסטנג הרגילות ...

ישנה שמועה על שלבי אחת אמיתית בארץ שאני מכיר מספר מצומצם של אנשים שראו אותה בעיניים ונשבעים שהיא אמיתית ...

בכדי לעמת את דברי אתה יכול לראות את אחת מהתגובות של בחור אמריקאי שהציע למוכר לשלוח את הרכב לארה"ב ולמכור אותו בסכום גבוהה בהרבה מהסכום אותו הוא דורש כי הוא חושב שהוא בנוי על מוסטנג שלבי מקורית ,כנראה שאם כל היו הדברים הרכב בהחלט היה נמכר בארה"ב או בארץ בסכום גבוה פי כמה...

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

הרכב מקורי.

היה מגיע בעבר למפגשים של מועדון ה5.

לפי מה שהבעלים אומר, המראה של הרכב והמנוע הוא מקורי לגמרי שלבי500 שנת 67 (אלינור)

רכב מדהים !

MINI COOPER S 2012 - קארטינג ליום יום :arrow:

פורסם

יפיפיה אמיתית שווה נסיעה בשביל הפוזה.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

• תוכן חדש...