Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה NUMBER 2

Assaf
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, אז עשיתי קורס נהיגה מתקדמת במסלולים לפני כמה חודשים (איך לא, היה מדהים)

אני מרגיש שאני מיישם את רוב הדברים שלימדו אותי שם

השאלה היא מה הלאה ? עוד קורס זהה רק בביה"ס אחר ?, קורס אישי אחד על אחד ?

פורסם
אוקיי, אז עשיתי קורס נהיגה מתקדמת במסלולים לפני כמה חודשים (איך לא, היה מדהים)

אני מרגיש שאני מיישם את רוב הדברים שלימדו אותי שם

השאלה היא מה הלאה ? עוד קורס זהה רק בביה"ס אחר ?, קורס אישי אחד על אחד ?

קורס אחד על אחד, בכביש. הקורסים הבסיסיים של בתי הספר הטובים די חופפים בתכנים שלהם, כל אחד נותן אולי דגשים טיפונת שונים, אבל הרוב מהתרשמותי זהה.

קורס בכביש יתן לך ליישם את מה שלמדת במגרש, תוך קבלת הערות מהמדריך שיש לידך ברכב.

Fazer

(גילוי נאות: מדריך במסלולים)

פורסם

תוספת לדבריו של Fazer,

בקורס האישי תראה הבדלים מהותיים יותר בין בתי הספר, כשחלקם מתמקדים בטכניקות נהיגה מעולם מרוצי הראלי, בעוד ואחרים מלמדים טכניקות מתחום מרוצי המסלול.

לבחירתך.

דני 325 G.

(גילוי נאות : מדריך באלטרנתיבי) :wink:

פורסם
תוספת לדבריו של Fazer,

בקורס האישי תראה הבדלים מהותיים יותר בין בתי הספר, כשחלקם מתמקדים בטכניקות נהיגה מעולם מרוצי הראלי, בעוד ואחרים מלמדים טכניקות מתחום מרוצי המסלול.

לבחירתך.

דני 325 G.

(גילוי נאות : מדריך באלטרנתיבי) :wink:

אני אנסה להעביר נקודה שלא ברורה לי...

הקורס האישי אמור להתמקד ב"איך לנהוג נכון יותר, בטוח יותר ועם זאת - מהר יותר", אני צודק?

:-)

פורסם

דבר עם מסלולים, עם אלטרנטיבי ודרייב ארט, תראה מה יש להם להציע לך בהתחשב בקורס שעשית כבר, ותראה מה מתאים לך, הן מבחינת תוכן, והן מבחינת מחיר.

הלינק הזה יכול לסייע לך:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2900213,00.html

גיא (גילוי נאות - מנהל פורום. :lol: )

:wink:

פורסם

מהניסיון שלי לפחות, כאחד שעבר קורס אישי במסלולים וכן בדרייב-ארט אצל און יעקבסון, ההבדלים קטנים. הטכניקות בבסיסן מאוד דומות, רק היישום שלהן מעט שונה. למשל טכניקת כניסה לסיבוב - אצל אחד זו תהיה כניסה מאוחרת בכל מצב עם הפנייה חריפה יחסית, אצל שני כניסה מוקדמת יחסית עם הפניית הגה הדרגתית יותר. בשני המקרים יש דגש על מבט ועל קווי סיבוב נכונים.

רוני (גילוי נאות - חאפר מארץ החאפרים :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקורס האישי אמור להתמקד ב"איך לנהוג נכון יותר, בטוח יותר ועם זאת - מהר יותר", אני צודק?

כן ולא... הקורסים מדגימים לך איך לנהוג נכון יותר. כשאתה נוהג נכון יותר אתה גם נוהג בטוח יותר (כי יש לך מרווח ביטחון גדול יותר, שדה ראייה גדול יותר וכדומה), וכבונוס גם מהר יותר (קווים נכונים, חזרה מהירה יותר לגז וכדומה).

Fazer

(גילוי נאות: יש לי 106XRalle)

פורסם

כן ולא... הקורסים מדגימים לך איך לנהוג נכון יותר. כשאתה נוהג נכון יותר אתה גם נוהג בטוח יותר (כי יש לך מרווח ביטחון גדול יותר, שדה ראייה גדול יותר וכדומה), וכבונוס גם מהר יותר (קווים נכונים, חזרה מהירה יותר לגז וכדומה).

Fazer

(גילוי נאות: יש לי 106XRalle)

המהירות באה כבונוס??? חשבתי שמדובר על נהיגה מהירה בתנאי דרך רגילים...

אהה FAZER... עם יש לך 106XRalle אז לי יש 106XSport :lol::lol::lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש גם אפשרות בקורסים האישים ללמוד איך להתגבר על פחדים בכניסה לסיבוב?

(יש לי פחד לתת גז בתוך הסיבוב שהאוטו לא יעוף לי לתת היגוי)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

באופן כללי, מקורם של רוב הפחדים בנהיגה (וגם של בטחון עצמי מופרז) הוא מחסור בידע !

כלומר, הפחד הוא מהלא נודע וזה לגיטימי.

הדרכה שמבוססת על למידת טכניקות נהיגה, לצד הבנת הנושאים הנלמדים לעומקם הם המפתח לשיפור ביכולות הנהיגה.

אגב - עליית מהירות הנסיעה שמאפשר קורס נהיגה אישי ספורטיבי לא מגיעה מלקיחת סיכונים גדולים יותר / השתוללות / מעבר מגבלות הרכב והחלקות, אלא מניצול נכון יותר של יכולות הרכב והכביש, והרמת רף המגבלות של הרכב למהירות גבוהה יותר (לפחות כך זה באלטרנתיבי).

דני 325 G.

• תוכן חדש...