Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סע בדרכים טובות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק בפורום נתקלתי במשפט הזה.

בכל פעם שמשתמש קונה רכב חדש זוהי אחת הברכות הנפוצות.

לא נתקלתי במשפט הזה בשום הקשר אחר.

זה סלנג של הפורום ? אתם מתאמים עמדות בינכם ? או שזה משפט נפוץ גם שם, בחוץ, בעולם האמיתי ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אני חושב שזאת ברכה מאוד טובה. דרך טובה, היא טובה בהרבה מובנים, לאו דווקא בגלל שאספלט איכותי ואין בורות.

הרי גם בחיים אנחנו הולכים (או נוסעים :-)) בדרכים שאנחנו בוחרים. אם דרכים האלו טובות, זה הצלחה בחיים.

לכן, בברכה הזאת אני רואה סוג של איחולי הצלחה בחיים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רק מי שאוכל שווארמה בבגט רשאי לברך ברכה זו.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

בשבוע שעבר הייתי במילואים, וכמיטב המסורת, שוב יצא לי לראות שווארמה בבאגט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הרכבים הפרטיים במשפחה שלנו בארץ כל זמן שלא עברו להיות רכבי טיולי שטח,פשוט לא נגמרים וגם לא עושים בעיות. למה ? הם לא יורדים מאספלט.(חוץ מתחזוקה לפי הספר במוסכי יבואן) . למסקנה זאת הגעתי אחרי שנותי הראשונות על דרכי הג'ונגלים ולאחר שראיתי איך נראה אוטו חדש שלא מיועד לרדת מכביש אחרי כמה חדשים על אותן דרכים. -סמרטוט למזבלה. הדוגמה הקיצונית היו המקים שהתפרקו מיד- מרדיאטור עד אגזוז שנפלו ועד תיבות הילוכים ומנועים שקרעו סופורטים כל כמה ימים.כמו שאמר לנו הנהג הראשי היחף אחרי הנסיעה הראשונה שלו )BOSSMAN IT IS DRY NOT LIKE SAVIEM.NO GOOD) האוטו יבש - ז"א לא גמיש. סע בדרכים טובות ותאריך.אוטו זה לא מזדה ליסינג/ג'יפ.

פורסם

בפורום שטח זו קללה

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
בשבוע שעבר הייתי במילואים, וכמיטב המסורת, שוב יצא לי לראות שווארמה בבאגט.

אני לא עוקב אחרי מה שהולך בארץ, אבל מדבריך אני מבין שעונת האבטיחים הסתיימה.

פורסם
הדוגמה הקיצונית היו המקים שהתפרקו מיד-

מקים? אתה מתכוון למשאיות MACK?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כן

ב-1984 באנו להקים חברה ליערות ותעשית לבידים ומוצרים. בהתחלה בליבריה,אח"כ בגבון,גיניאה אקואטוריאל ועוד. כולם עובדים עם SAVIEM/BERLIET/מרצדס ואנחנו החלטנו שמשאיות כביש רגילות מורכבות ע"י האחים אלקון באשדוד עם טריילרים שהועתקו מיורק ופרויהוף ע"י שלדות יהיו יותר טובות.אז קיבלנו שיעור יקר. אוטו שלא בנוי לשטח לא יורד מהכביש.

• תוכן חדש...