Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגיגת קיץ ירושלמית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי, 1.8.2008, נחגוג בירושלים מסיבת קיץ רבת משתתפים.

למסיבה מוזמנים כל חובבי הרכב באשר הם וכמובן מי שנושא הרכב הקלאסי קרוב ללבו,ללא הבדל דת, גזע, מין ודעות קדומות.

לחוגגים מובטחת הנאה, מכוניות קלאסיות, בירות איכותיות כמיטב המסורת הירושלמית וכמובן אלכוהול על מגוון טעמיו.

כמו-כן, בחורות יפות רבות וחתיך אחד ויחיד.

נשמח לראותכם.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרוב ההתלהבות ממראה עצמו, שכח ידידנו החתיך לציין מספר פרטים.

המקום: פאב הטוביה-רח' שושן 6 ירושלים

הזמן: יום שישי ה-1-8-08 בשעה 1500

לבוש: עממי יצוגי.

רכב: קלאסי יחנה בחנייה הפנימית, אחר בקרבה מיידית.

מי שלא בא מפסיד!

להתראות-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

את חגיגת הקין נחגוג בסימן חגיגות השנה ל IVC.

ארגון IVC, בחר לחגוג את השנה להווסדו, בעיר ירושלים בחוג חובבי הרכב הקלאסי, כל מי שנושא אספנות הרכב קרוב לליבו, מוזמן ליטול חלק בארוע ללא כל קשר פוליטי כזה או אחר, ולנצל את ההזדמנות הנפלאה לאחד השורות, לקרב הלבבות ולפרגן לדבר הכל כך חשוב לכולנו - אספנות הרכב הקלאסי בישראל.

פורסם

תזכורת

יום שישי קרב ובא וההכנות בעיצומן.

היום לפנות בוקר ישבתי עם קובי, בעליו של הטוביה, ושמעתי על ההפתעות המצפות לחוגגים.

מצפה חגיגה מוטורית קלאסית באוירה אחרת וקסומה כמו שרק העיר המארחת יכולה לתת.

עידכונים בהמשך...

פורסם

ביום שישי הקרוב יערך בי-ם מפגש מסוג אחר, כל מי שנושא הסניפים קרוב לליבו, טובת נושא האספנות

ושימור ההיסטוריה והתרבות המוטורית חשובה לו מוזמן לבוא ולהתרשם-למפגש לא תהייה שיכות כזו או אחרת

רק אווירה בסגנון אחר וחגיגה עם חברים שנושא האספנות קרוב לליבם-ברצוננו לנתק את ההקשר בין שייכות מועדונית

להנאה מהתחביב המשותף וחשוב שדעתם של רבים ככל האפשר תישמע.

ולכן כ-ו-ל-ם מוזמנים לחגיגת הקיץ המוטורית שתערך ב-פאב הטוביה רח' שושן 8 בירושלים החל משעה 1530

הנאה וצ'ופרים מובטחים-רן

פורסם
ביום שישי הקרוב יערך בי-ם מפגש מסוג אחר, כל מי שנושא הסניפים קרוב לליבו, טובת נושא האספנות

ושימור ההיסטוריה והתרבות המוטורית חשובה לו מוזמן לבוא ולהתרשם-למפגש לא תהייה שיכות כזו או אחרת

רק אווירה בסגנון אחר וחגיגה עם חברים שנושא האספנות קרוב לליבם-ברצוננו לנתק את ההקשר בין שייכות מועדונית

להנאה מהתחביב המשותף וחשוב שדעתם של רבים ככל האפשר תישמע.

ולכן כ-ו-ל-ם מוזמנים לחגיגת הקיץ המוטורית שתערך ב-פאב הטוביה רח' שושן 8 בירושלים החל משעה 1530

הנאה וצ'ופרים מובטחים-רן

יפה מאד וחשוב.

אולם! פרסמת את ההודעה בשרשור נפרד.

אם כן, מה הטעם "להתעלק" על שרשור שאינו שייך לנושא של האירוע בירושלים ...

וכמובן, מה הטעם לקיים את החגיגה בי-ם ביום בו מתקיימת השקת רכב בנוקיה, ואירוע של מועדון הווספות הישראלי?

עכ"פ, מטרת המפגש ברחובות ליצור עוד קבוצת מפגש של מועדון החמש,

[וממש לא לקיים את מה שכתבת במודגש בהודעתך המצוטטת כדלהלן:

"ברצוננו לנתק את ההקשר בין שייכות מועדונית להנאה מהתחביב המשותף"]

מטרת המפגש היא מועדונית ומוטורית כאחת!

לכן, אוהדי רכבי האספנות שמעוניינים להגיע לרחובות - מוזמנים בכייף.

מי שמעוניין להיות נוכח בהשקת ה-MG המדהימה בנוקיה - מוזמן לנוקיה.

אני אהיה בשני המקומות... :-)

ביי ויום נעים

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
יפה מאד וחשוב.

וכמובן, מה הטעם לקיים את החגיגה בי-ם ביום בו מתקיימת השקת רכב בנוקיה, ואירוע של מועדון הווספות הישראלי?

אבי

מטרת המפגש ליצור אופציה נוספת למי שמעוניין לבחור בין הארועים, מטבע הדברים חברים הקרובים גאוגרפית יעדיפו לדעת גם על האופציה הנוספת שיש לנו להציע!

אין הכוונה להתחרות במי מהמועדונים, אנו רוצים לנצל את ההזדמנות ולעלות את נושא הסניפים על סדר היום וחשוב שגם נציגים ממועדון החמש יהיו נוכחים.

אין לי ספק שגם הפעם למרות ההבטחה "אם אשכחך י-ם תשכח ימיני" אתה תהייה בשנים מתוך שלושת הארועים!

אבל אנחנו כבר רגילים לכך!-רן

פורסם
יפה מאד וחשוב.

אבי

מטרת המפגש ליצור אופציה נוספת למי שמעוניין לבחור בין הארועים, מטבע הדברים חברים הקרובים גאוגרפית יעדיפו לדעת גם על האופציה הנוספת שיש לנו להציע!

אין הכוונה להתחרות במי מהמועדונים, אנו רוצים לנצל את ההזדמנות ולעלות את נושא הסניפים על סדר היום וחשוב שגם נציגים ממועדון החמש יהיו נוכחים.

אין לי ספק שגם הפעם למרות ההבטחה "אם אשכחך י-ם תשכח ימיני" אתה תהייה בשנים מתוך שלושת הארועים!

אבל אנחנו כבר רגילים לכך!-רן

רן

בהתעלמותי מהציניות הדקה השזורה בתגובתך, (תוך שאני מחייך לעצמי בהנאה),

אענה לך על העיקר.

רצוי וראוי כי חברים הגרים בירושלים וסביבתה יידעו על פעילויות מוטוריות בעיר הקודש.

עדיין, יש לכך את השרשור הנושאי שנפתח למטרה זו. ולמה לערב...

הקורא הסביר אינו רואה בתגובתך את מה שכעת אתה מנסה לצייר, אלא את הקריאה לניתוק מהמועדון. הקטע אותו הדגשת במקור!

ולכך למרבה הפלא אין אני מסכים.

אגב, ולמרות שההבטחה שציינת שלא באה מפי, אני משוכנע שאבקר במפגש מועדון החמש בירושלים יותר מאשר אתה תבקר במפגש המועדון בשרון.

תוכיח לי שאני טועה.

או שאולי לא נדקדק בקטנות...

שיהיה יום בכיף

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם

אגב, ולמרות שההבטחה שציינת שלא באה מפי, אני משוכנע שאבקר במפגש מועדון החמש בירושלים יותר מאשר אתה תבקר במפגש המועדון בשרון.

תוכיח לי שאני טועה.

או שאולי לא נדקדק בקטנות...

שיהיה יום בכיף

אבי נוף.

אבי,

יותר מנשמח לארח אותך במפגש חוג חובבי הרכב הקלאסי בירושלים, אולי ביקורך זה יתרום לקירוב לבבות וחיזוק הקשר בין חובבי הז'אנר, אך בהחלט זהו מפגש שאינו מזוהה בשום צורה שהיא עם מועדון החמש ולבטח אינו מהווה סניף של מועדון זה, כפי שניסית להציג בתגובתך.

רן.

פורסם

אין שום קריאה לניתוק מהמועדון, שום קשר קונספירציה, או סימנים לפרנוייה כללית! פשוט קריאה לכל מי שרוצה להגיע:

חבר מועדון ה-5

חבר IVC

חבר של חבר

חבר פיול סלאט

חבר מועדון אלפא/חיפושית/ווספה/

חבר מועדון הקלפים של סבתא ננה

לבוא ולהינות ולהתרשם ממשהו קצת אחר, זה הכל כל השאר פרשנות שגויה-רן

פורסם

רן,

ממתי הוכרנו רישמית ע"י מועדון החמש והפכנו למפגש מועדון החמש בירושלים?

מי ביקש הכרה זו? בשרשור שהתנהל בעיניין מפגש אזורי בנתניה אך לפני ימים ספורים, היית אוייב מס' אחד, מה השתנה במשך זמן זה? האם כעת אנו נחשבים כיקירי מועדון החמש?

אינני מקבל הכרה זו של מועדון החמש בנו כסניף שלו ומתנער בכל תוקף ממנה.

רן (רנצ'וק).

פורסם

אבי,

יותר מנשמח לארח אותך במפגש חוג חובבי הרכב הקלאסי בירושלים, אולי ביקורך זה יתרום לקירוב לבבות וחיזוק הקשר בין חובבי הז'אנר, אך בהחלט זהו מפגש שאינו מזוהה בשום צורה שהיא עם מועדון החמש ולבטח אינו מהווה סניף של מועדון זה, כפי שניסית להציג בתגובתך.

רן.

או קיי,

ראשית תודה, אשתדל באמת לבקר כשיזדמן לי לעלות לבירה.

שנית, לא ניסיתי לומר בתגובתי כי סניף טוביה הינו סניף מועדון החמש. כלל וכלל לא.

הרי קראתי את תגובותיך בעבר, בנושא הקשר של מועדון החמש ומפגש טוביה. הבנתי.

קרא בבקשה שנית את מה שכתבתי וחשוב שוב על מה שנכתב שם.

אגב, מצאתי תמונות ממפגש רעננה בתקופה הראשונה יחסית. סתם כך בשביל הנוסטלגיה,

וכעידוד לחברים ממפגש השפלה, שיראו שגם אם היום יש להם מקום בחניה - זה עשוי להשתנות... :-)

אח, היו ימים... מעט מכוניות, מעט חברים, ולאט לאט זה גדל.

(מס' רישוי שאינם מחוקים - ברשות הבעלים).

dscn9027pe2.jpg

dscn9028dw1.jpg

dscn9034lj7.jpg

dscn9041qt6.jpg

dscn9047yu1.jpg

אין שום קריאה לניתוק מהמועדון, פשוט קריאה לכל מי שרוצה להגיע

-רן

ועל כך נאמר: מודה ועוזב ירוחם.

יום נעים לכולנו

אבי נוף.

המקום הנכון:

פורסם

אכן תמונות יפות ומחממות את הלב. תודה, כך יכולתי להתרשם גם כמה ירדתי במשקל :-)

אכן היו זמנים, זמנים יפים. הייתי במפגשי השרון ובארועים שאורגנו, עוד בטרם הוכרו ע"י מועדון החמש, עוד כאשר נחשבתם כפורשים ובוגדים.

להזכירך, הפסקתי להגיע למפגשי השרון עת הוכרו רשמית כמפגש ע"י מועדון החמש, והקמתי לצידו של רן שושני את מפגש ירושלים, כשמה שהניע אותי היה אהבה לתחביב ותו לא. אמרתי גם לרן, שכאשר יוכר המפגש הירושלמי כרשמי ע"י מועדון ה-5 לא תדרוך עוד כף רגלי במקום.

אין בכך ויתור מצידי על אותם חברים יקרים שהם חברים במועדון כזה או אחר. התנערותי ממועדון החמש נבעה מגורמים שונים שאם תחפוץ בכך, אשמח לשתף אותך בהם הן כיו"ר המועדון, הן כחבר מועדון מרצדס והן כחבר יקר. אך, את ביקורתי ודעותיי אשמיע, בכל עת שאמצא לנכון ועל כל נושא, בצורה עיניינית וללא ויתור על החברות.

בהחלט אשמח, שתתארח במפגש הירושלמי, בכל עת שתמצא לנכון ותחת כל כובע שתבחר בעת ביקורך. אך אינני חושב כי נכון יהיה שנקבל הכרה של מועדון החמש שבא לברך על המוגמר ונמנע מלעזור ולסייע בזמנים הקשים. כיום אנו בפאזה אחרת. נטולי פוליטיקה והשתייכות.

ביום שישי הקרוב 1.8.2008, נארח את חברינו היקרים, אספני כלי הרכב הארצישראלים - IVC, ונחגוג עמם את יום השנה להיווסדם. כבוד הוא לנו כי בחרו בנו, לקיים ארוע זה במחיצתינו מבלי להגדיר אותנו או לשייכנו.

אינני רואה קיום ארוע זה כהכרזת מלחמה במועדון החמש. IVC, אינם אויביי המועדון, ויש מקום להפסיק היריבות והשנאה, להניח את החרב ולשתף פעולה למען תחביבנו הכה יקר ללב כולנו.

אולי כאן המקום, וזהו הזמן והעיתוי לקרוב לבבות.

בידידות וחברות,

רן.

• תוכן חדש...