Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני זקוק לתיקון חשמל ברכב, ומחפש חשמלאי רכב מקצועי בחיפה שיודע ומתעסק עם תיקוני צמות חשמל ואיתור תקלות, אני לא מעוניין בהתקנת טלאים ומעקפים למיניהם ומעוניין לסדר את הצמה בסובארו שלי. מחפש מישהו בעל מקצוע מאזור חיפה/קריות שבאמת יודע את העבודה.

חפשתי כבר באתר ומלבד המלצות חמות על דני ממצת אור שלצערי כבר מכר את העסק בחיפה לא מצאתי המלצות... ואפילו בדקתי אפשרות של להזמין צמות מסובארו ונענתי שגם להם אין.

תודה,

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

מניסיון עם "מכנו אור" מקצועיים מאוד אך גם יקרים. אבל אין ברירה, אם רוצים עבודה מקצועית צריך לשלם...

בהצלחה.

פורסם

אני מכיר חשמאלי רכב נהדר, עושה עבודה מאוד מסודרת ונקייה. גם המחירים לפי טעמי מאוד נוחים אצלו.

יש לו חנות של אויזרי אלקטרוניקה לרכב, הוא גם מתקין אזעקות ומערכות שמע.

אם תרצה, אני יכול לתת טלפון שלו - הוא מחיפה. צור קשר בה"פ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

alfa תודה על התגובות!

הבוקר נסעתי ל"מכנו אור" ברח' האיצטדיון 23 בקרית חיים, למזלי הגעתי מוקדם מאד ולכן התיקון היה מהיר ביותר, פגשתי בשני עובדים נחמדים ואדיבים מאד וגם את יואב, המכון עצמו נעים ומסודר מאד, מה שחשבתי שיעלה לי בתיקון צמת החשמל הסתיים בהחלפת חוט בודד מידית התאורה אשר התחמם, עלו עז זה מיידית ותקנו.

בקרוב כנראה גם אחזור אליהם לבצע תיקון לצמת החשמל לקויל ברכב אשר בלויה וכרגע מבוצע לו מעקף לא סימפטי ואחזיר את תא המנוע למצבו הטבעי (כולל החלפה להצתה אלקטרונית).

שוב תודה ואמליץ גם הלאה.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...