Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

על פניו מדובר באלטרנטיבה לאלו שאינם רוצים להשתולל בכביש ציבורי, אבל מקטע הוידאו הקצר אפשר לראות שהם מסתכנים בתאונה בגלל אי שמירת מרחק.

למיטב ידיעתי הדו"ח היחיד שהם יכולים לקבל מהמשטרה הוא עבור נהיגה בקלות דעת. לא נראה לי שהם ביצעו עבירת תנועה כלשהי שם, כך שזה בתחום מאוד מאוד אפור.

5700 סל"ד מקסימום

פורסם

הדעות שלי חלוקות מאוד בנושא.

אני כבר קבלתי בעבר הזמנה לאימונים האלה והגבתי לאותו בחור שזה רק עניין של זמן עד שהמשטרה תעשה פשיטה באזור או שמישהו יפצע ויתחילו הכותרות בעיתון על קבוצעת פורעי חוק שנוסעת במהירויות מטורפות במגרשים נטושים.

מצד שני זה כולה מגרש נטוש ולא מפריע לאף אחד שמשתוללים שם כי אין "שכנים" באזור שיתלוננו ועדיף שהנהגים ישתוללו שם ולא בכביש ששם הם מסכנים אנשים אחרים.

לצערי הלב נוטה יותר לגנות את התופעה. לצערי צריך לחכות בסבלנות עד שיהיה חוק מסודר ומקום מסודר שבו נוכל להתאמן.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

במדינה שאין תרבות מוטורית אפשר להבין, לפחות עד שיתנו לנו משהו חוקי.

כמובן שאני לא מעודד פעילות כזו על הכביש ,אבל המקום נטוש והם היחידים שיכולים להיפגע אז לא מפריע לי .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

אלעד אני לא מסכים איתך... המגרש סגור, מגודר ומרוחק ממקום יישוב... מה מפריע לאנשים או משטרה שאנשים עושים שם מה שהם רוצים? זה לא התפרעות אלא אנשים שמעוניינים להנות מפעילות מוטורית.

אם הם יפצעו הם יודעים טוב מאוד שהם לא יבואו לטענות לאף אחד, כל אחד שמגיע למקום כזה יודע שהוא לוקח את האחריות במקרה של תאונה.

הבעיה מתחילה שילדים קטנים ומתלהבים מגיעים לשם ונדחפים בין הגלגלים במקרה הזה יש בעיה של בטיחות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אני מכיר אישית את ד' והוא מעולם לא היה מסכן אף אחד. השוטרים האלו נטפלו אליו ואל אחרים ועשו מאמצים אדירים להביא את הסרטון הזה לפרסום ברשת, ואני יודע את זה ממקור אמין. חבל רק שבסוף הם הצליחו להגיע לאיזה כתב @$^%* של ידיעות אשדוד שהוא כל כך לא מקצועי שהוא כותב שלל שטויות ושקרים (למשל - בן ה-17 ש"נפצע קשה" בכלל לא נפצע והרישיון של ד' בכלל לא נשלל - אבל היי, צריך להוסיף קצת צבע לכתבה אז נכתוב את זה בכל זאת, לא?).

בלי קשר - המסלול באשדוד איטי ובטוח הרבה יותר מכל כביש. במדינות מתוקנות לאף אחד זה לא היה מזיז - אבל כאן עושים מזה סיפור שמגיע לויינט (ותיכף עוד תראו את זה בעיתון).

אני מאוד מקווה שלא ינסו לעשות מד' דוגמה - כי פשוט לא מגיע לו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

נראה לי כדאי לשים מישהו מביטוח לאומי בכניסה וכל אחד שרוצה להכנס יחתום שהוא מוותר

על תשלומי המיסים שלנו במקרה שיקרה לו משהו. :?

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

רוני, בתאונה המדוברת כן נפצע נער (במזל רק אחד נפצע) ולפי מה שהבנתי הוא נפצע דיי קשה.

וד' הוא לא זה שהיה מעורב בתאונה, אלא דריפטר אחר. (מה קרה לו ולרשיונו-אני לא יודע)

פורסם

ישראל והחקיקה הפטרנליסטית שלה. שיפסיק להיות איכפת להם כל כך מסיכון החיים הפרטיים

שלנו במקומות שכאלו וידאגו קצת יותר לפושעים האמיתיים.

כיום: סקודה סופרב 2013 (שטים לנו בהנאה)

רנו קליאו ספורט 2.0

סיאט איביזה Turbo 20v

פורסם
ישראל והחקיקה הפטרנליסטית שלה. שיפסיק להיות איכפת להם כל כך מסיכון החיים הפרטיים שלנו

בישראל, רק למדינה מותר לסכן את החיים שלך.

ובנוגע לכתבה: אפסים.

פורסם

בזמן האחרון בימי שישי האיזור הפך לגן חיות. אני כבר לא מגיע לשם מאז שמכרתי את הרכב.

מצטער, הרגע שאני עולה על המסלול ולא יכול להבטיח שרכבים אחרים לא יעלו יחד איתי - זה כבר יותר מדי מסוכן. ולא חסרים מפגרים שישר היו מגיעים ונכנסים למסלול, לבי לבדוק אם יש מישהו בפנים.

אגב, הפתרון שאני מצאתי פשוט - אין כמו להתאמן שם לבד באמצע השבוע.

פורסם

עד שלא ראיתי מי הכתב, הייתי בטוח שמדובר בידידנו חיים הכט.

תמיד חשבתי שדמגוגיה ברמות כה גבוהות רק הוא יודע לייצר, אבל כנראה שקמו לו יורשים.

בושה ל-YNET שמפרסם כזה חומר מגמתי.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
רוני, בתאונה המדוברת כן נפצע נער (במזל רק אחד נפצע) ולפי מה שהבנתי הוא נפצע דיי קשה.

וד' הוא לא זה שהיה מעורב בתאונה, אלא דריפטר אחר. (מה קרה לו ולרשיונו-אני לא יודע)

אני יודע אחרת, אבל אולי אני טועה ובכל מקרה זה דבר שאפשר לברר בקלות יתירה. ברור שחשוב לציין שבתאונה היה מעורב נהג אחר ולא ד'.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בקשר לYNET זה כבר לא חדש.

חבל שהם מכוונים את הכתבה נגד הנהגים במקום לתפוס על זה גל ולנסות להביא לציבור את הצורך במסלול נורמלי לחובבי הנהיגה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

איזו כתבה מגמתית ודפוקה.

העיקר שהוא לוקח את הנהג מיאטה ומתייחס אליו כמו אל איזה פושע למרות שאיפה שהאנשים נמצאים זה בכלל לא בטווח שלו והוא בכלל לא מסכן אותם.

זה שמדבר עם הנהג זה שוטר?

ומה המקרה של ד' שכולכם כותבים עליו?

to finish first first you have to finish

• תוכן חדש...