Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

ראלי-ספרינט "דרום אדום" - 9/2/08


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר של שמש וחיוכים קיבל את פנינו היום בפסטיבל "דרום אדום" של עמותת נהגי הראלי , ה-IRDA בארוע הראלי-ספרינט שאורגן על ידי מועדון מרוצי ישראל .

 

כמעט 20 נהגים השתתפו בארוע צבעוני ביותר שאורגן בדרום החל משעות הבוקר וניהולו הופקד בידיו הנאמנות של אלון חלווה "שלנו" שנאלץ לוותר על השתתפות כנהג פעיל.

 

המסלול באורך 3.3 ק"מ כלל קטעים של ישורות מהירות מאד וקטע אחד טכני שכלל מספר פניות שונות וסוחפות, בין שדות של חומוס, כן , חומוס מגדלים שם.

 

למרות הזעזוע שעברה עמותת נהגי הראלי לאחרונה ופרישת חלק מהחברים ניכר היה כי ההפרשייה נמצאת הרחק מאחור ופני החבר'ה קדימה ועם הרבה תקווה וחיוכים, נקווה לעוד הרבה ארועים כאלו.

בין המשתתפים נהניתי לראות את גידי כמובן שהמיר את מסלולי האספלט בשבילי העפר , הוא עשה זאת בסיטרואן AX ספורט של ניצן לוי והוכיח כי גם פה יש לו הרבה מה להראות (לפני שיטוס להתחרות בצרפת...) .

קובי כהן החליף את ה-205 שלו באימפרזה הכחולה ששכר מדני לוי .

ג'קי זית הופיע לארוע עם המזדה GTX אבל מרגש, מבחינתי לפחות , היה לראות את מישל גדז' עם הויזה הלבנה, שעברה פחחות וצבע לקראת הארוע וניכר כי כוחה עדיין במותניה, למרות בעיות בהילוכים שאיכזבו את מישל.

עופר שוורץ החליף את כסא הנווט בראלי בכסא הנהג בספרינט , כאשר התיישב ליד ההגה של ה-AX הלבנה ונראה כי הוא נהנה מאד .

בין הפנים הישנות והמוכרות היה טוב לראות את ניר בן-ארי שהחליף את שבילי הראלי-רייד והגיע עם הסופה, אותה חלק עם בנו אייל.

 

בסוף הארוע, כיאה למועדון חברים, כולם התיישבו לטחון ערימות בשר ואנחנו (הבנים שלי שהיו אחראים על הצילומים ואני) מיהרנו הביתה .

 

 

נקווה לעוד ארועים דומים בהמשך (אני יודע שחיכיתם לתמונות של אקשן , יהיו בהמשך)

דובי

1 052.jpg

1 051.jpg

1 050.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

  • תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

" יישר כח " למארגני הארוע - לאלון לממ"י ולכל שאר העוסקים בהמלאכה

היה נחמד ומהנה כולל הזלילה לאחר המרוץ

וכל הכבוד למשתתפים ולכל המלוים שכיבדו בנוכחותם את טכס הענקת הגביעים

 

נראה כי אנחנו בדרך הנכונה

 

שאול זיטמן

פורסם

מדהים.

תתחדש קובי על האימפרזה מצטער שלא יכלנו להגיע.

אני רואה שהיה פשוט מדהים.!

שאלה קטנה.

השני לסנר לקראת הסוף של גוני והשני.זה איוו 6?או לנסר רגילה.

A.R.T Performance

פורסם

בארוע השתתפו צמד של מיצובישי לנסר אבו-6 .

האחת נהוגה על ידי רמי שוכטוביץ והשנייה על ידי ג'וני וסטברג ואולי כאן הזמן לכתוב כי פשוט ראו שהם נהנים לנהוג עם המכוניות בראלי-ספרינט הזה.

 

לראות את שניהם מחליקים את המכוניות בפניות באלגנטיות, מבצעים העברות משקל וסחיפות וממש טסים בקטעים הישרים.

 

קובי כהן השתתף עם האימפרזה של דני לוי, אחת מהאימפרזות ובהחלט הוכיח שהוא חייב לעשות את השדרוג לקטגורייה החזקה.

באימונים הוא נסע עם זלמן לידו ובטוח קיבל כמה טיפים טובים.

קובי - תמשיך ככה !!!

 

 

היה מדהים.

 

 

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

היה פשוט תענוג להגיע לראשונה לאירוע כל כך מקצועי ומהנה כמשתתף .

תודה רבה לכל המארגנים ובראשם לאלון חלווה ולממ"י .

זה רק פתח לי את התאבון להמשך הדרך.

מצ"ב תמונת מחזור של חלק מבוגרי אשקלון אשר לוקחי חלק נכבד בארועים אלה כיום.

ראלי רוחמה 090208 002.jpg

ראלי רוחמה 090208 004.jpg


×
×
  • תוכן חדש...