Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נודע שסמל"ת יבואנית פיאט, אלפא, לנצ'יה וקאיה (ופורשה?) איבדה את הזיכיון לשיווק מכוניות קאיה בישראל.

לפי הנתונים שבדקתי באתר "איגוד יבואני הרכב", קאיה מכרה 1889 מכוניות (מסרה לייתר דיוק) בחודשים ינואר עד נובמבר שהן כשליש! מכלל המכירות של סמל"ת.

לדעתי האישית מדובר במכה קשה מאוד לסמל"ת ולתדמית שלה בשוק הרכב הישראלי ומעיד על כך שמשהו לא טוב בממלכה האיטלקית-קוראנית של הסוכנות וזאת בניגוד מוחלט לגל הההצלחה האירופאית של רכבי פיאט ושל מכוניות קאיה בעולם.

מצד שני, החברה מציגה השנה שיפור ניכר במכירות - מסירות פיאט בחודשים 01-11 2007 עלו ב- 93% לעומת התקופה המקבילה אשתקד (3299 לעומת 1708 ב- 2006). גם מסירות קאיה עלו ב- 70%. אבל כנראה שלקוריאנים נמאס ולאחר שהתאפקו זמן רב הם עשו את זה ושללו את הזיכיון לסמל"ת.

YNET כותב:

יצרנית המכוניות הקוריאנית קאיה החליטה שלא להאריך את זיכיון חברת סמל"ת לשיווק המותג בישראל. מכירת המכוניות תופסק תוך ימים. השאלה הגדולה - מי יהיה הזכיין החדש

"כבר בימים הקרובים תפסק לחלוטין מכירת מכוניות חדשות של קאיה", כך אמר לפני זמן קצר דובר חברת סמל"ת, יבואנית קאיה לישראל. זאת לאחר שהחברה הקוריאנית הענקית הודיעה, כי היא אינה מתכוונת לחדש את חוזה הזיכיון על שיווק המכוניות שהיא מייצרת, על-ידי סמל"ת, מי שייצגה אותה בישראל ב-13 השנים האחרונות. בהודעה לעיתונות מבהירה היבואנית כי תמשיך להעניק שירות ואחריות לבעלי מכוניות קאיה, עד שיבחר זכיין חדש למותג.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3480659,00.html

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מספיק זה , גם יש באחד השרשורים התקרית שלהם עם האלפא בררה.

מכה מאוד קשה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סמל"ת פשוט מביישת את המותגים האיטלקיים. מביאה רכבים בגרסאות ציי רכב עלובים, לא מביאה את הלהיטים הגדולים ופשוט לא יודעת לנהל את עצמה.

הגיע הזמן שגם פיאט תשלול לה את הרישיון ויקום יבואן חדש, רענן ומקורי שייצג את החברה בגאווה!

פורסם

אני חייב להגיד שלאחרי נהיגה בחלק מהתוצרת של קאיה - קשה לי להבין איך אפשר להצליח הרבה יותר עם כלי רכב כל כך בינוניים. אולי עם רמות אבזור גבוהות משמעותית ומחירים נמוכים משמעותית אפשר להצליח, אבל זה הרי ידוע שסמל"ת כמעט רעבים ללחם ולא יכולים להרשות לעצמם להוריד את המחירים לרמות שיאפשרו כניסה מוצלחת יותר לשוק.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני לא מבין איך לנצ'יה ממשיכה לסמל"ת את הזיכיון. 0 כלי רכב הם מסרו!

בכל אופן אני מקווה שפיאט ואלפא רומיאו איטליה ישללו לסמל"ת את הזיכיון גם כמה שיותר מהר.

פורסם

טוב מאוד, מצידי שיפשטו את הרגל ושמיכאל לוי או יקי אנוך ( לא יודע מי מנהל שם) ימצידי יצטרכו למכור את הפרארי שלהם. באמת הגיע הזמן שסמל"ת ילכו הביתה ויכנס יבואן נורמלי שייבא את פיאט.

ROOONEEYY

פורסם
אני לא מבין איך לנצ'יה ממשיכה לסמל"ת את הזיכיון. 0 כלי רכב הם מסרו!

.

1.לסמל"ת יש חברים בפיאט,בשביל זה הם היבואנים ולא יקחו את זה מהם כלכך מהר.

2.לנצ'יה יצאו מרוב השווקים שהם היו בהם,עכשיו יש 3-4 מדינות שמוכרים בהם לנצ'יה.

3.יש יבואן טוב בארץ?

אייל

פורסם
אני חייב להגיד שלאחרי נהיגה בחלק מהתוצרת של קאיה - קשה לי להבין איך אפשר להצליח הרבה יותר עם כלי רכב כל כך בינוניים. אולי עם רמות אבזור גבוהות משמעותית ומחירים נמוכים משמעותית אפשר להצליח, אבל זה הרי ידוע שסמל"ת כמעט רעבים ללחם ולא יכולים להרשות לעצמם להוריד את המחירים לרמות שיאפשרו כניסה מוצלחת יותר לשוק.

כבר היו מקרים בעבר שבהם יבואן טוב הצליח לשווק רכב בינוני לשוק הישראלי.

דווקא מהבחינה הזאת לקאיה יש רכבים שקולעים כמעט בול לדרישות של השוק הישראלי - גיר אוטומטי "פשוט", מנועים בנפחים סטנדרטיים (ע"ע 1600, 2000) ויחס פח-שקל גבוה.

לדעתי, איש שיווק טוב עושה מזה מטעמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היום נודע שסמל"ת יבואנית פיאט, אלפא, לנצ'יה וקאיה (ופורשה?) איבדה את הזיכיון לשיווק מכוניות קאיה בישראל.

לדעתי האישית מדובר במכה קשה מאוד לסמל"ת ולתדמית שלה בשוק הרכב הישראלי

1- סמל"ת אינה יבואנית פורשה לארץ. יבואנית פורשה היא מ.ס.י (מכוניות ספורט לישראל) שהיא בעצם חברת בת של "מכשירי תנועה" (יבואנית קרייזלר ושות').

2- אני לא חושב שיש לסמל"ת תדמית בשוק.

כל האנשים שאני מכיר שהיו צריכים להתנהל איתם יצאו מאוכזבים ונשבעו שלא לקנות רכבים שלהם יותר.

והאמת? כשיונדאי מוכרים למעלה מ15 אלף מכוניות בשנה, העובדה שקאיה מוכרת רק כ3300 מכוניות היא פשוט בושה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בשעה טובה גום לא צריך לייבא את הקאיות בלי קשר :)

עכשיו רק נשארו פיאט ואלפא!

מקווה מאוד שקונצרן פיאט יעשה בשכל וישלול להם את הרישיון יבוא ..

בכל העולם המותגים אלפא ופיאט בפריחה ורק פה כל האיטלקיות בנסיגה.

לנצ'יה באיזה שלב תקום לתחייה (וגם בארץ) עם התחלת יצורה הסדרתי של הדלתא החדשה.

וליתר דיוק היא מייצאת ל12 מדינות באירופה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הסיבה לעליה במסירות רכב של מותג ה"קאיה", היא נובעת רק מכניסתם לתחום המוניות בארץ הכולל גם אופציות מימון יוצאות מן הכלל.

אם לא היה את שוק המוניות,כנראה שגם המותג הזה לא היה עולה במכירות ,בטח שלא ב70 אחוז.

בנוסף,קיים גם שוק הליסינג וחברות ההשכרה שהוא הרוב בכלל מסירות הרכב של המותג.

רוב הלקוחות הפרטיים לא פונות להיצע של "קאיה" ומעדיפים מותגים אחרים,גם אם מדובר על עלות מעט גבוהה יותר.

בנוסף, ההתנהלות של סמל"ת מביאה על עצמה את המכה ולא שום דבר אחר.

בגלל זה אלפא-רומיאו,פיאט ולאנצ'יה נראים כמו שסמל"ת מתנהלים.

לוקחים מותגים טובים ופשוט משמידים אותם בארץ.

under construction..

פורסם
.

3.יש יבואן טוב בארץ?

יוניון מוטורס - יבואן טויוטה.

רק דברים טובים שמעתי עליהם.

גם אני חושב שהמותגים האיטלקיים יכולים לזכות לתחיה מחודשת אם הזכיון יעבור למישהו אחר,

דוגמת מה שהיה עם פורד שעברה לדלק מוטורס.

אני גם חושב שייבוא קאיה מיותר, יש את השברולטים המצ'וקמקות (דייהולטים) שזה אותו עיקרון :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...