Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע חזרתי עם בני בן החמש מהאירוע. מבטיח שאחרי התאוששות קלה אני מעלה פה את כל הפרטים של האירוע המוצלח הזה של ממ"י ועמותת נהגי הראלי. במסלול מהנה לנהיגה, כמעט באפס תקלות ובעמידה בזמנים הראוייה לציון, הסתיים לפני כשעה וחצי אירוע ראלי מוצלח מאוד ביער דורות.

בינתיים (עד שאני מתאושש), זאביק ושאר הצלמים - מוזמנים להעלות פה חומר.

אלון חלווה.

פורסם

שלום לכולם

אני אפתח בכך שהיה אחלה אירוע

באמת כל הכבוד על הארגון,עמידה בזמנים והסדר

תודה רבה לכל צוות המארשלים,ולכל מועדון מירוצי ישראל

ברשות ברוך ובהצלחה לאסף!

אני מאוד נהנתי מהאירוע!

חזרנו הביתה מרוצים מאוד!

מטי וזאב תודה על התמונות היפות

נ.ב: מטי יא נקניק לא אומר שלום?!?!

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

בוקר טוב לכולם.

בהחלט אירוע ראוי לשמו. מתחילתו ועד סופו.

האירוע שטף וזרם ובסופו של דבר היה מוצלח....גם לאלה המתחרים וגם לקהל הצופים(שהפעם הייתי חלק מאלה).

הערה אחת רלוונטית לאירוע עצמו - לחלק "המבצעי" בו - לאחר שנמסרו התקנות המשלימות,

והתקבלו ע"י עמותת הנהגים(ועדת המרוצים)- לא ניתן לעשות בהם שינוי - גם אם בכיר הנהגים, אלוף העולם

או אפילו אשתו של המארגן דורשים זאת נחרצות!

בשאר נושאי הלווין הקשורים להתנהלות לפני האירוע - הן של העמותה עצמה והן כלפי המארגן - על הועד החדש

יהיה לתת את הדעת.

באשר לאירוע עצמו.

אני חייב לציין שממש מרנין לראות את החברה נוהגים ולגלות שאומנם לא מדובר בטוענים לכתר בwrc אבל

בהחלט מדובר בנהגים איכותיים מאוד.

זו הפעם הראשונה שאני רואה את יובל כצופה בסטייג' עצמו, ובהחלט אני מרשה לעצמי לומר כי הוא נהג מצויין,

אומרים כי הרכב הוא הפקטור המרכזי בנהיגה, אולם, צריך נהג מיומן וכישרוני כדי להביא תוצאות, ויובל בהחלט עומד

בסטנדרטים..ויותר.

כך גם ג'וני, שתמיד זו חוויה לראותו נוהג. פשוט נהג מצויין.

אילן אהרון שהשיג תוצאות מצויינות מוכיח שוב ושוב כי עם שדרוג קטן נוסף ברכב, יחד עם יכולתו הנהדרת כנהג -

יהווה איום ישיר על ההגמוניה של רמי ויובל.

למרות אלה...אני חייב לציין שניים שפשוט תענוג לראות אותם נוהגים - אומנם רק בתחילת דרכם אבל מראים כשרון

ופוטנציאל בלתי נגמרים - אהוד פוביצר שפשוט לא מוריד את הרגל מדוושת הגז - וזו לא סיסמא - הוא פשוט לא מרפה - והמדהים הוא שהוא לא מרפה לא בסיבוב ולא במקומות של "שמיים"(כאלה שלא יודעים מה צופנת לה הדרך ויש לסמוך על הנווט לגמרי)

והשני הוא אלי אבוחצירה - פעם ראשונה שרואה אותו נוהג - חוויה! נהג מצויין!

בשורה התחתונה..חזרנו עייפים אך מרוצים.(ורק משה שתה אורנג'דה)

להתראות באירוע הבא...בעצם באסיפה הקרובה.

ניר לביא

פורסם

למרות שברוך הבטיח שהראלי נגמר מהר ונוכל להספיק לישון צהריים, לא הספקתי , טסתי לעבודה...

אני רוצה להתחיל עם תודה ענקית למארשלים שעושים בשבילנו עבודת קודש, בכדי הארוע יהיה מתוקתק וכך הוא אכן היה.

מארוע לארוע בהחלט ניתן לראות שלא רק אנחנו מתאמצים ומשתפרים אלא גם המארשלים שיודעים את עבודתם. ואל תשכחו שהם מגיעים לפנינו , הולכים אחרינו ועוד סובלים את האבק שאנחנו משאירים כשהשעון הופך ל-0 ואנחנו מזנקים קדימה.

הנקודה האישית שלי מתפרסמת בבלוג שלי -

http://www.motori.co.il/component/option,com_myblog/show,--323.html/Itemid,10742/

ולכן כאן אני רוצה להתייחס לארוע עצמו.

אוירה נינוחה קיבלה את הפנים של כולנו, הרבה חיוכים (וגם קוצים) ולח זמנים שלא רק דרש אלא גם קיים .

אז נכון שהיתה כמות לא גדולה של כלי-רכב בראלי אבל ברגע שארוע מתקיים באופן מסודר בשלב מסויים כמות המכוניות כבר לא מהווה גורם משפיע .

אסף שדמה פיקד על הארוע, ברוך שליט השקיף מלמעלה ומישל גדז' ייצג אותנו, חברי העמותה .

לאחר סבב רישום ה-NOTES נעשה שינוי (מבורך לדעתי ) וקיבלנו מתנה בדמות סבב נוסף של רישום NOTES.

אז כתב כאן ניר לפניי וצדק, החלטות שמתקבלות קודם לא צריכות לעבור שינויים בזמן הארוע. מישהו היה צריך לחשוב על זה קודם, אנחנו הרווחנו עוד הזדמנות לבדוק את ה-NOTES (הוא היה מושלם) והפסדנו עוד הזדמנות ל-STAGE מדוד וחבל, אבל הבטיחות לפני הכול.

ברכות לצוות האימפרזה הצהובה החדשה שהצטרפו למשפחת הראלי ולפי רמת החיוכים שלהם, ביחוד בסוף הארוע ניכר היה שנהנו וזה הכי חשוב.

לפני זמן מה קיבלתי מייל מאמא של ילד בן-7 , כן, ילד בן-7 שכבר בגיל הזה משוגע על מרוצי ראלי ומדקלם את כל שמות הנהגים והמכוניות .

הבטחתי לה שכאשר יהיה ראלי אצלנו אודיע לה שתביא את הילד לראות. האמת, לא האמנתי שיבואו לאחד החורים שממ,י מוצא לנו אבל אתמול בבוקר בעוד אנחנו חוזרים מרישום ה-NOTES הם הגיעו.

הילד זכה לקבל הסבר מקיף וארוח VIP מדוד, אבא של אמיר ונהנה מהאוירה הטובה שכולנו הרגשנו, אז יש לנו דור עתיד, יהיו משוגעים שימשיכו אחרינו.

כאשר הוא שאל אותי לדעתי מי ינצח, עניתי לו שכולם יסעו מהר ובסוף, כמו תמיד, יובל ומיקי ינצחו ו..מסתבר שצדקתי, אז ברכות .

אני לא יודע כמה מכם זכו לשמוע מנתק הצתה של 106 ראלי...ומי שלא שמע את ה-ראלי הלבנה של אלי אבוחצירא צורחת לא שמע קונצרט מימיו. השילוב בין המנוע לשעון מושלם.

ברכות גם לדב ועופר על הפיג'ו החדשה שנראית נהדר .

אני נהניתי מהצוות החדש אליו הצטרפתי, אז תודה לכל משפחת גמליאל ומה שהכי מצחיק הוא שבחיים שלי נסעתי פעמיים באימפרזה טורבו, רק פעמיים והפעמיים הללו היו במרוצי ראלי- כנווט.

מתי הראלי הבא ?

דובי

תודה מיוחדת לאייל נוריאל שעשה "בייביסיטר" לאביתר הבן שלי ויחד הם צילמו את התמונות כאן.

m_001.JPG

m_004.JPG

m_010.JPG

m_011.JPG

m_017.JPG

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
הרגע חזרתי עם בני בן החמש מהאירוע.

אלון חלווה.

הא כבר בן חמש, הא? אני עוד זוכר את האירוע בבריכה של דניה...

על כל פנים, שלי כבר בן חודשיים, ובקיץ הבא, כשכבר יהיה לקראת שנה ולא יתמרד עם כל הושבה בסלקל, אני רוצה לקחת אותו לשמוע קצת רעם מנועים אמיתי האחד האירועים האלה, ה- TSI שלי שקטה מידי :wink:

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כמי שתיפקד כמרשל בארוע אני לא רוצה להיכנס לנושא הציונים לאירוע.

רציתי רק לציין שאחרי כשנתיים בהם אני משתדל להגיע לאירועים ולתרום מזמני וממרצי להצלחתם קיבלתי אתמול צ'ופר לא צפוי אותו אירגן אסף שדמה בדמותו של מבט ממושב הנווט על המסלול לצידו של אילן אהרון שהיה מהנהגים המהירים אתמול ונתן לי חוויה בלתי נשכחת שנתנה לי פרופורציות חדשות על נסיעה בשבילי עפר.

מעבר לתודה הגדולה גם לאסף ובמיוחד לאילן אני חושב שגם הגוף המארגן וגם עמותת הנהגים ידעו גם בעתיד לצ'פר מרשלים בצורה דומה זה בדיוק סוג הדברים שיכולים לגרום לאנשים להגיע ולתרום ולכן היה לי חשוב לכתוב זאת.

פורסם

שלום לכלום.

יצא גם לי הכבוד להיות נוכח באימון האחרון, וכמובן שנהנתי כמו כולם מארגון מסודר ומבוקר, לוח זמנים שנתן תחושה קצת שונה גם לנהגים וגם לנווטים איך זה הדבר האמיתי. ואחרי כל השבחים קצת חומר למחשבה לעתיד.

במקור המירוץ הזה היה אמור להיות מירוץ קצת שונה הבנוי על 4 שלבים מהירים של 10 קמ עם קטעים מקשרים,ובגלל סיבות שלא אכנס אליהן פה שונה המצב. נראה לי שהגיע הזמן בעתיד הקרוב להתחיל לעלות כיתה, אתם לא יכולים להשאר בכיתה א 5 שנים, מ.מ.י מסוגלם להרים מירוץ שכזה ואני מקווה שהם לא יתקלו בבעיות מיוחדת לא מצד עמותה זו או אחרת, ולא מצד גורם אחר.

דבר נוסף בקשר לשינו של לקיחת הנווטס פעמיים, ושוב במקור התוכנית היתה של 2 סיבובי נווטס, ו4 פעמים המסלול אני לא יודע בדיוק מי שינה ומתי? וזה לא משנה, מה שחשוב הוא א. כשהמארגן מחליט משהו כך עושים ולא משנה עם זה טוב או רע, וב. אני שמח במקרה הזה הוחלט לתת סיבוב נוסף. במירוץ הזה אתם הרגשתם פחות את בעית הנווטס כי אתם נוהגים את השלב המהיר 3 פעמיים וכמובן שהוא נעשה מוכר יותר ויותר לקראת הסייום. אבל במידה והיו לכם 4 שלבים מהירים שעוברים פעם אחת? רישום הנווטס נעשה יותר חשוב.

ולסייום היה נחמד לעבור ביום המירוץ ולראות את כל הפנים המחיכות כאילו שכולם קיבלו משהו לילה קודם (ואולי כן :roll:)? וחלק גדול כמובן הוסיף ואמר שהוא רעב לעוד וזה החשוב ביותר. אז בואו כולנו נמשיך כך ונעבוד ביחד כך שיהיו אירועים נוספים.

מ.מ.י המשיכו בדרך זו, וזה כולל את כולם, והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

שלום לכולם

ארוע מצוין מסלול מעולה ואוירה נעימה לוו את כל היום.

כל הכבוד למועדון מרוצי ישראל (ברוך שליט) על הארגון והסדר.

כל הכבוד לאסף שדמה, שמגלה יכולת ארגונית מעולה ומשקיע ממרצו

להצלחת הארועים.

והכי חשוב, כל הכבוד לכל המרשלים שמגלים הבנה ומקפידים למלא

את תפקידם בנאמנות שכזו.

אני מקווה שברוך, ומעדון מרוצי ישראל, ילכו עוד כמה צעדים קדימה ויכנו ארוע

עם שתי סטיגים לפחות וקטע קישור. כמו שהארוע נראה אתמול ולוח הזמנים המוקפד

אני לא רואה שזו תהייה בעיה קשה .

מרגישים שברוך אסף ושאר המרשלים מעונינים להשקיע ונהנים מהחויה והעשיה

לא פחות מהמשתתפים.

תודה רבה

קבוצת סובארו/איתורן/פז שמנים

פורסם

ראשית תודה לכול המברכים סוף סוף קצת נחת רוח!

הכנסו לאתר המועדון לכתבה בנושא http://www.motor-sport.co.il/13298/ראלי-דורות---ראלי-שבירת-הנאחס

יש בהערות דברים נכונים, אך בכדי לא להכנס לפולמוס בנושא ישארו הדברים לדיון לאחר הבחירות עם נציגי העמותה שיבחרו.

שימו לב לדברי דרור לסט וחשיבותם לקשר בין המרשל לנהג בראלי עצמו זו היא נקודת מבט שרק שיושבים ברכב מרוץ מבינים מה היא חשיבותו של המרשל באירועים אלו.

תודה למרשלים, לנהגים, לרשות שמורות הטבע, קק"ל ומשטרת ישראל לידיעת כולם הם כולם היו בשטח רק "על אזרחי".

לאסף שדמה ידידי כול הכבוד על ניהול המרוץ

ברוך שליט

העמותה לספורט מוטורי

מועדון מרוצי ישראל

[email protected]

03-5048686

פורסם

נתחיל בזה שהיה אירוע מעולה. לקח לנו כמה שעות טובות להוריד את החיוך מהפרצוף.

הגענו אחרי כמה שבועות של אירגונים (תוך כדי תקופת מבחנים שלי, ותוך כדי הצבא של אחי), מעט אימונים כצוות, והרבה מזל של הרגע האחרון (נהג ג' מצאנו רק יום לפני האירוע - מאיר, אתה תותח !).

שלוש וחצי שעות נסיעה הביאו אותנו מהבית בצפון הרחוק, ישר אל החיוך של אסף לסלי בכניסה למתחם האימון, שגם ענה על כל השאלות הטיפשיות שלנו בסבלנות. כמו שאר החברה של ממ"י שמגיע להם תודה ענקית על הזמן, המחשבה, והמאמץ שהם משקיעים.

זה המשיך בפרגון מכל צוות / מרשל / עובר אורח שעבר לידינו, כולל אזהרות פה ושם :-) (בלי קירקסות ! המסלול חלק !) - שלא היו מיותרות בכלל. אחרי הכל שילוב של חוסר ניסיון + אדרנלין מצריך הרבה עבודה עצמית להוריד את הרגל מהגז.

30 שניות לזינוק, אני מנסה להצחיק את אחי ולהפיג את המתח. "תחייך ! אין לאן למהר ואת האימון הזה אנחנו עוברים באיזי".

עוד שתי הקפות עוברות בכיף, ואז קולטים שנגמר. שיחת נהגים, מקבלים מקלחת קרה וכיפית לכבוד סיום הראלי הראשון, ויאללה חזרה לכינרת.

עכשיו רק נשאר להתאמן (והרבה), ולחכות לראלי הבא בכיליון עיניים

שוב תודה לכולם ונתראה בארועים הבאים !

רון ועודד דר

פורסם

מש' דר, תודה על הפירגון ושיהיה המון בהצלחה בהמשך.

דובי, אני מבין שהפעם החיוך שלי לא עשה לך את זה :cry:...

אני מאוד נהניתי למרות השטח הקשה והקוצני שנבחר בגלל אילוצי בטיחות והצללה, תאמינו או לא.

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

• תוכן חדש...