Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכותרת די אומרת הכל.

אני עם החברה שלי כבר חודש היום ואנחנו רוצים לצאת לאיזשהו מקום רומנטי באזור חיפה והקריות.

איכשהט האחריות מוטלת עלי.

לא מועדון.

לא מוזיקה רועשת מדי.

לא לסרט הרובוטריקים (משעשע, אבל כבר ראיתי אותו).

לא פיינטבול! (עדיין לא התאוששתי מהשבוע שעבר)

פורסם

אם כשרות לא מהווה בעיה עבורכם, במרכז הכרמל יש שתי מסעדות נחמדות: "טאטאמי" ו"שרימפסים".

הראשונה היא סושי בר שאומנם לא יצא לי לאכול בו, אבל ביקרתי שם והמקום פצצה.

שרימפסים צמודה לטאטאמי והמטבח הוא על טהרת פירות הים עם דגש - איך לא - על שרימפס.

המחירים סבירים ואפילו נמוך מכך, המנות מצויינות (אני לקחתי מרק פירות ים מוקרם, היא לקחה מנת פסטה מצויינת) וההנאה מובטחת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

האמת שזה כולה חודש שזה בקטנה לכולים שבו תנשנשו משהו על החוף עם איזה פרח....

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

זה שזה חודש לא אומר שזה פחות חשוב.

אני לא בקטע של לאכול מאכלי ים, בין השאר כי אני לא אוכל דברים מהים (כולל דגים).

בעניין של כשרות, אתם לא קוראים את מה שאני כותב?

אני לא אוכל כשר. זאת אומרת שאם מישהו יביא לי ארוחה כשרה למהדרין אני לא אשים עליה חזיר או משהו בשביל לאכול אותה, אבל אני לא נותן חשיבות לכשרות.

רק העובדה שזה כשר לא ימנע ממני לאכול. אגב, אני מכיר מופרעים שדווקא כן מפריע להם.

פורסם

קח אותה לנהיגת לילה בבית אורן... :roll:

אדרנלין מובטח :twisted:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

סיבוב רגלי בזכרון ואחריו כמה פיינטים בהוביט

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

מזכיר לכולם שאני לא שותה אלכוהול, במיוחד כשאני נוהג. היא גם לא.

החלטנו כבר על מסעדה סינית באזור הקריות או חיפה. השאלה היא איזו היא זולה ולא תהרוג לי את הקיבה?

אני יוצא עוד 40 דקות, ב19:20.

פורסם

אולי אני יקבל על הראש ממה שאני הולך לומר אבל... בכל זאת.

לדעתי אתה עושה טעות, כרגע אתם חוגגים חודש יחד. מכאן זה רק יחמיר! פעם הבאה זה יירד לכל שבוע, או שהיא תצפה למתנה כל חודש.

בקיצור- הן רק רוצות עוד ועוד...

לדעתי- אפשר לחגוג בכיף כל חצי שנה או כל שנה.

תחשבו על מה שאמרתי.

פורסם
מזכיר לכולם שאני לא שותה אלכוהול, במיוחד כשאני נוהג. היא גם לא.

החלטנו כבר על מסעדה סינית באזור הקריות או חיפה. השאלה היא איזו היא זולה ולא תהרוג לי את הקיבה?

אני יוצא עוד 40 דקות, ב19:20.

יש מסעדה סינית טובה במושבה הגרמנית אבל זולה היא ממש לא .

נ.ב בסטלה מאריס בתצפית יש מקום דיי נעים לזוג עם נוף מהמם (ממש ליד הסקוץ' באר והמסעדה הסינית ) הראשון מלמעלה עיצוב עץ סנדיאן ברובו והאווירה דיי נעימה, בעיה עיקרית היא שאין שם בירה מהחבית חוץ מאיזה בירה גרמנית בהירה שלא ממש אהבתי אך אם אתה לא שותה אלכוהול אז זו לא תהיה בעיה .

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
אולי אני יקבל על הראש ממה שאני הולך לומר אבל... בכל זאת.

לדעתי אתה עושה טעות, כרגע אתם חוגגים חודש יחד. מכאן זה רק יחמיר! פעם הבאה זה יירד לכל שבוע, או שהיא תצפה למתנה כל חודש.

בקיצור- הן רק רוצות עוד ועוד...

לדעתי- אפשר לחגוג בכיף כל חצי שנה או כל שנה.

תחשבו על מה שאמרתי.

לא ממש בעיה, אני חוגג חודש, 6 חודשים, שנה, שנתיים, שלוש שנים וכו'.

היא יודעת למה היא נכנסת.

פורסם

אם שני בני הזוג מרגישים שיש מה "לחגוג" כל חודש - אז חוגגים כל חודש.

שזו תהיה הצרה שלך בחיים, האם לחגוג החודש או לא...

קודם כל שיהיה מה לחגוג - קצת יותר חשוב... לא?

בברכה, מר תעלול. שחוגג כל חודש. וגם (משתדל) לקנות פרחים / מתנה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...