Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי בשלט של האזעקה כמו בכל האזעקות 2 כפתורים , אחד להדליק ולכבות אזעקה שפותח גם את הדלתות וסוגר והכפתור השני הוא בשביל כביכול למצוא את הרכב בחניה. זאת אומרת שאם אני מבין נכון ברגע שאני לוחץ על הכפתור, המוח של האזעקה מוציא אות כלשהו והסירנה מתחילה לפעול. השאלה שלי היא אם האות שהיא מוציאה הוא זהה לאות שיוצא ברגע שאני מדליק ומכבה את האזעקה בכפתור הראשון או שהוא שונה? אני יהיה יותר ברור , האם אפשר לבטל את זה שהסירנה תידלק ברגע שאני ילחץ על הכפתור ובמקום זה לחבר את האות למנוע של נעילה מרכזית כדי לפתוח בגאז' למשל?

מקווה שהשאלה שלי ברורה ולא תיסבכתי אותכם קצת , מחכה לתשובה מהמומחים פה

תודה מראש

פורסם

בעינין השלט אני מבין שמדובר ברכב אמריקאי יש הרבה אזעקות שיש להם כפתור פאניק

זהוא הכפתור שאתה מדבר עליו ובלי לבטל אותו יש אופציה בכפתור ניטרול האזעקה

לחיצה נוספת על הכפתור תיגרום לאזעקה להוציא זרם לחוט נוסף אשר אותו מחברים

לרילי עזר שמוציא מתח למנוע בפגז.

(למשל אזעקה קליפורד לחיצה נוספת בשלט מוציאה מתח שלילי לחוט הצהוב לפתיחת פגאז)

פרסם תגובה באיזה אזעקה מדובר ואני ישמח לעזור לך צייו גם איזה רכב

פורסם

מדובר באזעקה של קליפורד , דגם ישן מאוד שלה עם השלט המרובע שחור. והרכב הוא גולף MK2 פנקשיין מודל 92'

האזעקה הגיעה כנראה עם הרכב

אני מקווה שזה יעזור

פורסם

באופן עקרוני באזעקות שאני ניתקלתי בהן, העסק הזה לא מתבצע חיצונית...זאת אומרת שמוח האזעקה קולט את הכפתור השני (בעיקרון ערוץ נוסף) והוא כבר מתרגם את זה ומוציא סיגנל בדיוק כמו שהאזעקה מצפצפת ככה שחיצונית זה בעיה לבצע....מה שכן אפשר לעשות זה לפתוח את האזעקה לגלות איפה בדיוק במעגל מתחילה השרשרת פקודות בעקבות לחיצה על כפתור הפאניק ואז להלחים חוט

במילים אחרות : לקנות ב350 שקל אזעקה אחרת שכוללת שלט עם כפתור יעודי לפתיחת תא המטען...יותר פשוט קל ויעיל

פורסם
בעינין השלט אני מבין שמדובר ברכב אמריקאי יש הרבה אזעקות שיש להם כפתור פאניק

זהוא הכפתור שאתה מדבר עליו ובלי לבטל אותו יש אופציה בכפתור ניטרול האזעקה

לחיצה נוספת על הכפתור תיגרום לאזעקה להוציא זרם לחוט נוסף אשר אותו מחברים

לרילי עזר שמוציא מתח למנוע בפגז.

(למשל אזעקה קליפורד לחיצה נוספת בשלט מוציאה מתח שלילי לחוט הצהוב לפתיחת פגאז)

פרסם תגובה באיזה אזעקה מדובר ואני ישמח לעזור לך צייו גם איזה רכב

מה אמרת לגבי החוט צהוב? אתה יכול להסביר את עצמך יותר?

פורסם

Yellow (siren-)

Red

Black

+12 V

למיטב ידיעתי וכפי שהוצאתי מתרשים קליפורד XL500 ואפילו למשל דגם אירו 2, החוט הצהוב הוא יציאה לסירנה. פקודת מינוס.

מצורף תרשים של XL500 שים לב ליציאת "צ'אנל 2 " בצד ימין של השרטוט, חוט בצבע אפור פס סגול.

Gray/Violet

(channel 2 -)

כדי לקבל ובוודאות צבע חוט, רשום את דגם האזעקה. התיאור הזה עונה לדגם איקס אל 500 של קליפורד ומחייב בשימוש ממסר חיזוק חיצוני. כלומר החוט ישמש פקודה להפעלת ממסר בלבד.

בברכה דני

xl500_wiring.pdf

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

איזה ממסר אני צריך בדיוק? יש סוגים ודגמים או הם סטנדרטיים?

ואם אתה יכול להסביר או לסרטט לי איך בדיוק לחבר את הריליי זה יעזור לי מאוד

תודה ויום טוב

פורסם

איזה אוטו, איזה שנה?

האם יש נעילה מרכזית מקורית/שהותקנה בארץ?

אם כן, הרי שפתיחת הרכב פותחת את הבגאז' לא?

לכן חשוב לציין כל כך את סוג הרכב.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הרכב הוא גולף MK2 פנקשיין מודל 92' ואין נעילה מרכזית

אתה יכול בבקשה לפרט קצת יותר על הממסר ? איזה ממסר? איך לחבר ? וכו'...

פורסם

אזעקות שמוציאות פקודה, מוציאות אותה ב12 וולט או מינוס, אבל וזה אבל גדול, אתה לא יכול להעמיס עליהם אלמנטים שצורכים חשמל, במצב כזה אתה צריך לקחת ממסר 12 וולט (זה יחידה כזאת שמקבלת מתח, וסוגרת בין 2 מגעים), במצב כזה באזעקה תתן את הפקודה אבל המתח להפעלת המנוע החשמלי שיפתח את תא המטען - יגיע ממקור חזק יותר, חיצוני...

פורסם

תתקין באוטו סט נעילה מרכזית (מגיע ל4דלתות בלבד) ועוד לוקר נוסף לדלת תא המטען החמישית, ושיחברו את הפקודה לאזעקה, האזעקה תפתח את האוטו בלחיצה על השלט כשאתה מגיע אל האוטו, ותנעל את כל הדלתות ותא המטען כשתצא ממנו ותלחץ על השלט.

ניתן לעשות זאת רק לדלת החמשית ובתנאי שתתקין שם לוקר 2 חוטים, והאזעקה תפעיל את הלוקר דרך מתאם " פלוס מינוס מתהפך " הידוע בכינויו "מתאם להפעלת לוקר".

בהצלחה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן את זה אני יודע שאני יכול לחבר לוקר נוסף לנעילה המרכזית.

אבל מה שאני רוצה זה לא לפתוח את הנעילה אלא לפתוח את הבגאז' לגמרי, כאילו שאני לוחץ על הכפתור של הבגאז' לפתוח אותו ובשביל זה אני צריך פקודה אחרת מזאת של הנעילה כדי שאני לא יסע עם בגאז' פתוח או שבכל פעם אני יצתרך לסגור אותו לפני הנסיעה.

עכשיו , הממסר הזה הוא בשביל לתת מכה של זרם במקום זרם קבוע או בשביל להגביר את עוצמת הזרם? מישהו יכול באמת לפרט לי על זה ולא סתם על קצה המזלג? האם הפקודה של הפאניק באזעקה מוציאה זרם חלש מדי בשביל הלוקר או שהיא פשוט מוציאה זרםקבוע וזה יכול לשרוף את הלוקר? כי שמעתי שלוקרים מקבלים מכת זרם אחת ושאם יקבלו זרם קבוע הם נשרפים.

מקווה שתאירו יותר את עיניי ותעזרו לי לפתור את זה

פורסם

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...