Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מה שלומכם?

אני מתלבט בימים אלו לגבי רכישת רכב קטן. אני בן 25, וזקוק לרכב לנסיעה לעבודה כל יום (30 ק"מ ביום בנסיעה בינעירונית), ונסיעות להורים בסופ"ש (נסיעות קצת יותר ארוכות).

אין לי אישה/ילדים ככה שאני לא צריך רכב גדול במיוחד או מרווח במיוחד, ולכן אני מחפש רכב קטן, בעל מנוע 1.3 או 1.4 מטעמי חיסכון בדלק. התקציב שלי הוא 35 אלף ש"ח (אם נתאמץ אז אולי 40 אלף). והרכבים במחיר הזה הם מהשנתונים 99-01.

הקריטריונים החשובים בעיניי: נוחות הנסיעה, בטיחות , וכמובן הנאה מהנהיגה.

אגב, אני מחפש רכב ידני.

הרכבים עליהם חשבתי הם:

1. פורד פיאסטה.

2.פגו' 206 (דורשת העלאת התקציב לאזור ה-40 אלף).

3.קליאו B.

4. פולקסווגן פולו.

תוכלו לעזור לי לבחור? מה הן היתרונות והחסרונות של כל אחד? האם ה-206 באמת הטובה ביותר?

תודה מראש ולילה טוב לכולם.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

הי,

ממליץ לך לשקול גם סיאט איביזה 1.6 (100 כ"ס), תוכל למצוא כזאת שנתון 2001 ב35K או פיאט פונטו ספייס שבתקציב כזה תוכל למצוא שנתון 2002 ואף 2003 אם תימתח קצת למעלה. הסיאט יותר חזקה הפיאט יותר חסכונית. שתיהן מאובזרות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...