Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הראו עכשיו בדוד טופז את הסיאט אביזה שדודו טופז קנה ב 2200 שקל והוא נותן אותה לבן אדם שיעשה את המעשה הכי מטורף,נשארו 107 אנשים ואחד מהם יזכה בה.

הושקע בה 92,000 שקל ושדרגו לה את המנוע לשל פורשה וכל הדברים מסביב להכי טוב {ככה לפחות הם אומרים}.

איך הם פרקו את כל האוטו עד היסוד ובסוף יצאה מכונית שאין עוד כמוה בישראל {ככה אמרו}.

מה הייתם עושים בשביל אוטו כזה?

מעניין אותי לדעת,איך האוטו הזה נוסע אחרי כל השיפורים כי לא ייתכן שרק על מראה חיצוני קצת ומערכת השקיעו כל כך הרבה כסף.

מה דעתכם על האביזה שיצאה להם {לאלו שראו}?

פורסם

בדיוק רציתי לפתוח על הנושא ת'ריד.

אני יגיד לך את האמת, לא מבין על מה כל המהומה.

סיאט איביזה 91 דור ראשון, ג'אנטים צבע ומכולולים חדשים.

אהבתי המערכת סאונד וזהו בעיקרון.

לא אהבתי כל כך, את האמת ציפיתי למשהו בסיגנון "פימפ מיי רייד" למרות הריחוק בין המקצוענות שיש בארץ לחו"ל.

זה יותר נראה כפיאט אונו "משופרת" שיש בשכונה שלנו מדי פעם.

מה גם שאם הם היו עושים חלונות שחורים מאחור ומוסיפים מגש אחורי הרכב לדעתי היה נראה יותר טוב.

*דרך אגב, שלחתי מכתב אמרתי אולי על הדרך ננסה משהו אבל כנראה שנדחיתי.

מצרפות תמונות של לפני ואחרי (מצטער הצילום נעשה דרך הפלאפון בזוית אממ..מיוחדת :? )

SP_A0261.jpg

SP_A0260.jpg

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אני רוצה להגיד לך שאני ראיתי את זה ופשוט לא יכולתי להפסיק לצחוק

איך הבחור ששיפץ את האוטו מתלהב פשוט הרג אותי ועל מה!!...כולה שמו לה ג'אנטים עשו לה צבע רגיל ביותר!!...ואיך הוא התלהב מהאגזוז לחץ כאילו שמו לה טורבו (עזבו את זה שהוא קורא לזה אגזוז "לחץ"). שמו לה מערכת שהוא הגדיר כמערכת סטריאו הטובה בעולם (בשלב הזה אני ממש הייתי על הרצפה) כשאפילו פלטה שכחו לשים לה...מה אני יגיד לך...92 אלף שקל בטוח לא השקיעו באוטו הזה בדוק אני לא מאמין אין מצב

פורסם

אני יושב כל התוכנית ולא מבין על מה השקיעו 92 אלף ודודו טופז אמר שזה 92 נטו,כמה כסף כבר אפשר לשפר על אוטו שחוץ ממערכת אני לא רואה בו משהו כול כך מיוחד.

מעניין מה יש בו.

פורסם
אני יושב כל התוכנית ולא מבין על מה השקיעו 92 אלף ודודו טופז אמר שזה 92 נטו,כמה כסף כבר אפשר לשפר על אוטו שחוץ ממערכת אני לא רואה בו משהו כול כך מיוחד.

מעניין מה יש בו.

מנוע של פורש:lol: :lol: :lol:

פורסם

באמת מוזר העניין של ה 92 אלף שקל.. לא נראה לי פרויקט כזה מורכב למרות שהפנים יצא ממש יפה..

פורסם

אם זה מנוע של פורשה למה לא הראו אותו ?

בכל מקרה האוטו הזה לא מושך אותי.

צבע ג'נטים ומערכת וריפוד, מקסימום 15 אלף שקל.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

האיביזה דור ראשון הגיעה במקור גם עם מנוע 1.5 90 כ"ס שהיה פיתוח משותף של סיאט ופורשה. על המנוע התנוסס בגאווה הכתובית "פורשה".

אני דווקא ציפיתי לראות את ידידכם השוטר נכנס לאולפן ונותן הורדה מהכביש לבעל הרכב.

אסף

פורסם

אם הייתי יודע על התחבורת הייתי גם שולח מכתב ואת המע' הייתי מרכיב אצלי באוטו ( של JL !!) , ואת האוטו מוכר לאיזה ערס:lol:

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

"מערכת"

גם כן, 2 סאבים של JL 8 אינטש ובניה בלי זווית

ומי שבנה את המכונית לוחש לדודו טופז תלחץ תלחץ על הגז חזק אחרי שהוא לא התניע לו

התוכנית הזאת ניראת ממש רע, רגע אחרי שמדברת ילדה שחברים מהבית ספר צילמו אותה עושה סקס בשרותים ומכרו את זה על DVD הוא מסתחבק איתה על זה שאם היה לה רישיון הוא היה חושב לתת לה את האוטו

נראה רע, מאוד רע

92 אלף שקל?

במחירים של רדיו מילאנו זה עוד יכול להיות

מהטובות בעולם?

מגבר אפילו לא מסדרת הסלאש, כבלים תלויים בבגאז' 2 סאבים ב500 שקל

ומנוע שלא מתניע אלא בפול גז

חכמינו אמרו, יאללה יאללה

נ.ב שמשלמים להם הם עובדים ככה http://radio-milano.dsites2.co.il/HTMLs/article.aspx?C2004=12593&BSP=12273&BSS110=12593

שלא משלמים להם והרווח היחיד הוא מפרסום כמו שזה נראה, עובדים ככה

פורסם

כרגיל, לפי הסטטיסטיקה, שרשור שבכותרתו המילה "כנסו", תוכנו עילג, ויש בו הודעות גזעניות (שמחקתי) מסתיים בנעילה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...