Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברחוב שלי עומדת אימפרזה, שהבעלים שלה כנראה גר בבניין סמוך.

נכון, אימפרזה זה לא משהו נדיר, אבל זו אימפרזה WRX שחורה, יפה, ומשופרת.

כל פעם שאני בבית והבעלים מתניע את האימפרזה - הצליל העמוק של מערכת הפליטה הפתוחה גורם לי לחייך, וכשהוא נותן גז - ה"אפצ'י" של שסתום הפריקה מדגדג לי ברגל ימין.

החיוך נמחק בערך כאשר התינוקת מתעוררת מהרעש ומתחילה לבכות.

או כשאני מתעורר (אם הוא נוסע מאוחר בלילה)

מה הייתם עושים?

אני לא יודע מי הבעלים. אני אנסה לאתר אותו, אבל ממה ששמעתי משכנים (שגם להם יש תינוקות), לא איכפת לו מהרעש, ומהעובדה שהוא מפריע לסביבה.

בכל הקשור למכוניות, תנועה ותחבורה, אני פשוט לא יכול לסבול את המשטרה, וכיון שהמכונית משופרת בצורה רצינית - בדיקה שלה ע"י בוחן משטרתי תוריד אותה מהכביש (עד לתיקון הליקויים).

כלומר - אני לא רוצה לערב את המשטרה.

אז מה לעשות?

להמשיך לסבול ולתת לאימפרזה להפריע את מנוחתי ואת מנוחת ילדי השכונה?

להתנהג כמו "הדוד הרע" ולהזמין משטרע?

מה דעתכם?

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה יכול לנסות לדבר איתו, אבל מצד שני - אין לו כל כך מה לעשות.

להזמין לו בוחן תנועה וכו' זו פשוט רשעות לשמה. לדעתי לפחות.

אני אתן לך דוגמה קיצונית:

לחבר שלי יש מכונית ספורטיבית למדי, מנוע 6 צילינדרים, 24 שסתומים, ובין החטאים שלה ניתן לומר שהיא גם מאוד משופרת.

אתה יכול לנחש שהמוזיקה שהמנוע שלה מפיק, בשילוב סעפת פליטה ויניקה שאינה מקורית - יוצרים מצד אחד הרמונייה מדהימה לאוזן (וגם רטט בלב), ומצד שני לאנשים מסויימים זה יוצר רעש.

הוא גר ברחוב קטן, שקט, של וילות, שמהווה מעין ריבוע חד כיווני של כביש שבו כולם חונים "אחד על השני" כך שהוא חייב לנסוע ממש לאט (ילדים, כלבים, ומכוניות חונות).

אחד השכנים שלו, שממש שונא אותו בגלל הרעש של המכונית, החליט "לנקום" בו, וזרק לו לא מזמן אבן על ה Sunroof שלפי החשד שלנו כוונה לראשו (הוא היה פתוח). למזלנו היא פגעה בגג, ו"רק" עשתה עיקום יפה יפה לפח.

עכשיו - בוא נראה את זה מנקודת מבטו של החבר:

הרכב שלו מרעיש, זה נכון. הוא לא עושה את זה בכוונה, ואין לו דרך לגרום לרכב להיות שקט יותר, אלא אם הוא יחזיר אותו למצב סטנדרטי - לא ריאלי בהתחשב בכמות הכסף והזמן שהושקעו כדי להפוך אותו למה שהוא היום.

זה בערך (או שלא) המצב שאתה מתאר.

סתם כדי שתבין איך זה להיות לפעמים מהצד השני.

ובאמת ועם יד על הלב - שהחבר מנסה להיכנס לשכונה לאט לאט על סל"ד סרק, אבל הרכב עדיין מרעיש, בכל קנה מידה אובייקטיבי, פשוט בגלל תצורת המנוע ואופי השינויים שנעשו בו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

זאת בעיה שיש להמון אנשים. לי יש גם כמה שכנים כאלו, אבל אין להם אימפרזות, אלא סיאט איביזה דור ראשון ורנו קליאו שמרעישות הרבה ולא עושות הרבה. אם הרכב משופר ויש רעש בגלל שהוא משופר, אין לך מה לעשות יותר מדי, חוץ מלדווח למשטרה, שאת זה אתה לא רוצה לעשות.

אותי פעם תבעה שכנה בגלל שהרעש של האגזוז (סטנדרטי לגמרי) הורס לה את השינה, אז קשה לה לתפקד בעבודה. מן הסתם היא הפסידה והייתה צריכה לשלם על הכל.

מה שאני אומר זה שזה לא נעים לשני הצדדים, אבל אם הבת שלך חשובה יותר ממנו, והוא לא עושה שום מאמץ כדי לא לעשות רעש, תצטרך לדווח עליו. אני הייתי בשני הצדדים. מישהו צריך לוותר.

פורסם
ברחוב שלי עומדת אימפרזה, שהבעלים שלה כנראה גר בבניין סמוך.

נכון, אימפרזה זה לא משהו נדיר, אבל זו אימפרזה WRX שחורה, יפה, ומשופרת.

כל פעם שאני בבית והבעלים מתניע את האימפרזה - הצליל העמוק של מערכת הפליטה הפתוחה גורם לי לחייך, וכשהוא נותן גז - ה"אפצ'י" של שסתום הפריקה מדגדג לי ברגל ימין.

החיוך נמחק בערך כאשר התינוקת מתעוררת מהרעש ומתחילה לבכות.

או כשאני מתעורר (אם הוא נוסע מאוחר בלילה)

מה הייתם עושים?

אני לא יודע מי הבעלים. אני אנסה לאתר אותו, אבל ממה ששמעתי משכנים (שגם להם יש תינוקות), לא איכפת לו מהרעש, ומהעובדה שהוא מפריע לסביבה.

בכל הקשור למכוניות, תנועה ותחבורה, אני פשוט לא יכול לסבול את המשטרה, וכיון שהמכונית משופרת בצורה רצינית - בדיקה שלה ע"י בוחן משטרתי תוריד אותה מהכביש (עד לתיקון הליקויים).

כלומר - אני לא רוצה לערב את המשטרה.

אז מה לעשות?

להמשיך לסבול ולתת לאימפרזה להפריע את מנוחתי ואת מנוחת ילדי השכונה?

להתנהג כמו "הדוד הרע" ולהזמין משטרע?

מה דעתכם?

אף אימפרזה לא עושה כזה רעש מטורף, גם עם צנרת פתוחה, ואם אתה שומע את הפורק פשוט מדובר באדם שנותן גז

ללא אבחנה.

שים לו פתק עם טלפון שלך על השמשה, ובקש ממנו בנימוס לא לצאת בפולגז.

(אין לך מה לדאוג, אם זה מה שהוא עושה, אני צופה לו הרבה הוצאות בקרוב)

לא עזר? לא נורא, חסר מי שיעבור וירעיש בלילה?

STI 2004

פורסם

כמו שאמרו פה למעלה,גש לבחור, דבר איתו יפה ותסביר לו את המצב,אפשר להוסיף משתיק או להגיד לו שכשהוא נכנס לשכונה שיכנס בלי הרבה גז ובהילוך גבוה.

תשתדל להימנע מלערב את המשטרה.

פורסם

זה הכל עניין של סדר עדיפויות.

מה יותר חשוב לך, שהשכן יהנה מהרכב שלו או שהילדים שלך לא יתעוררו כל פעם בגללו.

אם דיברת איתו והוא הראה נכונות לא לגזז אבל בכל זאת אין מה לעשות וזה כן מעיר אותם

וסביר להניח שאם הילדים שלך מיתעוררים אז גם של השכנים מיסביב

אז תסב את תשמת ליבו שזה לא עוזר ושהוא צריך לטפל בזה כי זה מפגע סביבתי ואם זה ימשיך ככה אז לא נישארת לך ברירה ו"ליגרום" לו להחזיר את הרכב למצב שקט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

שלא לדבר על טרקטרונים/ריינג'רים... בלתי נסבל בכלל.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

כמו שכבר אמרו לך , חוץ מלדבר אין לך הרבה ברירות. גם אם תדווח למשטרה שהרכב משופר בצורה לא חוקית (תלשין) אז אני לא חושב שהמשטרה תתיחס לנושא.

קח בחשבון שבאותה מידה במקום אימפרזה טורבו לשכן היה יכול להיות הרלי דוידסון או משאית קלה שמצפצפת בכל נסיעה ברוורס.

אסף

פורסם

טוב , אתה צריך ללכת אליו ופשוט להסביר לו את הבעיה .

אני עם 2 רכבים בעייתיים ובינתיים לא הגיע אליי שום שכן להתלונן .

האסקורט עם בס ממש עמוק , אבל שקטה .

הבמוו עם בס הכי עמוק בעולם ושקטה . שקטה כמו טנק מג"ח בשלבי האצה...

כאשר אני מניע את הרכבים שלי בשעות מאוחרות , אני משתדל פשוט לא להשאר בחניה אלא פשוט לצאת כמה שיותר מהר .

היציאה מהשכונה היא על טורים נמוכים ככל האפשר .

הבמוו שלי מרעישה יותר מכל אימפרזה . עם כל הכבוד . ( צנרת אגזוז 2X2.25 )

אם אני מצליח לצאת בשקט ( יחסי ) מהשכונה , אז אין סיבה שהוא לא יצליח .

אם הוא לא מעוניין , זה כבר בעיה .

אני לא הייתי פותר אותה בדרכי משטרה . אתה יכול להבין מזה מה שאתה רוצה .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

לדבר לליבם של אנשים אולי עדיף לדעתי

יכול להיות שהוא בכלל לא מודע שהוא עושה כל-כך הרבה נזק ביחס להנאה שלו לרעשי אגזוזים

שהאופנוע שלי היה חדש אצלי (נינג'ה 6), כל פעם שהייתי נכנס לרחוב, כל מכונית שהייתי עובר ליידה הייתה מתחילה לצפצף..

בכל זאת הנאה ראשונית ואולי גם קצת התלהבות.

אחרי שאחת השכנות שלי, אמא טרייה,

הסבירה לי איך מתנהל לילה ממוצע של הורים :x

ואיך אני גורם לו להתנהל :twisted:

העדפתי להיכנס לרחוב בטורים כמה שיותר נמוכים כדי לכבד את בקשתה :-)

אולי כך תפתור את בעייתך...

בהצלחה :wink:

פורסם

כשהתעניינתי באיוו 8 של גיא אמודי, עמדנו בחניה שלו כשהוא התניע את הבהמה (משופרת בצורה מטורפת). דבר ראשון שחשבתי היה כמה מהר השכנה שמשכירה לי את החניה שלה מעיפה אותי קיבינימט (והחניה באיזור שלי לא קשה - היא פשוט בלתי אפשרית).

לגבי משתיקים - הם ניתנים לכיוונון בזמן נסיעה או שהם always-on? אני מניח שאנשים שקונים רכבים כאלה ומשחררים את צנרת הפליטה עושים את זה לא רק בשביל כמה כ"ס וניצולת דלק טובה יותר.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

אני לא הייתי פותר בדרכי משטרה . אתה יכול להבין מזה מה שאתה רוצה .

בננות באגזוז ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מה אתה רוצה שהוא יעשה עם הרכב? יגלגל אותה הרחק מהבית ורק אז יניע?

עדיף תחשוב איך אתה משפר את הבית מרעשים חיצוניים...

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...