Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף החלפתי אוטו!

החדש הוא סובארו ג'אסטי 100 משנת 90.

השאלה היא איזה דלק אני אמור לשים בו? לא כתוב כלום, בדקתי כבר. יש לי רבע מיכל כרגע, ואני מקווה שתהיה לי תשובה לפני שייגמר לי.

עוד שאלה: מה אמורה להיות רמת הטורים בסרק? באוטו הקודם שלי זה היה 700, אבל פה האוטו ב1200 כשהוא עומד.

פורסם

אוקטן מומלץ 96, ניתן לנסוע גם באוקטן 95 ללא נזק כלשהו למנוע, אך נצל את אוקטן 96 כל עוד הוא קיים.

רמת הטורים בסרק בין 1100 ל1200.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדלק 96 אוקטן אין עופרת יש אשלגן.

אני הייתי מתדלק בדלק 95 נטול עופרת/אשלגן - הרכב שלך אינו צריך עופרת/אשלגן כתוסף.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם
ברככים הישנים בעלי ממיר קטליטי אין להשתמש בתוספי עופרת לכן אוקטן 95 יהיה נכון לשימוש.
ומה לגבי רכבים ללא ממיר קטליטי?
פורסם
ומה לגבי רכבים ללא ממיר קטליטי?

ממיר רגיש לעופרת. רכב ללא ממיר לא רגיש לעופרת אלא אם יש לו קרבורטור או שאין לו שסתומים במקום מרימים. בכל מקרה כבר אין עופרת. בעבר עופרת היתה משמשת לסיכה,כיום יש תחליפים.

בעתיד הלא רחוק אוקטן 96 יבוטל מהמשאבות אלא שימכר תוסף על הה95.

פורסם
ממיר רגיש לעופרת. רכב ללא ממיר לא רגיש לעופרת אלא אם יש לו קרבורטור או שאין לו שסתומים במקום מרימים. בכל מקרה כבר אין עופרת. בעבר עופרת היתה משמשת לסיכה,כיום יש תחליפים.

בעתיד הלא רחוק אוקטן 96 יבוטל , וימכר תוסף לאוקטן 95.

בואו נעשה סדר בסלט שהכנת...

רכב עם ממיר, עם קרבורטור או בלעדיו,זקוק לדלק נטול עופרת/ אשלגן=95.

רכב עם קרבורטור, משנות ה80 ומטה, בעלי שסתומים מהדור הישן , הזקוק לסיכה לשסתומים הנמצא רק באוקטן 96, (רכבים בודדים, אשר רובם ככולם, נמצאים אצל חובבי רכב, ממועדון ה5, ובעלי זיקה חזקה לנוסטלגייה)זקוקים לאוקטן 96 או לאשלגן, אשר בעתיד הקרוב ימכר בנפרד לכל דורש, שימלא את האוקטן הנמוך ביותר שימצא בשוק הדלק 95.

רכב משנות התשעים יכול בקלות לעבור עוד היום לאוקטן 95 ללא נזק למנוע או לשסתומים המחוזקים, הנמצאם אצלו בראש המנוע, וללא כוונים כלשהם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

חזק ואמץ צביקה.

תיקון קטן הוא שלא השסתומים השתנו בשנות ה80 אלא תושבות השסתומים מראשי ברזל לפלדה קשה יצוקה. (העופרת מעכלת את ראשי הברזל).

פורסם
חזק ואמץ צביקה.

. (העופרת מעכלת את ראשי הברזל).

תסביר לי את דבריך....

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...