Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנא - מביני עניין בלבד לענות... יש לי ידע בסיסי בחשמל ולמרות זאת:

הפסיקו בבת אחת לדלוק כל מנורות אור ברקס.

בדקתי פיוז, ואת היח' שצמודה לדוושת הבלם ואחראית להדלקתו ונראה לי שתקין.

(בדקתי ע"י רב-מודד שאכן כשהלחצן בחוץ נוצר קצר, ושהקצר גורם להארקה להמשיך הלאה...)

אחרי כמה משחקים לפתע חזר האור לדלוק.

אחרי יומיים שוב הכל לא דולק.

למישהו יש רעיון מה לבדוק ? כרגע אין לי אור ברקס :sad:

פורסם

ככה זו המחלה של הפונטו.

שים לב עם הבנתי אותך נכון

הקונקטורים שלך בפנסי הברקס כמובן שמאורחה

מלאים בקורוזיה?

ויש להם נטייה לעבד מגה אחד עם השני ואז אין סגירת מעגל

ומשם באה התגובה של פעם עובד פעם לא עובד!!

מה שאתה צריך לעשות

זה לפרק את הפנסים מאחורה להוציא את כול הפלסטיק עם הנורות

לנתק בזהירות את הכבל החשמל שמחובר לפלסטיק עם הנורות

ולנקות אותם עם ספרי קונטקטור

זה לחלקים אלקטורונים.

לחבר הכול מחדש ושוב לבדוק!!

לאחר מכן עם לא עובד לפרק נורות לבדוק אולי יש נורות שרופות

ואם הם מחבורות כראוי לפנס עצמו??!!

פורסם

בדיקת תקינות אורות בלם פונטו. יש לבדוק מתח חיובי אל מתג הבלם, באים יש מתח יש לגשר את הקונקטור (אין מתח בדוק נתיכים), באים המנורות נדלקות מתג בלם לא תקין, באים לא נדלק (השאר את הגשר בקונקטור של המתג כך שלא יהיה צוריך ללחוץ לך ברקס כל רגע) ובדוק מנורות או תקע לבית המנורה.

סוף שבוע טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

לחבר (מהפורום) הייתה בעיה דומה בפונטו שלו.

אני לא יודע איך הוא פתר את זה בסוף, (שלחתי לו קישור להודעה, אני מקווה שהוא יגיב) אבל הבעיה הייתה בקונקטור שבדוושה, הכוונה לכפתור הקטן שמדליק את האורות - לא בכפתור עצמו אלא בקונקטור שמאחוריו, פשוט שיחקנו עם זה עד שהצלחנו לקבע אותו כך שיהיה מגע.

נסה לבדוק שם.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם הבעיה נפתרה אחרי משחקים עם הקונטקטור של הדוושה אז הבעיה היא בחיבור בין החוטים לחיבורים של הקונטקטור, אני מתכוון לקטע שבו החוט נוגע החיבור נחושת והחוט בפוט לפעמים נוגע בחיבור הזה ולפעמים לא, אז פתרתי את זה בכך שלחצתי על החיבור ככה שהחוט לא יהיה רפוי בתוך החיבור

מצורפות תמונות

DSCN3004.JPG

DSCN3003.JPG

DSCN3002.JPG

פורסם

קודם כל תודה רבה על התגובות והעזרה -

מסתבר שהחוט שיוצא מהיח' שעל דוושת הברקס מתפצל בהמשך ל-2 חוטים שכל אחד מדליק נורת בלם אחורית.

לא הצלחתי למצוא בדיוק איפה ממוקמת נק' הפיצול, אבל החוט שיוצא מהיח' התנתק מהפיצול.

זה בלאגן מתחת לפיוזים וההגה ובלתי אפשרי לראות מה קורה שם.

אז חברתי חוט חדש והכל עובד מצוין.

רק לקח זמן לגלות בתוך הצמה שהולכת אחורה מי הם 2 החוטים שמגיעים לאור בלם האחורי ימין/שמאל.

וברור ששרפתי איזה פיוז בדרך..... אבל מי לא........

העיקר שזה עובד

• תוכן חדש...