Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

עמותת IDRO – ארגון נהגי מרוצי המיאוץ (דראג) בישראל (ע"ר - מלכ"ר), תכננה בשיתוף עיריית ערד מרוץ מיאוץ חוקי ראשון בישראל, בתאריך 10.10.06, חוה"מ סוכות.

האירוע תוכנן לפרטים בכדי שיתבצע על הצד הטוב ביותר, באופן בטוח, מקצועי ומתוקשר ע"י פעילי העמותה ומנהליה, במטרה לאפשר לספורטאי הספורט המוטורי בישראל להתחרות באופן מאורגן, מסודר, בטוח ומעל הכל חוקי.

לאחר קבלת תמיכת משטרת ישראל, עיריית ערד ורשויות נוספות, כשבועיים לפני מועד המירוץ, החלו גורמים שונים להכשיל את המירוץ, ע"י הצגת והצבת בעיות משפטיות כאלו ואחרות.

לכל סוגיה אשר הוצבה בפני מארגני האירוע – עמותת IDRO ועיריית ערד, ניתן מענה אשר התקבל ע"י אותם גורמים אך עם כל מענה שניתן לסוגיה, המשיכו לזרום סוגיות משפטיות, אשר לכולן מגמה אחת, לא לאשר את קיום המירוץ.

בפגישות רבות עם משטרת ישראל, אשר הפגינה תמיכה רבה ואהדה, ניתן היה להבין שלמרות תמיכתם, גורמים שונים מטעם היועצים המשפטיים של משטרת ישראל המשיכו להכשיל את קיום האירוע, זאת עד ליום ד' 04/10/06, התאריך בו הוחלט לבטל את האירוע, זמן קצר לפני קיומו.

עד לרגעים אלו, אין בידינו מידע המצביע באופן ישיר על הגורם אשר באופן חוזר ונשנה, למרות מתן מענה לכל סוגיה אשר הוצגה, ממשיך לתקוע מקל בגלגלי ההספורט המוטורי. לצערנו, עקב אותה אטימות משפטית ודחיית יישום חוק הספורט המוטורי, מאות ספורטאים אינם יכולים להתאמן ולהתחרות באופן מסודר וחוקי.

לאור הנ"ל, עמותת IDRO תארגן הפגנת מחאה במנחת ערד בתאריך 10.10.06 ובה אלפי מפגיני התומכים בספורט המוטורי, בשיתוף נהגי המרוצים יביעו את מחאתם, עם כלי-רכבם (לרבות מכוניות מרוץ וספורט) אשר יוצבו במסלול ללא תנועה, כמחאה על חוסר התנועה בקידום הספורט המוטורי בישראל והאטימות המשפטית. בנוסף, יביעו המפגינים תמיכה ואהדה למשטרת ישראל, אשר עשתה מעל ומעבר בניסיון לתמוך ולסייע באישור המירוץ וכן בעיריית ערד בראשות ד"ר מוטי בריל, אשר לקחה חלק פעיל, מלא ותומך בארגון האירוע.

בברכה,

ליאור ברוך,

יו"ר ודובר עמותת IDRO.

www.idro.co.il

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תגובות 91
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה באסה ורק בבוקר דיברנו על זה כמה חברים להתארגן על רכבים ולנסוע ועכשיו בוטל....

לא נורא ולעמותת IDRO בסוף זה יקרה למדינה כבר לא תהיה ברירה

פורסם

הכל תוכנן עד לפרטים הכי קטנים,

גרירה לרכבי הנהגים במחיר מינימלי, מלון במחיר מסובסד לאורחים,

היה מתוכנן להיות ארוע הכי מקצועי שיש, נקנה מחו"ל ציוד מדידה מיוחד

ותקני (רמזור+חיישנים...) מעל 30 אלף הושקע בו,

עשרות ספונסרים,עשרות אלפי אורחים,כל המדיה הייתה אמורה לסקר את הארוע

ואפילו תוכנית דוקומנטרית של ערוץ מסויים icon_arrow.gif

ועוד המון דברים שאני ממש לא זוכר כרגע,

רציתי להגיד כל הכבוד למשטרת מחוז דרום שפשוט יצאו גדולים מהחיים

וצעדנו איתנו יד ביד לקראת הארוע במתן כל האישורים המתאימים,

וכנ"ל לסוכנות היהודית,משרד התיירות, וכמובן מעל כולם ראש עיריית ערד

אדם מדהים שלא נח לרגע smiley32.gif

אני כרגע מבולבל ומאוכזב,

אבל ממש ממש לא חושב להרפות ולוותר על הזכות שלי לעשות את הספורט שאני אוהב,

אז כולנו נהיה ב10/10 בערד ונראה לכולם שאנחנו רעבים וכמהים לספורט מוטורי

ושלא נוותר icon_arrow.gif

אלי אליהו

רכז חברתי,חבר וועד העמותה

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

מצטער לשמוע כואב מאוד

כנהג ראלי, התיסכול שלכם מתחיל את דרכו

אנו אמותת נהגי הראלי בישראל מתוסכלים כבר 20 שנה,

ואף בוטלו לנו אירועים שהיינו כבר בשטח,ואף עצרו אותנו באחד המקרים למי שזוכר.

זה הזמן להתאחד ולעשות משהו נפגש ב :10.10 .

בברכה ניצן לוי

פורסם

בושה למדינת ישראל !

הצביעו בגלגלים והגיעו לערד למרות הכל !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כמה חבל !

הארוע אורגן עד לפרטים הקטנים , הגיע אפילו לסיקורי טלויזיה - היסטוריה עמדה להתרחש , אבל - ברגע האחרון היו חייבים לבטל .

פשוט חראם !!!

פורסם

נמאס לי מהממשלה הזאת. אני אוהב את המדינה ואת הארץ אהבת אמת, אבל שונא את הממשל ואת העומדים בראשו.

מתנכלים לאזרחים בכל תחום אפשרי.

לדעתי עדיף לעשות הפגנה גם באיזור י-ם והכנסת, שם מטבע הדברים יש יותר תנועה של אנשים.

וכמובן, שאפשר לארגן איזה מנחת בלי שום קשר, כמו שמארגנים המועדונים השונים.

אביעד

פורסם

מי מנסה בכל כוחו שארועים מהשוג הזה לא יצאו לפועל? הרי משטרה תמכה בהתלהבות בארוע הזה, היו את כל האשורים הדרושים, אז למה פתאום הארוע מבוטל? בושה למדינת ישראל.

להגיע למנחת ב-10.10 בכל מקרה!

פורסם

סוף סוף יש לי אוטו והתכוונתי להגיע ולצפות ועכשיו מבטלים הכל...איכס.

אגב, תבדקו בכיוון אור ירוק אולי משם הגיעו הסוגיות המשפטיות.

פורסם

פשוט אין מילים....

מצב הספורט המוטורי רק הולך אחורה במקום להתקדם במדינה שלנו.

ועוד חשבנו שיהיה שינוי....

חשבנו שתהיה לגיטימציה לקבוצות כמונו שאוהבות ורוצות לטפח את ההובי שלהם לפי כל חוקי המשחק המקובלים בעולם המערבי.

חבל, פשוט חבל.

בשם מועדון ה- CJ והסופה הישראלי.

ליאור.

CJ- Forget what you think you know

-------------------------------------------

מועדון ה- CJ והסופה הישראלי.

http://www.cjclub.co.il

פורסם

מארוע לארוע המסקנה הולכת ונעשית ברורה:

עד שלא יהיה חוק מוסדר, הארועים צריכים להיות "מחתרתיים" ללא עירוב גורמים רישמיים.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

מה שחשוב ב-10/10 (ובכלל...) זה לנהוג כחוק .

הרי ידוע לכולנו שבמידה ויתפסו רכבים לא "תקינים" או נהגים שישתוללו הדבר לא יתרום לקידום הספורט וההפגנה.

ניפגש בערד !

• תוכן חדש...