Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה כרגיל כשאני צריך עזרה אני פונה לחברי הפורום...

אז ככה אני עוד על כלים כבדים טרקטור מחפרון בובקט וכו" בחברה של אבא שלי ועוד חודש

בערך אמורים להגיע ממשרד העבודה הפיקוח...

אני חייב שתעזרו לי ותמליצו לי על מורה נהיגה לטרקטור!!!

אחד רציני מהיר ובלי הרבה בילבולים שלא יסחוב אותי ללמוד טסט ויאלה רישיון עוף מפה

מורה שהוא מורה....

אני גר בפתח תקווה אז שיהיה מישהו פה באזור לא אני יודע מה...

ועוד משהו איך זה עובד כל התהליך של הרישיון?

כמה זה אמור לעלות עד הרישיון ביד?

וכמה זמן זה אמור לקחת....

תודה מראש יאלה ביי בינתיים חברים..

נ.ב

תשירו שם ומספר של מורה ...ורצי המלצה חמה

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

יש לך מורה לטרקטור בכפר אז"ר,אני לא יודע איך קוראים לו ומה הפלאפון אבל כל הילדודס לומדים אצלו בשביל המיול,תעשה חיפוש.

פורסם

מממ... לפי תקנות התעבורה הדשות שנכנסות (נכנסו?) לתוקף במהלך השנה - כל בעל רשיון לרכב פרטי מסחרי עד 3.5 טון כולל גם רשיון לטרקטור. למלגזה יש צורך ברשיון מיוחד.

לגבי לימוד נהיגה על טרטקור - אני למדתי דרך הצבא. היו אולי 7 שעורים, 13 דקות מעשי, תיאוריה, טסט ורשיון ביד. בבית ספר אחר חיצוני אני לא בטוח עד כמה זה שונה.

חלם בהתגלמותו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר אתה בטוח ?

לי זה נראה טעות ,מה שכן רשיון מלגזה יכול לעשות כל מי שיש לו רשיון כלשהו .

אגב בובקאט,מחפרון ושופל ,מוגדרים ככלי עבודה או כמכונה ניידת,צריך לבדוק איפה הם נכנסים בתקנות החדשות.

אומי

שביום שישי יעשה טסט על מלגזה.....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

טוב חברה תודה רבה מאוד....

אז מצאתי ליד בית בנחלים

שבוע לומדים תאוריה וכול הבילבולציה ואחרי התאוריה מתחילים לנהוג ואז טסט

הבנתי שהוא לוקח 800 שקל עד הטסט וביום הטסט עוד 800 כלומר סה"כ 1600 מרשרשים

כולל הטסט !!! ולא כולל תאוריה שזה עוד 116 לדעתי...זה מחיר הגיוני ונורמלי או שלדעתכם מי שיודע זה קצת מוגזם...

בתודה מראש ...

Hu: Alpine 9833R Amp1: Nakamichi pa2004 Front: Zapco RH - 16.2

Rear: Only mid of cerwin vega v-mag 6.5 Mono:Rokford

p3001 Sub:Cerwin vega v-max 12

http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=920019#post920019 למכירה rockford p3001

תמונות של המערכת שלי וההתקנה:

פורסם

בבית הספר שלמדתי, הרשיון עלה 700 שקל, (מומן על ידי הקיבוץ אבל מה זה משנה), היה קצת שיעורי תאוריה, ו40 דקות מעשי בלבד, כולל ריתום מחרשה ל3 פינים, ממתי רשיון לטרקטור עולה 1600 שקל?

פורסם

כולל ריתום לשלוש נקודות?

וואלה בלימוד נהיגה שלי אפילו לעגלה לא נרתמנו....

וכמובן שאין לי מושג כמה זה עלה "המשק משלם..."

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בבית הספר שלמדתי, הרשיון עלה 700 שקל, (מומן על ידי הקיבוץ אבל מה זה משנה), היה קצת שיעורי תאוריה, ו40 דקות מעשי בלבד, כולל ריתום מחרשה ל3 פינים, ממתי רשיון לטרקטור עולה 1600 שקל?
לפני שנתיים זה עלה בסביבות ה1200-1400 ש"ח.

תלוי בהנחות המס השונות.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

• תוכן חדש...