Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני כרגע בן 17 וחצי ולפני שבועיים נגמר לי המלווה.

יש לי תקציב של כ300 אלף ש"ח לרכב שיהיה יחודי שיתן קצת יופי ושיהיה אמין.

האפשרות הראשונה שעלתה לי בראש הייתה סדרה 3 קבריולה משנים 2003-4....

אפשר לקבעל עליה המלצות?

כמה יעלה לי ביטוח לנהג חדש, אני עושה מקיף צד ג' וחובה.....

האם יש לה ירידת שוק גבוהה? כי עוד שנה וחצי אני מוכר את הרכב עקב גיוס

האם יש עוד אופציות חוץ ממנה?

תודה מראש :)

פורסם

רכב מצויין עם עלויות גבוהות מאוד בכל אספקט:

-דלק (כל עוד זה לא ה318)

-ביטוח, במיוחד לנהג חדש/צעיר ותוסיף לזה את הסמל והגג הרך...חגיגה של ממש.

-חלפים, במוסך המרכזי זה שחיטה..במוסכים אחרים פחות, אבל עדיין לא זול.

-ירידת ערך גבוהה (כיאה לרכב יוקרה).

-מקור משיכה לוונדליסטים צעירים, אספני סמלים וסתם ילדים משעוממים.

אבל! זהו רכב מצויין ומפנק שיתן את אפק הWOW בכל פעם שתעבור ברחוב..אני אישית לא הייתי קונה

רכב כזה, במיוחד בתור נהג חדש שעתיד למכור את הרכב בתוך זמן קצר (בעיקר היבט כספי).

אני הייתי קונה את דגם הקופה במקום..אמנם פחות שואו, אבל יותר שקט נפשי.

ואם בכל זאת אתה רוצה קבריולט, יש באוטודיל אחת אדומה שנת 2003 ב220K..כדאי לבדוק.

1.8T 8)

פורסם

עניין של מה אתה מחפש, לא? העלויות שלה יהיו גבוהות בכל קנה מידה, אי אפשר לברוח מזה. לפני הקניה, תבדוק אם בכלל מישהו מוכן לבטח אותך.

מבחינת ירידת הערך, בדוק במחירון, אם כי פעמים רבות רכבי יוקרה יורדים מהר יותר מהמחירון.

זה משחק גם לטובתך כאן.

אני דווקא חושב שזו בחירה מוצלחת, אם תסתדר עם הביטוח. כל מכונית קבריולה תתן חוויה מעניינת. רק כדאי שתזהר ולא תסתבך בצרות - המכוניות האלו פחות בטוחות במקרה התהפכות, וזה דבר שעשוי לקרות לנהג חדש ונלהב.

אופציות אחרות -

Z4 - פחות שימושית מהסדרה 3, יותר שואו

גולף GTI חדשה - מה שהייתי לוקח באופן אישי. העלויות הכי שפויות מהחבורה, מנוע וגיר מדהימים, סאונד מצויין, התנהגות טובה וכל היתרונות הרגילים של הגולף. היא גם נראית מצויין, ואם אתה רוצה יותר שואו תזמין עם גלגלי 18 אינץ' במקום ה17 - תאמין לי שאף אחד לא יפספס אותך

אודי A3 - הגולף עדיפה, אם כי ב300K אתה יכול לקנות את ה3.2 קוואטרו - ולה יש יתרונות אחרים...

TT - מיושנת, לא תחרות כאן

לקסוס IS250 - מיוחדת, ולו רק בגלל שאין כאלו על הכביש, עדיין. צריכה להיות מכונית מצויינת, בערך ברמה של הסדרה 3 וקצת זולה יותר.

זה פחות או יותר מה שאפשר למצוא ב300K שעונה על הדרישות שלך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות זה לשים 200 אלף שקל בצד

לקנות במוו 325\328 מהדור הקודם (שנת 98 ומטה) לא קבריולט כי אף אחד לא יבטח אותך

תלמד עליה לנהוג

תעשה טעויות ותצבור ניסיון

לך לקורסים של נהיגה

תעשה תאונות שזה חלק בלתי נמנע מאחל לך שיהיו קלות

עוד שנה וחצי שתלמד קצת מה אתה רוצה ומה אתה מחפש תחזור לפה ותתייעץ

למרות שאני אישית מוכן לשים כסף שתתאהב בה ולא תרצה להחליף

בקשר לעוד אופציות יש את ההונדה S2000 שהיא מדהימה אבל לא תוכל להנות ממנה, אני ממליץ לך שתצבור ניסיון קודם על הנעה אחורית יותר סלחנית ממנה כמו הבמוו שהזכרתי למעלה

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

נראה לי שיש דברים יותר בטוחים ואמינים מE36. איזו סיבה יש לקנות כזו מכונית כנהג חדש?

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

אם הוא מחפש משהו בטוח שיקנה מרצדס e220 סטיישן מסוף שנות ה80 כמו של הקבלני עפר

הוא רוצה כלי עם פוזה וביצועים והבמוו משלבת את שניהם פלוס בטיחות פסיבית ואקטיבית טובה מאוד (יותר מהגולף שלך) ויחסית סלחנית למכוניות הנעה אחורית אחרות

אם יש לו שכל , סבלנות ומשמעת עצמית הוא יסתדר איתה מצויין ובעתיד שהוא ילמד לנהוג היא תתגמל אותו יפה

תאונות הוא יעשה בכל מקרה עד שהוא ילמד קצת לנהוג וחבל ללמוד על אוטו של 300000שקל

שורה תחתונה תצאו מהגישה המטומטמת שאם הוא נהג חדש צריך להמליץ לו על איזה צרפתיה קטנה ומחורבנת שילמד עליה

יש לו את הכסף ואין סיבה שהוא לא יהנה ממנו

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

אללה ירחמו, איזה מקרה יש כאן לשעת לילה. הנה:

אם הוא מחפש משהו בטוח שיקנה מרצדס e220 סטיישן מסוף שנות ה80 כמו של הקבלני עפר

מצויין, ביצענו תיאום ציפיות מהרמה האינטלקוטאלית זה של זה. אפשר להמשיך בדיון.

הוא רוצה כלי עם פוזה וביצועים והבמוו משלבת את שניהם

פוזה של ערס, כן. ביצועים? כמעט כל המכוניות ברשימה שהצעתי נותנות יותר מE36 בקו ישר, ומה שלא בקו ישר לא רלוונטי לנהג חדש.

פלוס בטיחות פסיבית ואקטיבית טובה מאוד (יותר מהגולף שלך) ויחסית סלחנית למכוניות הנעה אחורית אחרות

אני אתן לקהל הקוראים לשפוט בעצמם, מה יותר בטוח, גולף 5 או ב.מ.וו סדרה 3 מלפני כמעט 10 שנים. רק צריך לציין שלגולף יש בקרת יציבות מתקדמת בכמה דורות לעומת הב.מ.וו (אם יש לה בכלל), היא הנעה קדמית, יש לה פי 3 כריות אוויר וחמישה כוכבים בENCAP (לעומת שלושה לE36, אם אני לא טועה).

אם בבטיחות אקטיבית אתה מתכוון לזה שאנשים יפחדו מנורמות ההתנהגות שלך ויזהרו לא להרגיז אותך על הכביש, אז כנראה שהבימר לוקחת בגדול. בכל קריטריון אחר, זו הגולף.

אם יש לו שכל , סבלנות ומשמעת עצמית הוא יסתדר איתה מצויין ובעתיד שהוא ילמד לנהוג היא תתגמל אותו יפה

כמובן, תתגמל אותו כמו שרק נבלה בת 10 יכולה. מי שיש לו 300K יכול גם לתקן אוטו של 300K ויש לו גם ביטוח ששווה 300K.

שורה תחתונה תצאו מהגישה המטומטמת שאם הוא נהג חדש צריך להמליץ לו על איזה צרפתיה קטנה ומחורבנת שילמד עליה

יש לו את הכסף ואין סיבה שהוא לא יהנה ממנו

קודם כל, ברשימה שנתתי לא הייתה מכונית אחת תוצרת צרפת.

דבר שני, אתה זה שהצעת לו לקנות נבלה בת 10 בשביל לחסוך כסף.

הנה, אני אעזור לך:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...