Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לקנות אוטו ראשון, ורציתי לקבל על כמה אקזמפלרים פרטים.

התקציב שלי הוא 60K , אני מחפש בראש ובראשונה בטיחות (מינימום כרית אוויר וABS), אמינות, ושלא יאבד שוק - שאני יוכל למכור אותו מהר עוד שנה וחצי שאני יתגייס.

חשוב גם שהרכב יתן קתץ הנאה ושיהיה משנתון די גבוה.

*תיבה אוטומטית בלבד*

חשבתי על 2 קבוצות של רכבים:

קטנות

פורד פיאסטה

אופל קורסה

רנו קליאו

פיג'ו 206

פולקסוואגן פולו

פיאט בראבו

סיאט איביזה

משפחתיוות

פולקסוואגן גולף

הונדה סיוויק

פורד פוקוס

טויוטה אוונסיס

מאזדה לאנטיס

פיג'ו 307

אשמח לדעת מה הכי מומלץ בישבילי

תודה מראש :)

פורסם

ה206 XT עונה על רוב הדרישות שלך,הרכב אמין למדיי,סחירות טובה,4 כוכבי בטיחות,רכב מהנה לנהיגה,ב60k אפשר להביא אקזמפלר שמור ומשנתון מתקדם.

בהצלחה בהחלטה

אלעד.

פורסם

יכול להגיד לך מנסיון אישי

אוונסיס שנת 2001 הוא רכב מעולה, איכות נסיעה שאין כמותה בשום קטגוריה, רכב מהנה לנהיגה דלק ממוצע ביותר, טיפולים זולים מאוד, תחזוקה שלו מאוד זולה, דלק ממוצע ביותר הוא לא זללן אבל אין מה לעשות מנוע 2 ליטר סה"כ. אם תיקנה אותו בהחלט תהנה מהנסיעה, סה"כ קונים גם אוטו כדי להנות.

יש לו שוק טוב יד 2, הביטוח שלו לא בשמיים והוא מאוד מישתלם.

בדוק את האופציה הזאת, מומלץ בחום.

שוב שיקול אישי לרכב ראשון לגבי הוצאות או אוטו לקריעה זה בחירה שלך הכל תלוי איזה נהג אתה

אני רק המלצתי חוות דעת

פורסם

היא יותר מידי יקרה בישבילי.....

ה206 יותר מידי קטנה...אני אדם קצת גדול וגבוה

הפוקוס די מכוערת בגרסאת 4 דלתות, ב5 היא ניראית יותר סבירה, אבל גם קשה למצוא אותם

מחכה לעוד הצעות :)

פורסם

אז למה הצעת את קבוצת הרכבים הקטנה אם היא לא מתאימה בשבילך?

לא יודע אם נכנסת בתקציב אבל פוקוס 5 דלתות 2000 סמ"ק נשמעת מתאים.

פורסם

מה עם 307? אני ממש התאהבתי באוטו....גם מבחינת מחיר וגם מבחינת אבזור...השאלה עם הוא אמין

פורסם

מבין האפשרויות שהצגת, נראה לי כי כדאי לך להתמקד בפוקוס/סיוויק (האחרונה לא בדיוק מהנה לנהיגה אך לא הייתי שולל אותה ביחס לדרישותיך האחרות). במידה ועניין ירידת הערך והסחירות הוא קריטי עבורך אזי כדאי שתתמקד בטויוטה יאריס (במידה והיא תתאים למידותיך. על פניו לא צריכה להיות בעיה).

פורסם

לא ממליץ לך כל כך על פיזו מנסיון איתם פשוט אכזבו יש להם בעיה במערכת החשמל 3 פעמים הוחלף אצלנו סטרטר ובעית נוספות בנורות ברכב (206)

אני כן ממליץ לך ללכת על הכיוון היפני

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

אמרתה שהיא יקרה מדיי וזה לא נכון היא במחרי שלך בדיוק והצעתה אותה

אם היא יקרה מידיי למה הוספתה אותה.

בקיצור אם אתה אדם שלא נוהג יותר מידיי ברכב אבל בנהיגה שלך רוצה להינות ולא להרגיש כל במפר או כל תיקול בכביש בנסיעה ואתה מחפש נהיגה איכותית ומיוצבת אני ממליץ לך על האוונסיס, מכוניות קטנות אמרתה שלא בשבילך בשביל הגודל, פיז'ו מאבדת שוק ונימכרת מתחת למכירות, יש לה בעיות חשמל מרובות (אם תרצה אתן לך לדבר עם דודי שיש לו פיז'ו 307 חדשה מהחברה שנת 2003 האם כדאי לקנות את הרכב ואני מתכוון על שלילה).

פיאסטה לא סוחבת ולא מספקת מנוע שלה ממש חלש אבל נהיגה סבירה ביותר.

אני נהגתי על אופל קורסה מנוע 1.2 גיר ידני ואני יכול להגיד שהרכב הזה רכב סוחב בטירוף,הוא מהיר הוא קליל, יש לו אחיזת כביש מעולה, הוא מהנה לנהיגה. בקשר לטיפולים ואחזקה אין לי ידע, ממליץ לך לברר.

אני יכול להמליץ לך על עוד רכב והוא מאזדה 323 , הוא נוח, הוא ניראה צעיר עם גג ניפתח, הוא חסכוני והוא אמין פרט לבעיה ששמעתי שהייתה לו בגיר ונזילה מטנק דלק תבדוק אם טיפלו בזה ואם כן בחירה מעולה.

הונדה סיויק לדעתי גם יכולה לעלות על הפרק אבל אני רואה שלא ציינתה אותה, אולי משום תדמית (שלדעתי זה קישקוש אדיר) , הייתי ממליץ לך לשקול זאת שוב.

פורסם

האסטרה מפנקת והמחיר שלה נמוך ממה שהיא שווה באמת

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

תה צריך ללכת בכיוון היפניות.

פז'ו היא מכונית צרפתית ולא כל כך אמינה כמו רנו.

טויוטה יאריס נכנסת לתקציב ועונה על הדרישות רק יש לבדוק את מידותיך ואם אתה אוהב את המראה שלה ...

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

למה רנו מכונית אמנינה?!

בקיצור אני לא יודע, 206 זה אוטו אמין, אבל אני רוצה גם אוטו שיפנק אותי כמו ה307......

פוקוס ו323 מרגישות זולות ולא מספיק מאובזרות ולא יפות

יאריס, קורסה פיאסטה קטנות

אוונסיס יקרה

מה אני עוד יכול לקנות?

פורסם

אתה צריך להיסגר על עצמך, אין הרבה אופציות "גם וגם וגם" ואתה אף שולל מספר רכבים (שחלקם אתה זה שהעלה על הפרק) מטעמים אחרים ולא מאלה שהצבת.

ה-307 לא עומדת בפרמטרים שהצבת, אך אם ה307 זה מה שמושך אותך...אז אולי כדאי בכל זאת לרכוש אחת (בכל זאת, אתה צריך לחיות עם הרכב כשנה וחצי ורצוי שתעביר את התקופה הנ"ל עם חיוך על הפנים...במקרה הגרוע תפסיד כמה אלפים בעת המכירה ויתכן שתסבול קצת בענייני אמינות). הכל תלוי בסדרי העדיפויות שלך. ברגע שאתה תיסגר על עצמך, יהיה לך הרבה יותר קל למצוא את הרכב שמתאים לך.

• תוכן חדש...