Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להבטיח לך שסופרימו יישמע טוב ממגבר של 40 RMS ב 4 אוהם. 30 RMS~ ב 6 אוהם יזיזו אותו יפה מאוד. עם זאת במקרה שלו יכול להיות שעוד קצת כוח יגרם לו להישמע יותר טוב, אבל גם 30 RMS יעבידו אותו היטב.

איתמר.

אחלה, אתה צודק.

דבר עם מורל , תוכל לחסוך להם כל כך הרבה כסף שהם השקיעו בתכנון ועיצוב טוויטר כמו הסופרימו שהוא בעל מגנט ניאודיום וסליל מאלומניום, וכל זאת על מנת לשמור על פיזור חום,חדות,דיוק וכמובן עמידה בהספקים חזקים יותר.

חבל, היו עושים אותו עם סליל של 40 וואט RMS ב4 אוהם וסוגרים עניין...

under construction..

פורסם

לא הבנת אותי.

אני לא אומר שעם הספק גבוה הוא לא ישמע טוב, אני אומר שגם עם הספק נמוך הוא יישמע בסדר גמור (לפחות תיאורטית).

אני אומר שלא צריך להשתגע ולתת לו 200 RMS. מוגזם לחלוטין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זה הכל יחסי לכל בן אדם יש את השיגעונות שלו

יש כאלו שהיו חייבים את ה 100 200 RMS

ויש כאלו ש 40 היו מספיקים להם לכן מכאן ברור שכל אדם יבחר את הטויטר לפי טעמו

ומכאן המסכנה שאם ההשווה הייתה למשל בין טויטר של 40 מול 40

זה היה עוזר יותר כי זה היה מראה מה יותר כדי לקנות בין שתי טויטרים שהם זהים בנתונים

אתה הייתה בודק בפועל ואומר מה כדי

אבל השווה בין טויטר של 40 RMS ל 120 או כמה שהוא לא יהיה היא לא נכונה

כי זה כמו שתשווה מכונית של 100 כוח סוס למכונית של 300

הרי ברור שב 50 קמש שניהן היו אותו הדבר פחות או יותר

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

הסופרימו יכול לעמוד ב220W עם חיתוך של 12DB ו120W עם חיתוך של 6DB וזה בנקודת חיתוך של 2200HZ ויש לזכור שהFS הוא 680HZ, תוריד את נקודת החיתוך ואיתו ירד גם ההספק שבו הוא יכול לעמוד.

שוב, רק בגלל שמצויין שטוויטר או כל אלמנט אחר יכול לעמוד בהספק מסויים אין זה אומר שהוא זקוק לו בשביל שתפיק ממנו את המקסימום. הנתון הזה אומר לך מהו ההספק שבו הרמקול יכול לעמוד בו מבלי שיגרם לו נזק.

תקרא את המאמר הבא של ADIRE AUDIO על הBRAHAMA:

http://www.adireaudio.com/Files/BrahmaPowerHandling.pdf

ברגע שרמקול מגיע לקצה המהלך שלו הוא לא יוכל לפתח עוצמה גבוהה יותר שכן העוצמה נקבעת על פי כמות האוויר שהרמקול "דוחף" (שטח ממברנהXמהלך) ושאר ההספק יתבזבז כחום. גם אם הטוויטר הנ"ל יכול לעמוד בהספק של 200W בתנאים מסויימים זה לא אומר שהוא לא יגיע למלוא הפוטנציאל בהספק נמוך מכך.

מוזר שאנשים עדיין מייחסים כל כך הרבה חשיבות להספק שמצויין על רמקול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...