Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חברת Clif designs?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7628 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

אני מחפש לקנות מערכת HI END ושמעתי שחברת Clif Designs היא מהמובילות בתחום ושאינה מתפשרת באף פרמטר ודוגל בשיטת בניה של cost no object.

שמעתי לפני כמה חודשים מערכת כזו של Clif ולא האמנתי למשמע אוזני- אי אפשר לתאר במילים כל מה שאני יגיד יעשה עוול... אני יודע שזו היתה מערכת מאד יקרה (מעל 30 אלף דולר) ואני יודע שהדגמים הזולים יותר לא ישמעו אותו דבר אבל עדיין ברור לי שזו החברה שתיתן לי את מה שאני מחפש.

יש לי תקציב של בערך 20 אלף ש"ח למגברים (2), קומפוננט (4) וסאב.

אשמח למידע על החברה clif והיכן אפשר לקנות.

תודה לכולם :)

בן.

MB SLK 320 - 2002

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סך כל התקציב שלך הוא 20 אלף שקל ?

אינני בטוח לגבי עלות החברה בארץ, אבל אינני בטוח אם מדובר בHI END.

TOPSOUND בחיפה, (הבחור שעובד עם ויטלי) מוכר אותם .. תרים טלפון בשביל הצעת מחיר..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
סך כל התקציב שלך הוא 20 אלף שקל ?

אינני בטוח לגבי עלות החברה בארץ, אבל אינני בטוח אם מדובר בHI END.

TOPSOUND בחיפה, (הבחור שעובד עם ויטלי) מוכר אותם .. תרים טלפון בשביל הצעת מחיר..

יש טלפון?

הנ"ל מפיץ מורשה (אחריות וכו')?

אחרי מה ששמעתי באוזנים שלי, בהתחרות DB DRAG שהיתה בארה"ב אני משוכנע לגמרי שמדובר ב-הי אנד.

שמעתי שיש חברה בת"א - אודיו ארט שהם המפיצים המורשים של CLIF ועוד כמה חברות כמו MEMPHIS וחברות יקרות אחרות עם אחריות מסודרת והכל. אני לא מצליח לאתר אותם. מישהו יכול לעזור?

אגב זה המגבר שאני מעוניין בו.

CD860HC.jpg

MB SLK 320 - 2002

פורסם

אם היה לי טלפון היתי מפרסם, יש בפורום כמה וכמה מחיפה שמכירים אותם, אני מאמין שמחר כבר תוכל לקבל כאן את מספר הטלפון שלהם, ואולי אפילו נתונים לגבי סוג האחריות וכו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אם היה לי טלפון היתי מפרסם, יש בפורום כמה וכמה מחיפה שמכירים אותם, אני מאמין שמחר כבר תוכל לקבל כאן את מספר הטלפון שלהם, ואולי אפילו נתונים לגבי סוג האחריות וכו ..
של מי? החברים בחיפה?

אני מבין מCLIF ארהב (יצרתי איתם קשר) והם הפנו אותי ל-AUDIO ART LTD ואמרו שהם מפיצים

זה מה שאני רוצה, לא מעוניין לקנות ממישהו שהוא לא מורשה

MB SLK 320 - 2002

פורסם

רשמת 4 זוגות קומפוננט או שנדמה לי?

בכל מקרה נאמר לי שקליף דיסינג הפכה (או התפצלה) ל CDT (אותם ראשי תיבות).

אני לא יודע אם זה נכון או לא.

בכל מקרה הייתי מציע לך להתחיל ליצור קשרים טובים עם הדוד מארה"ב, הכל זול שם משמעותית

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
רשמת 4 זוגות קומפוננט או שנדמה לי?

בכל מקרה נאמר לי שקליף דיסינג הפכה (או התפצלה) ל CDT (אותם ראשי תיבות).

אני לא יודע אם זה נכון או לא.

בכל מקרה הייתי מציע לך להתחיל ליצור קשרים טובים עם הדוד מארה"ב, הכל זול שם משמעותית

עדיין CLIF - אני רוצה אחריות למערכת כזו יקרה. אני בן אדם שאוהב "שקט" :)

בארהב נתקלתי בהמון מוצרים "מחודשים" לא חסרים רמאים.

סליחה, 2 זוגות!

בקליף אמרו לי לפנות לחברה שציינתי ושהם מוכרים רק חדש ועם אחריות.

יבוא יעלה לי הרבה.

מיסים משלוח וכו.

אני לא בקטע של להבריח- ואם תופסים אותך במסלול הירוק אתה משלם חתיכת קנס ... לא בשבילי :)

MB SLK 320 - 2002

פורסם

רשמת 2 זוגות קומפוננת או שנדמה לי?

או במילים אחרות בלי קשר לחברה, מערכת HI-END עם שתי זוגות? למה?

אופל קורסה 2003

פורסם
רשמת 2 זוגות קומפוננת או שנדמה לי?

או במילים אחרות בלי קשר לחברה, מערכת HI-END עם שתי זוגות? למה?

מה לא נכון?

אני רוצה מגבר וסאב כמו בתמונה (המגבר מאד גדול פיזית ולי בגאז' קטן- יש פתרון? זה מגבר ששמעתי וראיתי ומיד לסתי נפלה לרצפה :) בתערוכה) ושני זוגות קומפוננט, סאב מונובלוק, איקולייזר וקרוס אלקטרוני.

CD860HC.jpg

CD120C.jpg

MB SLK 320 - 2002

פורסם

זאת חברה בינונית אין שום קשר לHIGH END אבל אנשים פה בפורום בדרך כלל נתפסים לאיזה חברה ומחליטים שהיא איכותית כי זה מה שהמוכר בחנות אמר להם עוד דוגמא לזה זה דראגסטר שהמליצו עליה פה לא מזמן. הכי פשוט לחפש בפורומים בUSA על החברה ולראות מה אומרים עליה אני ממליץ על http://www.carsound.com

פורסם
זאת חברה בינונית אין שום קשר לHIGH END אבל אנשים פה בפורום בדרך כלל נתפסים לאיזה חברה ומחליטים שהיא איכותית כי זה מה שהמוכר בחנות אמר להם עוד דוגמא לזה זה דראגסטר שהמליצו עליה פה לא מזמן. הכי פשוט לחפש בפורומים בUSA על החברה ולראות מה אומרים עליה אני ממליץ על www.carsound.com
כל מה שאני יודע שזה ששמעתי ומאד אהבתי.

הלכתי לשמוע מאחר וקראתי המון ביקורות במגזינים בחול (גרתי בלוס אנגלס תקופה).

החברה נחמד לאחרונה כחברה מתחדשת ובארהב מתחילה לתפוס שם ובצדק של יצרן HIGH END.

MB SLK 320 - 2002

פורסם

שתפנו בבקשה בחברות hi-end אמיתיות :)

ולגבי השני זוגות, אולי יש אי הבנה בינינו, לא הבנתי אם אתה מתכוון לשים זוג אחד (מקדימה) או שני זוגות (קדימה+ אחורה)?

אופל קורסה 2003

פורסם
שתפנו בבקשה בחברות hi-end אמיתיות :)

ולגבי השני זוגות, אולי יש אי הבנה בינינו, לא הבנתי אם אתה מתכוון לשים זוג אחד (מקדימה) או שני זוגות (קדימה+ אחורה)?

לא מובן לי המשפט הראשון.

זוג אחד קדימה וזוג אחורה.

האם יש דרך יותר נכונה?

MB SLK 320 - 2002

פורסם

גם אני גרתי בLA תקופה (ליד LA) ועבדתי בהתקנות פעם המוצרים היו טובים אבל החברה עברה בעלות והפכה לעוד חברה אחת מתוך הרבה אחרות היא לא מתחדשת והיא לא תופסת שם של יצרן HIGH END בארה"ב נראה לי שהמוכר עשה עלייך עבודה טובה אתה יכול לחפש או אפילו לשאול בפורום שנתתי לך ולקבל תשובה אמיתית או שרתה יכול להמשיך להאמין במה שהמוכר אמר לך לי זה בטח לא משנה זה כסף שלך שיהיה בהצלחה

• תוכן חדש...