Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש CF - יום שישי 9.8.19

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הרעיון הוא פחות לצלם (מה גם שלמי יש כוח אחרי זה לשבת ולמחוק מספרי רישוי מכל התמונות) ויותר להיות שם ולהכיר אנשים ולדבר איתם.

בקיצור, להפוך את הפורום לפיזי , כדי שיוכלו להכיר את הפנים מאחורי הניקים, ולקשקש ולריב מבלי לפחד מחסימה או נעילת שירשור :-P:twisted:

נראה ממש מגניב, מקווה מאוד שבמפגש הבא (עלינו לטובה ובקרוב?) אהיה במרכז ואגיע, ואם כן, עם הדפסת שם המשתמש וסמלון על הרכב שלי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם הדפסת שם המשתמש וסמלון על הרכב שלי

אל תשכח סוג דם, וחיה שמתחילה באות של השם שלך :)

פורסם
מחסימה אתה מפחד? יש צלף קארספורום על גג מגדל צ׳מפיון.

כמו שהצלף הזה יורה - ירי אקראי זה מחמאה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
היה מפגש כיף ומעניין.

תודה מיוחדות לרן מכולמוביל על מתן הסברים מפורטים ומעניינים על הN30, כמו כן לקספר על הבאת הסטינגר.

[ATTACH=CONFIG]521526[/ATTACH]

הוא הסביר למה המחיר שלה כל כך גבוה?

מישהו יכול לספר?

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם
כיף לראות. הלוואי ויכולתי להגיע גם.

בתקווה שהמפגש הבא יתקיים בצפון הרחוק (או הקרוב) ;)

Polo 9N 1.4

אני בטוח שאני לא היחיד שחושב שמפגש בצפון יכול להיות אחלה דבר.

אפשר אפילו לתאם את זה עם מועדון החמש, שכבר יש לו מקום טוב.

תומך במפגש בצפון

למרות שאני תושב הצפון, תהיו מציאותיים - מפגש שהוא כלל-פורומי יהיה במרכז, בדיוק כדי להיות באמצע בין הצפון לדרום, כדי שלכולם תהיה נסיעה פחות או יותר שווה. לכן הוא מפגש כלל-פורומי ולכן הוא לא שבועי.

הצפוניים שרוצים - תגיעו לביג קרית אתא בשישי, יש מפגש לא רע בכלל, וחבר'ה טובים (התארגנו, למשל, כמה ברזים ומגיעים לביג כמעט קבוע), ולמפגש הכללי אפשר לנסוע למרכז בכיף כשזה קורה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני בטוח שאני לא היחיד שחושב שמפגש בצפון יכול להיות אחלה דבר.

אפשר אפילו לתאם את זה עם מועדון החמש, שכבר יש לו מקום טוב.

תתארגנו כקבוצה,

לנו (הבאר שבעיים) יש קבוצת ווטסאפ וכבר עשינו כמה מפגשים בעבר או שהגענו ביחד למפגשי אספנות שהיו בבאר שבע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
תתארגנו כקבוצה,

לנו (הבאר שבעיים) יש קבוצת ווטסאפ וכבר עשינו כמה מפגשים בעבר או שהגענו ביחד למפגשי אספנות שהיו בבאר שבע.

יש קבוצה למפגשים בצפון? מעניין אותי

Polo 9N 1.4

פורסם

אני אשמח לבוא למפגש הבא שיתקיים ולעשות כמה צילומים נחמדים לכל מי שיחפץ ביחד עם רכבו המגניב.

• אחראי פורום
פורסם
יש קבוצה למפגשים בצפון? מעניין אותי

Polo 9N 1.4

תתחיל מלהגיע לביג, לא צריך וואטסאפ בשביל זה. חוץ ממנו אין יותר מדי מפגשים בצפון.

אישית אני לא אוהב להגיע לשם. חלק רגוע, חלק בלאגן.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...