Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע, שאל את עצמך למה אתה מרגיש מחוייב להתעמת איתי למרות שאני לא פונה אליך (time and again), אולי תקבל את התשובה שאתה מחפש.

(כי פורום ציבורי ואתה זכאי לדעתך? נו, בדיוק)

 

כי אתה מסיט דיון בפורום בו אני מנהל תוך יצירת - וסליחה מראש - פרובוקציות בשקל.

 

 

 

עריכה, בהקשר לזה:

 

ואם לענות ברצינות, למרות שאני יודע שאני אתחרט על זה עוד רגע ומתחרט על זה כבר עכשיו, זה בגלל שיש עוד קוראים בפורום ואולי מישהו שחושב שאין פסול לטעון קבל עם ועדה שהורים הומואים שורטים את הילדים שלהם או שילד צריך להתבייש בזהות המינית שלו כשהוא במקום הכי מוגן שיש (בית) - אולי אולי אולי יחשוב אחרת. אולי, וכן אני מודע לכך שהסיכוי נמוך שמישהו ייתן משקל לדברים שאני כותב בפורום, אבל מה אכפת לי לנסות?

 

 

קודם כל, תעשה טובה לקונטיניואיטי של הדיון ותלחץ send אחרי שנסגרת על כל מה שאתה רוצה להגיד, אי אפשר ככה...

 

עכשיו לנושא העניין - אני לא תוקף אותך, אני תוקף את הקונספט של לקחת אמירה X ולנפח ולהפוך אותה ולמצוא בה איזה סאבטסקט שאף אחד (או כמעט אף אחד) אחר לא רואה, ולהתרעם על כך שאותו סאבטקסט שאתה מצאת פוגע במישהו, כשאין לך בכלל מושג האם הם הבינו את הסאבטסקט באותה צורה כמוך, האם הוא מעליב אותם או האם בכלל הם התייחסו לאמירה הזאת.

 

אני אתן לך דוגמה:

 

זה כמו שמישהו א' יגיד למישהו ב' שהוא בן זונה - אם תבוא ותגיד למישהו א' שזה לא בסדר להגיד לאנשים אחרים שהם בני זונות, אני לגמרי איתך.

 

אבל, אם מישהו א' אומר למישהו ב' שהוא לא אוהב שרימפס ואני לא אוהב לאכול במסעדות שמגישות שרימפס ואתה תבוא למישהו ב' ותגיד לו "תראה איזה חשוך הוא, גועל נפש ההדתה הזאת, נהיינו אירן" - זה, לא סבבה. כי אולי הוא באמת פששוט לא אוהב שרימפס, כי ריח, כי טעם כי לא משנה מה. סתם, לא אוהב.

Ford Focus estate ; Subaru XV

  • תגובות 121
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אני מוחה, אל תפסיק את הדיון ואל תתקפל בגלל אנשים אלימים שלא מוכנים לקבל דעה אחרת.

 

הסבר קצר, למתקשים, על ההבדל בין דעה שונה לבין מחיקה של מגזרים.

 

דוגמא להצגת דעה אחרת:

אני לא מסכים עם בגירה, כי לדעתי הוא טועה ב...

 

דוגמא לפסילה של אנשים:

מגעיל אותי לראות אנשים כמו בגירה בסרטים. חבל שמראים לנו אותם בשם אג'נדות מטורללות.

 

שמחתי לעזור.

 

 

****

עריכה:

להעיר לאנשים שהערה שלהם היא פוגענית, זו לא אלימות.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מישהו מוכן לעשות לי סדר, בבקשה?

מי נגד מי?

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

דוגמא לפסילה של אנשים:



מגעיל אותי לראות אנשים כמו בגירה בסרטים. חבל שמראים לנו אותם בשם אג'נדות מטורללות.

 

למה כולם טוענים שאני נגד גאים ושהם מגעילים אותי? דיברתי על משהו מאוד ספציפי! איפה כתבתי שלגאים אין מקום בסרטים כי הם גאים?

 

מישהו מוכן לעשות לי סדר, בבקשה?



מי נגד מי?

 

כתבתי שלא נעים לי לראות סצנות סקס גבריות בסרטים, ושבזמן האחרון דוחפים את זה בכוח להרבה יצירות.

 

לאחר מכן הוגדרתי כהומופוב וזבל.

 

בדיון שהתפתח בעקבות האמירה, כתבתי שאני מקווה שהילד שלי יהיה סטרייט, והדגשתי שאני לא אוהב אותו פחות במידה והוא יהיה גיי. בנוסף כתבתי שיכול להיות יש לנושאים השפעה פסיכולוגית על ילדים(בקצרה).

 

בחלק השני קצת הגזמתי, ולא גיליתי רגישות.

 

בתגובה חלק מהמגיבים החליטו שאני: חושב שצריך לתת להם פחות זכויות, חושב שהם מגעילים כי הם גאים, מקרין לילדים שלי פורנו של סטרייטים ובכללי שאני איזה הומופוב חשוך.

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
פורסם
למה כולם טוענים שאני נגד גאים ושהם מגעילים אותי? דיברתי על משהו מאוד ספציפי! איפה כתבתי שלגאים אין מקום בסרטים כי הם גאים?

 

 

 

כתבתי שלא נעים לי לראות סצנות סקס גבריות בסרטים, ושבזמן האחרון דוחפים את זה בכוח להרבה יצירות.

 

לאחר מכן הוגדרתי כהומופוב וזבל.

 

בדיון שהתפתח בעקבות האמירה, כתבתי שאני מקווה שהילד שלי יהיה סטרייט, והדגשתי שאני לא אוהב אותו פחות במידה והוא יהיה גיי. בנוסף כתבתי שיכול להיות יש לנושאים השפעה פסיכולוגית על ילדים(בקצרה).

 

 

עזוב, כבר אמרתי לך פעמיים, אתה בסדר, זה המטורללים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה על ההסבר.

אין מה לעשות, ככה זה באתר שמרבית המנהלים בו שייכים לקהילה הלהט"בית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

 

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לגבי המשפט השני, אני קצת מסתייג מהניסוח שלו. אבל נניח אני יכול לדמיין לעצמי מצב בו אני נוצרי, גר במדינה עם יחס לא סימפטי ליהודים, הייתי מעדיף שבני לא יביא הביתה יהודיה. כי יש לי משהו נגד יהודים? לא, כי אני מעדיף שלבני יהיו חיים קלים יותר.

 

 

עזוב אותך, הם כולם מתיפייפים..."ואם הבן שלך יביא גבר".....

גיבורים גדולים אחד אחד, חכה נראה אותם כשהבת שלהם תכיר להם את עבדאללה, החבר החדש שלה מג'נין.

 

בשניה כל הערכים הנאורים עפים מהחלון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז כאילו אתה גם הומופוב וגם גזען...?

או שאתה חושב שרק אנחנו גזענים?

 

אני אישית מעדיף חתן רופא, ליברלי, חרוץ, פמיניסט, מסכנין מאשר מובטל, פנאט, גזען מנס ציונה.

אבל זה אני.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
הבעיה, אני מניח, היא הסאבטקסט.

 

מה זה תורם לומר שמגעיל אותך לראות הומואים, מה בעצם אתה מנסה לקדם? אני מניח שאתה מנסה לקדם ביטול סצינות כאלו (אחרת מה הפואנטה? להוכיח שאתה יותר סטרייט מנתנג'וניור?).

בהנחה שאתה לא מנסה לקדם ביטול סצינות מין בכלליות (כמו מה שרשם דויד), אז בעצם האג'נדה שאתה דוחף - במודע או שלא - היא שאין מקום להומואים על המסך, כי זה מגעיל בעיניך, מה שעונה על הפסקה הראשונה שלך.

 

תחשוב למשל על משהו בסגנון "אני לא נגד יהודים, אבל מעצבן אותי לראות אותם בכל סדרת טלוויזיה" - האם משהו בסאבטקסט צורם לך?

 

בתור אדם שפיו וליבו שווים, גם לי קצת חורה תרבות הover-pc. זה הרבה פעמים מאוד מלאכותי, מרגיש מזויף.

מנגד, אני חושב שזה עדיף על האלטרנטיבה במסגרתה אוכלוסיות שלמות פשוט בוטלו בתרבות הקולנועית (וכו'), על שלל ההשלכות הנגזרות משם. זוכר היטב איך בתור ילד "הומו" היתה קללה, כיום זה הרבה פחות שכיח, ואני מקווה שבדור הבא זה כבר יהיה נדיר. אז לראות סצינה שפחות מדברת אלי מדי פעם זה small price to pay. חוסר העניין הנקודתי של רובנו מתורגם לשיפור ניכר עבור אנשים רבים, לכן כשאתה משקלל את סך ההשפעה המשוואה הזו נראית לי אחלה.

 

מה אתה חושב?

 

אני לא יודע לשער על סאב-טקסט בדבריו של ענק טי איי, עד ההודעה המצוטטת לעיל. כן עלו כל מיני דברים אחריה, אבל רק על עצמי ידעתי להעיד. לי אין סאבטקסט. אני רואה הומואים שוכבים (או סטרייטים) ואני מעביר. באמת. בכל משחקי הכס, בכל סדרה אחרת, העברתי. מגעיל אותי. לא קשור לי לכלום. לא רוצה לראות. נטו להביע דעה, בלי מטרה נסתרת.

אני חושב שזה טוב שזה קיים ואפילו חושב שזה חשוב, כי זה כן מעלה מודעות, אבל אין לי אינטרס לראות את זה. ליטרלי פיזית בעיניים. אני אישית מעדיף לא לראות. אני בטוח שגם לא רוצים לראות אותי בחזרה. באמת שאין פה שום דחיפה במודע או בתת-מודע על ההומוסקסואליות כתופעה, אלא נטו על האקט עצמו בעיניי.

*

הדוגמה של נמסיס על ברית המילה היא דוגמה מצוינת!

*

לגבי היהודים, אני לא חושב שזו דוגמה טובה ו/או אלו אמירות שוות. יש הבדל בין להגעל מאקט לבין להגעל ממאפיין של אדם ואני לא נגעל מהומואים ואם להיות כן מעניין לי את הגונדה מה נטייתו המינית של אדם. שוב, הדוגמה של הברית טובה.

 

נ.ב. - לא מאמין שאני כותב את זה, אבל לא אכפת לי אם הילדים שלי יהיו הומואים או לסביות. באמת. ממש לא משנה. גם אין לי "העדפה", על אף שבניגוד אליך, אני לא כל כך אופטימי לגבי היעלמותה של ההומופוביה (או שוביניזם) בעשור או שניים הקרובים מחיינו.

 

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

למען הסר ספק, ההודעה שלי התייחסה לשאלה הזו:

יש כל כך הרבה חוגים בעולם שאסור להגיד בהם דברים מסוימים, שבאמת אני לא מצליח להבין: למה דווקא זה כזה מכעיס?

 

כשדיברתי על סאבטקסט, לא דיברתי על משתמש ספציפי (לא אתה, לא הוא) - דיברתי על (אולי) מדוע אנשים מסוימים סולדים מהתבטאות המציינת כי הומואים על המסך מגעילים את פלוני, סיבותיו עמו.

 

הרי ברור שאתה זכאי הן לדפדף בסרט והן לחוש את שאתה חש, אתה גם זכאי לחלוק את זה בפורום, אבל שאלת למה יש אנשים שזה מפריע להם - וזו ההנחה שלי. אולי זה מפריע, כי אולי זה קצת צורם לקרוא שמישהו מגעיל על היותו הוא.

 

עולה השאלה: כמה תועלת נוצרת מחלוקת המידע הזה, לעומת כמה נזק. מצד אחד פרקת את שעל ליבך ואותת שאתה הטרו, מנגד אדם להט"ב שקורא את הדברים האלו עלול לקחת ללב, בעיקר אם המציאות שלו היא כזו במסגרתה הוא מקבל ביקורת על עצם היותו x.

 

לי נראה שהתועלת שולית (אם בכלל), בעוד שהנזק יכול להיות כואב - אמנם נקודתית, אבל עדיין. בעיני זה פשוט מיותר. אפשר לקרוא לזה "הגבלת חופש הביטוי" ואפשר לקרוא לזה אמפתיה או נימוס. איך שמתחשק. רק שים לב שאני לא אמרתי לאף אחד לסתום את הפה וסבור שכל אחד זכאי לומר מה שבא לו במסגרת כללי השימוש של המדיה. אני גם לא כיניתי אף אחד בשום כינוי מאותה סיבה: זה חסר תכלית.

 

בכ"א יצאתי מנק' הנחה שאתה מעוניין לשמוע תשובה, ניסיתי לענות כמיטב יכולתי. אם חשבת שיש כאן ביקורת עליך - אז זו לא היתה הכוונה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפני כן לא הבנתי נכון למה התכוונת. My bad.

אני חושב שסביר להניח שיש סאב-טקסט להרבה אמירות, אבל זה קל להניח וקשה להוכיח. זה תלוי אמירה ספציפית בהנחה והדובר בורר מילים בקפידה.

נניח כשאני משחק באטלפילד 5, לא אכפת לי שיש נשים וכהי-עור שנלחמים (בצד הנאצי זה בכלל מצחיק). יש כאלו שטוענים שזה לא מציאותי. חלקם באמת רוצים שהמשחק יהיה כמה שיותר ריאליסטי וחלקם כנראה עם סאב-טקסט. בסוף, אני מעדיף את זה קצת pc מדי מאשר בלי ייצוג בכלל, אבל מבין את מי שסולד. יש buttHurts משני הצדדים ולי הויכוח הזה לא נראה מאוד קריטי, אם כי אולי אני לא רואה טוב את הערך שמאחוריו.

 

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני לא מכיר את באטל-פילד אבל במלהע ה 2 היו המון שחורים בצבא האמריקאי ולא מעט נשים לוחמות בצבא האדום ככה שזה לא לחלוטין מופרך.

 

השימוש שעשית ב BUTTHURTS הוא פרייסלס אבל רציתי רק לציין שבאחד הצדדים הוא משמעותי ומוחשי הרבה יותר...

 

(ותיכף אור יצעק גוואעלד כי ברור שגם בדיחות על הומואים אסור בעולם החדש שלו).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

או שמותר לצחוק על כולם, או שאסור לצחוק על אף אחד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הבת של בן דוד שלי לומדת שם בכיתה ה, הם קיבלו מטלה לכתוב מכתב מילד שרושם להורים שלו על יציאה מהארון.

באנגליה אנחנו מפעילים לחץ חזק מאוד על הנציגה שלנו בפרלמנט כדי שלהורים תהיה בחירה לגבי השיעורים האלו. הדודה האהובה ביותר על הילדים שלי היא לסבית, חבר טוב שלי שהילדים מכירים טוב הוא הומו. זה טבעי להם, לא רוצים שידחפו להם את זה לגרון בתור חובה בבית הספר לפי האג'נדה של המנהלת.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם
אין שום קשר בין סרטי בונד השונים. מעבר לנוסחה הבסיסית, כל סרט הותאם לתקופתו, ומה שהתאים לשנות ה-70 שונה לגמרי משנות ה-2000.

את האופי של בונד שינו מזמן בסרטים של פירס ברוסנן,

ומשם זה נשבר לגמרי עם הדמות של דניאל קרייג.

מפה ועד לאישה - המרחק קצר יותר מאשר בין קרייג לקונרי...

 

קרייג הבונד הכי קרוב לקונרי שהיה. גבר פשוט, שיודע בעיקר לדפוק מכות.

יש קו אופי, גברי, שמשותף לכל הבונדים. הוא קריקטורה של גבריות.

בונד אישה זה פשוט להפוך את הסרטים לכלום ושומדבר שקשור לבונד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı


×
×
  • תוכן חדש...