Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושב הנהג ברכב זקוק לתיקון הריפוד. לא הבד של הריפוד, הוא שלם ותקין. הכוונה לריפוד (ספוגים, או מה שזה לא יהיה). אשמח לקבל המלצה לרפד רכב טוב באזור המרכז.

פורסם

אם לא תמצא רפד טוב, אתה יכול לקנות את הכסא מרכב לפירוק שעבר מעט ק"מ. פירוק פשוט יחסית (יש חיבור כרית אוויר).

יכול לצאת במחיר טוב יותר עם תוצאה טובה.

אם היה מדובר בדור ראשון ריפוד בד, אז יש לי שתי הצעות כאלה. מתיחת פנים או דור אחרון: גם מאמין שתמצא.

פורסם

תודה אבל אני לא בטוח שזה מעשי. חשבתי על האפשרות הזאת רק שאני מניח ש-א. אין הרבה כלי רכב כאלה, על אחת כמה וכמה בפירוקיות. ב. צריך שצבע הריפוד יתאים ו-ג. שהכיסא יהיה במצב טוב. נראה לי שההסתברות שכל שלושת הדברים הללו יתכנסו - קלושה למדי. במידה ותיתקל ברכב כזה בפירוק - אשמח אם תיידע אותי.

פורסם

יש רכבים כאלה במחירים מצחיקים. יצא לך יותר זול לרכוש רכב שלם ולהעביר סלון שלם מלתקן את הכסא תיקון מקצועי שיהיה תואם למקור

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
יש רכבים כאלה במחירים מצחיקים. יצא לך יותר זול לרכוש רכב שלם ולהעביר סלון שלם מלתקן את הכסא תיקון מקצועי שיהיה תואם למקור

אלעד

מדובר כאן בחומר המילוי הפנימי של המושב (הבד עצמו תקין) כך שזה בדיוק לעבודת רפד ואני עצמי תיקנתי מושב נהג כזה,

בעבר, אצלם במכוניתי שהיה מצוין והחזיק שנים רבות יותר ממה שהחזיק המקורי.

בברכה - רפי לין

פורסם

אשמח לקבל גם את הכתובת למקום.

אני אשקול לתקן גם אצלי מושבים שאני רוצה להרכיב ברכב שלי

פורסם
מדובר כאן בחומר המילוי הפנימי של המושב (הבד עצמו תקין) כך שזה בדיוק לעבודת רפד ואני עצמי תיקנתי מושב נהג כזה,

בעבר, אצלם במכוניתי שהיה מצוין והחזיק שנים רבות יותר ממה שהחזיק המקורי.

בברכה - רפי לין

אפעל בהתאם להמלצתך ואפנה אליהם.

תודה.

פורסם
מושב הנהג ברכב זקוק לתיקון הריפוד. לא הבד של הריפוד, הוא שלם ותקין. הכוונה לריפוד (ספוגים, או מה שזה לא יהיה). אשמח לקבל המלצה לרפד רכב טוב באזור המרכז.
תבדוק האם אפשר לקנות ספוג מושב חדש, אמור להיות חלק חילוף כזה.

החלפתי ספוג מושב כזה שלם בברלינגו, ראה פה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=4231454

פורסם (נערך)
אשמח לקבל גם את הכתובת למקום.

אני אשקול לתקן גם אצלי מושבים שאני רוצה להרכיב ברכב שלי

איציק ובנו חי ב"עמירה מרפדיית רכב" שברח' הלהב 2 א.ת חולון,

טל' 03-5594703.

בברכה - רפי לין

עריכה אחרונה על ידי רפי לין
פורסם
תבדוק האם אפשר לקנות ספוג מושב חדש, אמור להיות חלק חילוף כזה.

תודה על הרעיון. מקווה שאכן יש כזה גם לC5. אבדוק בלובינסקי אחרי החג.

פורסם

אגב זה בדרך כלל קורה מסיבה מאוד טריוואלית - בעל הרכב הקודם או הנוכחי הוא (בוא נגיד בעדינות) בחור קצת שמן :-)

פורסם

ספוג גם יכול להתפורר בין השנים

פורסם
אגב זה בדרך כלל קורה מסיבה מאוד טריוואלית - בעל הרכב הקודם או הנוכחי הוא (בוא נגיד בעדינות) בחור קצת שמן :-)

הקביעה שלך נכונה למדי. הבעלים הקודם אכן אדם לא קל (תרתי משמע). העליתי את ההצעה שלך בפורום בח"ל המתמחה בסיטרואן, נאמר לי שאכן היתה בעבר אפשרות לרכוש מושב (החלק התחתון) שלם כלומר הריפוד עם הספוג או מה שלא יהיה, מתחת. הפסיקו למכור את זה. בכ"ז אנסה לברר בלובינסקי, אולי נשאר להם ואם לא, אפנה לרפד שרפי לין המליץ עליו. חג שמח!

• תוכן חדש...