Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי פה שנים אז אני לא כל כך יודע מה התחדש בתחום והייתי שמח לכמה המלצות בשביל לחזור לעניינים.

קניתי את הרכב עם מערכת שכבר מותקנת עליו מגבר של הייפוניקס 4 יציאות נראה שבדלתות יש קומפוננטים למרות שלא פתחתי אבל הרמקולים מוגברים המגבר עובד

המערכת זה איזשהו אנדרואיד סיני ושומעים ממש על הפנים שאני לא יודע אם זה התקנה גרועה או רכיבים גרועים.

האם המערכות האלה של האנדרואיד מסוגלות להוציא צליל טוב? או שמה כדאי להחליף את החלק הזה בראש ובראשונה כי בטכלס גם הדיבורית שלו על הפנים לא שומעים אותי ואני לא שומע כלום

יש לי גם שליטה מההגה שלא עובדת אז הייתי מעדיף להביא איזה דאבל דין איכותי שלא מתפשר על צליל ופחות חשוב לי אפליקציות אם יש אחת כזאת שהיא גם איכות וגם תומכת אנדרואיד זה סבבה אבל עדיף לי האיכות

אשמח להמלצות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

תחליף למכשיר מותג.

אני הייתי חודש וחצי עם אנדרואיד סיני של joying חייב לציין שמבחינה פונקציונלית המכשיר מעולה, מבחינת איכות סאונד הוא היה נוראי והחלפת לפיוניר

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מה גרסאת מערכת ההפעלה של האנדרואיד הזה?

אם זה 6 ומעלה אז רוב הסיכויים שאתה נתמך שם בצימוד הקדוש למען הפיכת הHU המסכן הזה לHU היי-אנד:

USB HOST

USB AUDIO

במילים אחרות - אם שתי האופציות האלו מופעלות - כל מה שאתה צריך לעשות זה לקנות USB DAC ואתה מסודר.

ואם לא - תנסה להגיע לאפשרויות מפתחים ותבדוק אם אתה יכול להפעיל את האופציות הללו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גם לי יש מערכת אנדרואיד שרכשתי לאחרונה, לפני כמה ימים התקנתי MCU עם PATCH שאמור לשפר את איכות הסאונד והוא אכן עושה שיפור ממש מדהים - הכל נשמע מאוזן יותר וההתקנה שלו קלה ביותר.

תבדוק בדיוק מה סוג המערכת שיש לך שם, תעלה צילום מסך מעמוד "אודות המכשיר" ואבדוק אם יש PATCH שמתאים גם לך.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

אני לא מאמין של Patch תוכנה יוכל לעזור ברמת איכות ההמרה של אות דיגיטלי לאנלוגי. DAC במכשירים זולים המגיעים עם רכיבי חומרה זולים ולא משנה איזה גרסת מערכת הפעלה מותקנת. במידה וישנה אפשרות להעביר את אפשרויות Audio Output בתוכנה ל-passthrough (זאת אומרת להעביר את האות דיגיטלי ללא המרה פנימית) ולחבר DAC יעודי שיעשה את ההמרה במקום. עשה זאת כמו שהמליצו כאן. במידה ואין אפשרות כזאת קנה מכשיר איכותי יותר מהמותגים הידועים שהם גם יותר יקרים אבל מצד שני משתמשים ברכיבים הרבה יותר טובים ותוצאה בהתאם.

אם חשוב לך אפשרות חיבור של אנדרויד יש אפשרות כזאת בחיבור מכשיר ל-Android Auto/Car Play

פורסם

ברור ששיפור תוכנתי לא שווה ערך ל DAC חומרתי יעודי ואיכותי, אבל אם לא רוצים להיכנס להשקעה והתעסקות רבה, הPATCH הזה עושה שיפור מאוד ניכר עם אפס מאמץ ואפס השקעה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...