Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במשך שנתיים השתדלתי לטפל בצ'אמפיון ראשון לציון רק בגלל שחשבתי שאחריות רצון טוב זה לא רק סיסמה.

לפני 25 ימים נגמרה האחריות לאוקטביה שלי.

בערך שבוע אחרי גמר האחריות התחילה בעיה מוזרה מאוד ברכב.

כל פעם שהרכב נכנס לפעולה ברמזור ממצב start/stop (מנוע חוזר לפעולה ממצב של הדממה)החלון הקטן המרובע(maxidot) בלוח שעונים משתנה כאילו סובבתי את הגלגלת בהגה.

מה שאומר שאם אני מציג את הרדיו, זה מחליף לי תחנת.

אם אני מציג את המוזיקה בבלוטוס, זה מעביר לי שיר.

ואם אני מציג מד מהירות, זה פעוט מעביר למסך שירות אחר.

מכיוון שבאמת מדובר בבעיה מאוד מוזרה שהמידע היחיד שמצאתי עליה נמצא בפורום הזה:

https://www.briskoda.net/forums/topic/424920-amundsen-mib-2-skipping-tracks-on-start-stop-resume/

החלטתי לגשת לצ'אמפיון במחשבה נאיבית שיש לי אחריות רצון טוב, אך נאמר לי שעלות בדיקה תהיה 392 ש"ח בדיקת מתחים למצבר.

לאחר ששמעתי את המחיר המופקע הזה החלטתי לשתף את כל אלה שחושבים שאם יטפלו במורשה שנתיים יבואו לקראתם בשנה השלישית.

בכל מקרה זה לא המצב שלי.

החלטתי בסוף לקפוץ למוסך רון מקווה שיפתר.

פורסם

ממליץ לך לגשת למוסך אחר ברשת (ממליץ על איציק ודיצר ברמלה) תתפלא כמה החוויה יכולה להיות אחרת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אכן הייתי מעביר את הביקורת לאותו מוסך שביקרת בו ולא ליבואן. אני בספק אם היבואן מודע בכלל לקיומך בעולם.

נסה מוסך אחר ברשת.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המוסך מורשה צ'מפיון בראשל"צ מחשיבים את עצמם "מוסך מרכזי",ומשם נובעת הגישה לדפוק מחירים ולהתנשא בכללי.

לי יש נסיון כללי הרבה יותר טוב עם "השחר מוטורס" בחולון (גם מורשה צ'מפיון) - נסה גם שם.

אם לא הם - חברים קרובים מטפלים גם ברכב הנגב בק.עקרון

אם עוד לא נסעת לרון - תשאיר אותו כאופציה אחרונה (כאמור,אתה עדיין בסוג של "אחריות",אז אולי כן ימצאו את התקלה ויחליפו לך את הרכיב

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה שלא תעשה, אל תשאיר אגורה למוסך המרכזי של צמפיון בראשון. החוסר מקצועיות שם הוא גדול בכל מה שנוגע לתקלות "מסובכות" . הם טרטרו אותי כמה חודשים על תקלה חשמלית שהם לא הצליחו לפתור ברכב באחריות, תוך כדי שהם מתייעצים עם היצרן לטענתם, ובסוף העבירו את זה ל"מחלקה/מוסך הטכני" (או איך שלא קוראים לו)

פורסם

אני טיפלתי בסקודה שלי בפעם האחרונה במוסך בראשלצ. סמוך לפתיחתו.

הם אמרו לי שצריך להחליף רפידות בלם.

הציעו חליפי ומקורי.

ביקשתי מקורי.

בקיצור. הרכב לא בלם אותו דבר. הרכב היה עם 80 אלף ק״מ, שאת כולם אני עשיתי. אז אתם מבינים שאני מכיר את הרכב שלי. הבלימה הייתה חלשה ולא הדרגתית. היה חופש בדוושה שלא היה קודם.

חזרתי אליהם. אמרו לי שלפעמים שמתקינים רפידה חליפית יש הבדל.

הטיעון הזה נפל שאמרתי ששמתי מקורי וישר הבנתי שיש לי עסק עם חרטטנים.

עשו סיבוב ברכב. אמרו לי תקין.

ביקשתי שיבדקו בכל זאת אולי ניקוז אוויר במערכת הבלימה - המכונאי סירב.

ניגשתי למנהל שהכריח אותו.

זה לא הסתדר.

בכל מקרה שירות ומקצועיות מתחת לכל ביקורת.

דקה אחרי האחריות תעוף מצמפיון.

פורסם

הציעו לך בדיקה בתשלום - לגיטימי לגמרי כי הרכב לא באחריות.

אחרי הבדיקה - יבינו מה הבעיה ומשם יתקדמו הלאה ואם באמת ירצו או שתתעקש יפנו ליצרן להפעיל אחריות או רצון טוב של היבואן או תמיכה חלקית שלהם.

התעקשת? חשבת שתקבל הכל בקלות במיוחד אחרי הסיפורים שקראת בפורום?

רק בדיקת מצבר/ חיבור מחשב המחיר מאוד יקר.

פורסם

אני מטפל בסבנה, מנהל המוסך אחלה גבר, ואפילו אבא שלי ראה באחת הפעמים איך המכונאי טיפל ברכב ואמר שהיה מעולה.

הרכב מטופל שם מיומו הראשון וגם קיבלנו בזמנו רצון טוב.

מדי פעם אני עושה השוואה של טיפולים כנגד מוסך רון, ההפרש מינורי עד לא קיים - מאכזב.

בפעם האחרונה הכנסתי את הרכב להחלפה של סליל הגה שגרם לתקלה עם כל השליטה בהגה ובכרית אוויר.

החלק עצמו מאוד יקר וביקשתי הצעה מרון.

ההפרש היה 200-300 שח לטובת רון (תכלס, ציפיתי להפרש משמעותי הרבה יותר), אך סבנה עשו מאמצים מול צ'מפיון ובסוף שילמתי 300-400 שח פחות ממה שרון ביקש.

• תוכן חדש...