Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, יש לי אלפא רומאו מיטו שנת 2013 גיר TCT (רובוטי של אלפא).

שמתי לב שברוב דגמי המיטו עם גיר זהה לשלי החל משנת 2010 קיימים שיפטרים על גלגל ההגה,

לצערי אצלי הם אינם קיימים, לאחרונה רכשתי הגה של מיטו עם שיפטרים מפירוק והתקנתי אותו ברכב אך השיפטרים לא עובדים (למרות שצמות החשמל זהות בשני גלגלי ההגה)

אני לא חושב שאלפא הוציאו שתי גרסאות של TCT ולכן בטוח קיימת אופציה לחבר אותם ( כנראה שצריך לעשות איזה קידוד),

יש למישהו ידע בנושא?

תודה לעונים :)

פורסם

צריך לבדוק תחילה את החיווט שהוא זהה, האם התאורה בשיפטרים דולקת?

במידה וכן משמע מגיע מתח זה כבר סימן טוב.

והשלב הבא הוא פתיחת האופציה דרך המחשב ב CAN setting proxy alignment בתוכנה המקורית.

לאחר מכן להתחבר למחשב גיר ולבצע לימוד לשיפטרים.

בקיצור תצטרך סורק תקלות עם תוכנה "מקורית" של הרכב.

פורסם

ראשית כל תודה על התגובה המהירה.

אני לא חושב שיש תאורה על השפטרים עצמם, התאורה בשאר הכפתורים בהגה דולקת, מבירור שעשיתי עם בחור מאיטליה שמוכר גלגלי הגה נאמר לי שהצמה זהה (הוא גם שלח לי סירטון של שני גלגלי הגה אחד עם שיפטרים ואחד בלי מהם נראה כי אכן הצמות זהות).

לגבי שאר הפעולות, יש כאן מישהו בארץ שיכול לעזור לי עם זה?

אני בספק אם במוסך המרכזי יספקו לי שירות מסוג זה.

תודה רבה.

גיא.

פורסם (נערך)

הצמה הפנימית של ההגה פחות מעניינת אפילו שהן זהות בקונקטורים אין זה אומר שסליל כרית האוויר זהה, את זה צריך לבדוק האם הסליל כרית אוויר זהה או לא כי יתכן ובסליל אצלך חסרים הקווי תקשורת לשיפטרים.

אבל אל תאבד תקווה עדיין גם אם התאורה לא פועלת יתכן וע"י הפעלת הפונקציה במחשב התאורה תקבל מתח.

תחפש מישהו עם סורק תקלות עם תוכנה multiscan או fiatscan.

אם היית באיזור באר שבע הייתי יכול לעזור לך.

מהרכב שממנו פירקו לך את ההגה בקש להסתכל על הסליל כרית אוויר ותבדוק אם הוא זהה לשלך מבחינת מק"ט

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

המון המון תודה על התגובה והתמיכה.

לצערי אין לי גישה לרכב שממנו פירקו את ההגה.

דיברתי עם דני מקס טיונינג, הוא עובד עם multiecuscan, אבל אין לו ניסיון במקרה הזה ספציפית ואני קצת חושש להתעסק במחשב רכב.

אני יותר מאשמח להגיע לבאר שבע, אם זה לא יטריח אותך ותוכל להעיף מבט.

פורסם

https://forum.clubalfa.it/threads/giulietta-attivazione-paddles-al-volante-da-body-computer.88986/

נתקלתי בפוסט הזה שאומר שהחיווט זהה (למרות שבeper מופיעים מק״טים שונים של סליל הכרית אוויר), אך אכן חייבים התערבות במחשב הרכב, השאלה מי יכול לעזור לי עם כזה דבר כאן בארץ?

פורסם (נערך)

אני מבין שיש לך גישה ל Multiecuscan, אם ככה יש להתחבר כמו ש- ba323f רשם, למחשב גוף, ולבחור ב PROXI...:

attachment.php?attachmentid=509401&d=1536699095

לאחר מכן יש לשנות steering wheel levers מ - not present ל - present:

attachment.php?attachmentid=509402&d=1536699142

לאחר השינוי,יש לבצע, proxi alignment כדי לשמור את השינויים:

attachment.php?attachmentid=509405&d=1536700204

ecu_main_screen.png

wheel_levers.png

proxi.png

עריכה אחרונה על ידי innvision
  • תוכן חדש...