Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להתראות אוקטביה. 3 שנים, 153,494 ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה תחליט , מה?

תקרא את השרשור מההתחלה , ותבין שלא רציתי לפספס את האחריות ולהאריך חוזה לעוד שנה .

סליחה שיש פה 8 עמודים כבר ולא מתחשק לי לעבור על כולן. כן עקבתי אחרי הסיפור מההתחלה ולא קלטתי בשוב שלב שב 149 אלף החלטת להאריך אחריות כי היו רעידות בגיר? כלומר החליפו קלאצים? יש פה יותר מידי חורים

• תגובות 145
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בעמוד הראשון קודם כל .

לא , פשוט רציתי לעשות בדיקה מסודרת .

כדי להאריך חוזה לעוד שנה, אמרו שתקין אמרתי סבבה .

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הרכב עשה נסיעות ארוכות. במצב כזה גיר DSG מתפקד בתנאים אופטימליים.

ברגע שהפסיק את הנסיעות הארוכות הגיר התקלקל.

אם היה נוסע בעיר ו/או בפקקים, סביר להניח שהיה מתקלקל הרבה לפני זה.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם

הנה עוד אחת... גלגל שיניים שבור, גלגל תנופה פגום, אהה והוחלף גיר בשלמותו.

יש לי מאות דוגמאות, לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

אגב מודל 2016.

IMG-20180620-WA0019.jpg

פורסם (נערך)

גרוטאות חד פעמיות, זה מה שVAG יודעים לייצר, פשוט אמינות זבל.

בציי שבו אני עובד לא מעט לקוחות קנו אוקטביה, ראפיד, פאביה, ג'יטה, (עם אחריות), הרוב חוזר אלינו עם תקלות ובעיקר משביתות כמו מחשב גיר DSG, רעשים ממפוח מזגן, קלאצ'ים, רעשים חזקים מהטיימינג בהנעה, משאבות מים, בולמים תמיד נוזלים אחרי 80 אלף ק''מ והיה מקרה שאפילו פחות מזה.

מי שקונה מהתוצרת שלהם ללא אחריות פשוט הייתי מרחם עליו, שמתי לב שעד שלא אוכלים אותה במוסך לא לומדים פה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם

אגב,אם הייתה לי אפשרות הייתי לוקח שוב אוקטביה... רכב שמאוד נהניתי ממנו .

אבל בתור לקוח פרטי?

לעולם לא.

מה שכן? רכב מדהים, עכשיו אני עם רכב מאותו קונצרן וגם נהנה.

מנוע וגיר קצת יותר חזקים 1.4 150 כח לפני הצ'יפ,אותו סגנון נהיגה נראה כמה יחזיק הפעם ;)

פורסם

זאת העטיפה שמכסה את מה שיש בפנים= ביצועים, ונוחות. אנשים מתפתים..

בליסינג יש אלפים, כי לי מי אכפת מהאמינות שם.

מי החייה?

פורסם

גם באוקטביה שאני נוהג בה, 2017, כבר ב50 אלף התחלנו להרגיש את הגלגל תנופה נשחק בהורדת הילוכים.

80 אלף קמ כרגע ועדיין לא הוחלף, אבל הנסיעה מרגיזה במיוחד.

פורסם
הנה עוד אחת... גלגל שיניים שבור, גלגל תנופה פגום, אהה והוחלף גיר בשלמותו.

יש לי מאות דוגמאות, לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

אגב מודל 2016.

רכבים בליסינג ננהגים לא פעם כאילו הכביש הציבורי הוא מסלול מרוץ, כמה זמן מחזיק גיר וגלגל תנופה של רכב מירוץ?

כאשר אין נתונים כיצד הרכב ננהג אזי לא ניתן לדעת דבר.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
גרוטאות חד פעמיות, זה מה שVAG יודעים לייצר, פשוט אמינות זבל.

בציי שבו אני עובד לא מעט לקוחות קנו אוקטביה, ראפיד, פאביה, ג'יטה, (עם אחריות), הרוב חוזר אלינו עם תקלות ובעיקר משביתות כמו מחשב גיר DSG, רעשים ממפוח מזגן, קלאצ'ים, רעשים חזקים מהטיימינג בהנעה, משאבות מים, בולמים תמיד נוזלים אחרי 80 אלף ק''מ והיה מקרה שאפילו פחות מזה.

מי שקונה מהתוצרת שלהם ללא אחריות פשוט הייתי מרחם עליו, שמתי לב שעד שלא אוכלים אותה במוסך לא לומדים פה בארץ.

תקלות שלא קשורות לאופי הנהיגה כגון מפוח מזגן, משאבות מים אכן מעידות ללא ספק על אמינות נמוכה, אבל מה שכתבת אינו נתון סטטיסטי שאומר משהו.

קלאצ׳ים, רעשים מהטיימינג בולמים יכולים להתקלקל עקב צורת נהיגה אגריסיבית, לגבי הבולמים גם נסיעה בדרכים לא סלולות (כי אתה יודעים שרכבי ליסינג הם הג׳יפ הטוב ביותר).

פורסם (נערך)

שלא יובן לא נכון, באופן כללי אני גם מתרשם שהאמינות של רכבי הקונצרן לא מזהירה, אבל ההתרשמות הזאת נובעת מבעיות אמינות ידועות ורחבות היקף שהיו בעבר, החל ממנוע 1.4 ליטר בעל מגדש על וטורבו, מנועי 1.8 טורבו דור קודם, רצועות טיימינג נדמה לי במנוע 1.2 דור ראשון, כמובן שלל הבעיות בגירי ה- dsg מצמד יבש, אבל לצורך הדיון לא מספיק להציג מקרה אחד או שניים, או לכתוב אצלנו בצי הרכב, ללא רקע על צורת הנהיגה והטיפולים כמקרים מייצגים וללא הצגת נתונים מספריים.

עריכה אחרונה על ידי green

פורסם

כבעלים של וואג, וגם כרכב ליסינג (כבר 80k בנהיגה ממש לא עדינה - ללא שום בעיות) אני מסכים: הרכבים פחות אמינים. אומנם אני עדיין לא מרגיש את זה על עצמי אך אין לי בעיה להוציא כסף כל עוד אני נהנה.

גם ההשוואה לא ממש נכונה - המכלולים של הרכבים האלה עובדים בעומסים הרבה יותר גדולים (ממש מהירים ביחס לשאר המשפחתיות).

אז אני מדבר בשם עצמי - לדעתי כחובב רכב אני מעדיף להנות מנהיגה מאשר לנהוג ברכב משעמם ואמין.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

גם ילדים בני 19 עם מעזדה 3 שעברה יד במשפחה כשאבא קנה מזדה 6 חדשה מתנהגים כאילו הכביש הוא מסלול מירוצים.

רכבים בליסינג ננהגים לא פעם כאילו הכביש הציבורי הוא מסלול מרוץ, כמה זמן מחזיק גיר וגלגל תנופה של רכב מירוץ?

כאשר אין נתונים כיצד הרכב ננהג אזי לא ניתן לדעת דבר.

• תוכן חדש...