Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני חולק עליך - אם כי מדובר בזוית בעייתית. לדעתי בפריימים הראשונים הרכב שהתהפך סוגר על הרכבים שלפניו, ולא רק זאת, אלא שלא ראיתי אורות בלימה פועלים אצלו (הוא כן מאותת שמאלה).

אבדן השליטה ברכב מתחיל יחד עם תחילת הסרטון, אולי קודם, עם ההצמדות לרכב שמימין, הניסיון לעבור בין המכוניות ובסופו של דבר הסטיה לשמאל והפגיעה במעקה ההפרדה.

הייתי שמח לראות את הלוג של הטלפון שלו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אנשים שנוהגים בקופסת גפרורים עם צמיגים מסריחים, מעיזים לעשות דברים כאלו.

מסתבר...

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצלחתם לזהות מה זה הרכב שהתהפך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

[video=facebook_share;10156264814682660]https://www.facebook.com/elic25/videos/vb.735987659/10156264814682660

הרבה זמן לא הייתי

\

או שהוא בודק עירנות שלנו על הכביש, או שהוא בתחרות עם עצמו כמה פעמים הוא יכול כמעט להכנס באנשים בכביש תוך פחות מדקה

פורסם

לא, הוא פשוט למד והבין את השיטה היחידה שאפשר להשתלב בכביש במדינת ישראל - ופשוט לקח את האגרסיביות צעד אחד קדימה.

אני הרבה פעמים גם ״קובע עובדות״ בהשתלבות בצומת - אם לא אני יכול להישאר לעמוד בצומת שנים, הרי פה אף אחד לא יאט ולא עלינו יתן לתנועה להשתלב(לפספס את המקום שלך בכביש?! אתה משגוע??(!:shock: אבל הבחור פה מדגים את זה באופן ממש מסוכן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

כן, הוא נדחף בכוח. לזכותו יאמר שנתן לדאצ'יה לעבור לפני כן.

אתה כן היית צריך לתת לו לעבור, וגם המכונית השנייה (אחרי הטרנספורטר) כן נדחף אבל אותת ונתן למכונית אחת לעבוד.

הוא צריך לעבור נתיב, איך אתם רוצים שיעשה את זה?

הנהג שלא נתן לו לעבור פשוט נלחם על מקומו בצורה מסוכנת. וגם אתה עברת מעט לנתיב שמשמאלך (במקום לתת לו להשתלב).

הכביש לא יתפנה גם בעשר שעות הקרובות. שיעמוד ויחסום את הנתיב מאחוריו?

מה שהיה צריך לקרות זה שתתנו לו להשתלב. האמת שהוא יכל לחכות מכונית אחת מאחוריך, אבל אם באו עוד מכוניות מאחוריך אז יכול היה להיווצר מצב שבוא (על פי חוק) עליו לחכות שעות עד שיתפנה הצומת. במקרה כזה ראוי לתת למכונית אחת לעבור.

פורסם
כן, הוא נדחף בכוח. לזכותו יאמר שנתן לדאצ'יה לעבור לפני כן.

אתה כן היית צריך לתת לו לעבור, וגם המכונית השנייה (אחרי הטרנספורטר) כן נדחף אבל אותת ונתן למכונית אחת לעבוד.

הוא צריך לעבור נתיב, איך אתם רוצים שיעשה את זה?

הנהג שלא נתן לו לעבור פשוט נלחם על מקומו בצורה מסוכנת. וגם אתה עברת מעט לנתיב שמשמאלך (במקום לתת לו להשתלב).

הכביש לא יתפנה גם בעשר שעות הקרובות. שיעמוד ויחסום את הנתיב מאחוריו?

מה שהיה צריך לקרות זה שתתנו לו להשתלב. האמת שהוא יכל לחכות מכונית אחת מאחוריך, אבל אם באו עוד מכוניות מאחוריך אז יכול היה להיווצר מצב שבוא (על פי חוק) עליו לחכות שעות עד שיתפנה הצומת. במקרה כזה ראוי לתת למכונית אחת לעבור.

לא היו יותר מדי רכבים מאחוריי, זה צומת שעמוס בצורה כזו רק כשהרמזור מסיים את הסבב האדום שלו, בדרך כלל אתה לא 'מצטרף' לשיירה ברמזור אדום, אלא נוצרת שיירה כזו לאחר שהירוק נגמר, וכן מדובר פה ביום שישי בצהריים שזו שעה מאוד עמוסה בשבוע, ובכל זאת העומס לא כבד, תיארתי לעצמי שהוא ישתלב אחריי לכן זזתי מעט שמאלה כדי לעקוף את החזית שלו, לקחתי בחשבון כמובן שהוא יכנס ולכן בלמתי בסופו של דבר.

מה שכן - האידיוט בכלל לא היה צריך שמאלה, הוא המשיך ישר הרבה אחרי שאני כבר פניתי ימינה קילומטר משם.

פורסם

כן, כתבתי שבתנאים האלה היה ראוי שישתלב אחריך. אולי הוא לא מכיר את אופי הצומת ופחד מהמצב שתארתי.

אולי חשב שהוא צריך לפנות שמאלה ואולי סתם אדיוט שחיכה מכונית אחת ונדחף לשנייה כדי להראות שאפשר.

לא יצאתי עם תובנות לחיים הפעם...

פורסם
לא, הוא פשוט למד והבין את השיטה היחידה שאפשר להשתלב בכביש במדינת ישראל - ופשוט לקח את האגרסיביות צעד אחד קדימה.

אני הרבה פעמים גם ״קובע עובדות״ בהשתלבות בצומת - אם לא אני יכול להישאר לעמוד בצומת שנים, הרי פה אף אחד לא יאט ולא עלינו יתן לתנועה להשתלב(לפספס את המקום שלך בכביש?! אתה משגוע??(!:shock: אבל הבחור פה מדגים את זה באופן ממש מסוכן.

אתה צודק. מדובר פה בערימה של נהגים אגואיסטים. הרי רואים שהוא יוצא מאיזו השתלבות ובמקום לאפשר לו להשתלב ולתנועה לזרום נהגים חושבים לא לצאת פראיירים.

דוגמה הפוכה היא ההשתלבות בהרצליה פיתוח. תמיד מאפשרים לאוטובוסים ומוניות להשתלב בחזרה לתנועה כשהם עוצרים לנוסעים, כדי שלא יחסמו את הנתיב לפניה ימינה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

נהג משאית משייט להנאתו בשמאלי פתאום 5ני קולט אותו גולש לנתיב שלי ומוריד אותי לשוליים... זה יכל להגמר אחרת אם הייתי פחות עירני כנראה היה עסוק במשהו..

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם

נהג פונה וברגע האחרון בורח מהפניה לנתיב שלי..

ועוד אחד.. נהג אוטובוס נוסע כאילו הוא בפרייבט, גונב עצור וכמעט מוריד הולכי רגל

Sent from my m3 note using Tapatalk

פורסם
[video=facebook_share;10156264814682660]https://www.facebook.com/elic25/videos/vb.735987659/10156264814682660

הרבה זמן לא הייתי

\

או שהוא בודק עירנות שלנו על הכביש, או שהוא בתחרות עם עצמו כמה פעמים הוא יכול כמעט להכנס באנשים בכביש תוך פחות מדקה

1. חסמת בן אדם ולא נתת לו לעבור.

2. יכלת להשאיר קצת מרווח להתחשב באחר שמתקשה לצאת מהחניה ולעצור קודם לכן. עם תחילת התנועה הוא היה משתלב בהקדם אל תוך הנתיב. מה בחרת לעשות? לחסום אותו ולקבוע עובדות על הכביש שזה בבעלותך.

3. לאחר מכן, הבן אדם הנחות במיצובישי לנסר הכסופה שהחליט לקבוע גם כן עובדות לתת גז ולא לאפשר לבן אדם לעבור נתיב, מה הוא השיג בזה? במה זה עזר לו? טס קדימה לחסום אותו בשביל מה? עוד רכב אחד לכאן או לשם? תופעה גועלית ובזויה.

אנשים כאלו שנותנים גז לחסום אותך לעבור נתיב כשהם בעצמם נמצאים בנתיב עקיפה, שיא הגועל.

4. לאפשר לאחרים להשתלב ולהוריד קצת את הרגל מהגז עוזר לתנועה לזרום בצורה טובה יותר וחוסכת בלימות דבר אשר משפיע בשרשרת על כל אלו שאחרייך.

הסרטון הזה מראה היטב כיצד כל מה שרשמתי אי פעם ואחרים על הסרטונים שלך - אתה הבעיה בכביש במרבית הפעמים, צר לי.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...