Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפילו בכיכר המדינה פיוז לא עולה 35 שח

זה איננו פיוז רגיל אלא פיוז מיוחד למתח גבוה. למיטב ידיעתי, המחיר סביר.

:turn-l:
  • שנה מאוחר יותר...
  • תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הקפצה:

המיקרוגל של ההורים של אשתי הפסיק לחמם. תפסתי אותו רגע לפני שהם הספיקו לזרוק אותו ופתחתי לבדוק הכצעקתה.

הפעם כבר ניגשתי ישירות לפיוז, שכמובן היה שרוף. התארגנתי על פיוז חדש ובשניה הראשונה שהפעלתי את המכשיר הוא גם נשרף.

האם יש טעם להתקדם הלאה בבדיקה או שעדיף לזרוק את המכשיר? אם להתקדם בבדיקה: מה החלק הבא שעלי לבדוק? מגנטרון?

מבנהו הפנימי של המכשיר זהה למבנה המכשיר שלי, שאת תמונותיו פרסמתי באחת מתגובותיי הקודמות ושעובד עד היום כמו נמר.

תודה

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם הפיוז נשרף זה סביר שיש קצר איפשהו אחרי הפיוז, המגנטרון זהו רכיב יקר אבל פשוט יחסית ובסבירות נמוכה ששם הבעיה.

יש לעבור עם פלוק על המעגל, שלב אחרי שלב עד שאתה מוצא את הקצר או הפריצה.

בסופו של דבר, לדעתי, המחיר של מיקרוגל חדש לא מצדיק את כמות העבודה שמצריכה תיקון של הישן.

פורסם

אני בהחלט יכול לעבור עם פלוק, אלא שהדבר טומן בחובו שתי בעיות:

1. אין לי פלוק.
  2. גם בהנחה שהיה לי פלוק והייתי עובר איתו על חלקים שונים במכשיר, זה לא היה אומר לי כלום כי אני לא ממש מבין בזה.

אם למישהו יש פתרון קל יותר - סבבה. אם לא, אז ירדו לי 300 שקל מהירושה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני לא חושב שיש פיתרון יותר קל, זה מה שדרוש ע"מ למצוא את התקלה (תיקון התקלה תצריך גם מלחם נורמאלי).

יותר קל מלתקן אותו זה לזרוק אותו.

פורסם

מיקרוגל שהתקלקל? הממממ, כדאי שתבדוק מי השכנים שלך

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

בהנחה ואין לך שכנים אטיופים, הנח את המיקרו ליד הפח.

300 שקל זה מחיר הוגן תמורת כאב הראש.

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

מקפיץ שרשור עתיק זה כי הוא עלה בחיפוש בגוגל ועזר לי לתקן את המיקרו שלי... אז החלטתי לדווח למען שאר המשתמשים.

המיקרו הוותיק שלי החליט יום אחד שלא בא לו לחמם את האוכל - אין לו בעיה לסובב את הצלחת ולהעיר עליה קצת בנורה... אבל לחמם? לא!

מדובר במיקרו דיגיטלי, תוצרת סין, עם כל התכונות הנכונות (כפתורים אטומים לניקוי קל, לחצני הפעלה מהירה, שעון גדול וקריא ועוד). המיקרו משרת אותי כבר לפחות 13(!) שנים. כבר התחלתי לחפש תחליף, אבל איזכורים חוזרים ונשנים ברחבי האינטרנט (כולל כאן) של האמינות הגרועה של המכשירים המודרניים, גרמה לי לבדוק רגע אם יש איזכורים לתקלה כזו ואולי פיתרון (פשוט) לה. בין השאר צץ השרשור הזה.

אז עם הידע שעלי לחפש פיוז בבית פיוז גדול, פתחתי בזריזות את המיקרו (החארות הסינים אפילו שמו שני ברגי טורקס מאובטח - אחד הצלחתי לפתוח עם טורקס רגיל ואת השני התאמתי בזריזות למברג שטוח ע"י דרמל). במבט חטוף זיהיתי משהו שמתאים לתיאור בית פיוז גדול:

IMG_20180504_122853.jpg

פתיחת בורג נוסף שמחזיק אותו במקום והפיוז בחוץ. קפיצה לחנות חשמל המקומית ותמורת עשרה שקלים בידי פיוז במידות זהות (ללא בית), שמתאים למתח זהה (5kV), אך לזרם גבוה יותר (המוכר הבטיח שזה בסדר ואני חשבתי לעצמי שמקסימום המיקרו יתפגר - אין מה להפסיד).

כך הוא נראה:

1914x634896359014140654_M.jpg

הפיוז הוחלף, הכל הורכב בחזרה והמיקרו חזר לחמם כרגיל ועובד מאז כבר שבוע. :king:

אז תודה לפורום, ולידיעת מי שיתקל בתקלה דומה.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם
. קפיצה לחנות חשמל המקומית ותמורת עשרה שקלים בידי פיוז במידות זהות (ללא בית), שמתאים למתח זהה (5kV), אך לזרם גבוה יותר (המוכר הבטיח שזה בסדר ואני חשבתי לעצמי שמקסימום המיקרו יתפגר - אין מה להפסיד).

.

יש מה להפסיד. פיוז לזרם גבוה יותר זה רעיון רע. זה לא שהמיקרו ימות בגלל זה - אתה עלול למות בגלל זה (סכנת שריפה!). ממליץ להשיג בהקדם נתיך בערך הנכון.

:turn-l:
פורסם

לאיזה זרם מיועד הפיוז המקורי לעומת הפיוז שרכשת ?

פיוז בעל ערך גבוה עלול לגרום לשריפת החיווט החשמלי וגם ליותר מזה.

איזה כייף לי :)

• 6 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מצאתי את אותה תקלה במיקרו יחסית יקר ובמצב ממש חדש, אם יש מישהו מאיזור המרכז שמבין ויכול לעזור בבדיקת הפיוז/החלפתו, אשמח לקפוץ אליו שיראה אם זה באמת פיוז. הייתי עושה לבד אבל במיקרוגל אין לי מושג ואני קצת חושש. אני מרמת גן.

WhatsApp Image 2024-11-14 at 23.56.24.jpeg

WhatsApp Image 2024-11-14 at 23.56.23 (1).jpeg

WhatsApp Image 2024-11-14 at 23.56.23.jpeg

WhatsApp Image 2024-11-14 at 23.56.21.jpeg

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...