Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, כל.

קשה הדיסוננס הקוגניטיבי הזה,

במיוחד עם מודעות פרושות על צמד העמודים המרכזי במוסף,

בשילוב שלטי חוצות באיילון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
אילו טושיבה הייתה מייצרת מוצרים טובים בכמויות יפות, היא הייתה הופכת לאחת מהגדולות.

במבחן התוצאה (מעניין מי מתעלם מזה) הטלוויזיות שלהם לא מעניינות אף אחד והמוצרים הפריפריאליים נהנים *במציאות* מאמינות גרועה ולכן החברה לא רלוונטית, לא בארץ ולא בעולם. ביקורות טובות על ניידים תמצא בכל מקום (זה הרי מוזמן) אבל במציאות שום עסק לא נוגע בהם.

לא מבין למה אתה מגן עליהם.

אין לי מניות בטושיבה, וגם לא איזשהו קשר רגשי לחברה. אני פשוט אלרגי בצורה חזקה לבולשיט, שאתה פשוט שופך פה בכמויות, ואני ממש לא מבין למה. טושיבה אכן הייתה אחת מהגדולות עד 2011 גם בשוק הטלויזיות (היצרן החמישי בגודלו בעולם עד 2010, שישי ב 2011), וגם בשוק הניידים (גם פה מס' 5 בעולם עד 2010)

אני לא מתווכח שהיום הטלויזיות שלהם לא טובות. מ 2011 ועד היום הם היו בירידה והגיעו למצב דרעק.

כל מה שכתבתי היה בנוגע לקשקוש שלך בנוגע ל "מותג מדבקה כבר 20 שנה" עם טענות מוזרות לגבי רמת המוצרים שלהם גם אז. טושיבה היא דוגמה היסטורית ממש לנפילה של קונצרן מהפסגה לתחתית תוך 5 שנים, לא קורה הרבה בשוק.

*לגבי הניידים העסקיים שלהם, אני מכיר אותם מאוד מקרוב, ובהחלט נגעתי בהם בידיים במשך כמה שנים טובות. מוצרים מעולים, טושיבה יצאו משוק הניידים ב 2016 חוץ מהעסקיים. החטיבה הזו עדיין רווחית להם ועדיין מוציאה יופי של מוצרים.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
פורסם (נערך)
כן, כל.

וואלה. אז בטוח שזה נכון.ֿ

ֿ

עריכה: משום מה צורפה בטעות התמונה. אין לה שום קשר לפוסט הנוכחי. לא מצליח להסיר אותה בעריכה... נראה שאין אפשרות כזו.

עריכה אחרונה על ידי malcishua
פורסם

דיון מעניין על טושיבה.

אני רכשתי מחשב טושיבה KIRA שהיה פשוט מדהים עד שהחל להוציא זרמים מוזרים ממשטח שליד הטאצ'פד. היבואן לא רצה לתקן וזיכה אותי. רכשתי THINKPAD פנטסטי.

את ההודעה הזו אני כותב ממחשב Toshiba Satellite Pro שרכשתי ב-3000 ש"ח במבצע של היבואן. עד כה - טפו טפו טפו, עובד פשוט נהדר.

• תוכן חדש...