Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני צריך לקנות מצבר לסיריון 2008. (1.3 אוטומטי כמובן, לא קיים בארץ דגם אחר).

האוטו לא לידי ולכן אשמח אם מישהו יוכל לרשום מידות, מיקום קטבים, כמה אמפר שעה וכוח התנעה נדרש.

תודה.

פורסם (נערך)

דגם המצבר לפי התקן היפני - 40B19L.

Specifications voltage: 12 V. Capacity: 28 Ah (5 HR).

Dimensions (mm) length: 187 / width: 127 / height: 227..

ראה תמונוצ מצורפות.

productsheet_5401260333132_Page_1.jpg

productsheet_5401260333132_Page_2.jpg

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אני ממש בטוח שייכנס שם גם מצבר של 52ah כי הוא נכנס בול במידות גם ביאריס עם מנוע זהה.

ברוב המקרים אין צורך להתקין מצבר בעל קיבולת וכושר התנעה גבוהים יותר מהמלצת הייצרן אלא אם אתה גר במדינה עם טמפ' של מתחת למינוס 10 מעלות צלזיוס (בערך).

איזה כייף לי :)

פורסם

הוצע לי מצבר ארוך יותר, 23 ס"מ במקום 18.7. גובה ועומק זהים. אפשר להתקין אותו אבל צריך לחתוך את תושבת המצבר. לא הייתי מעוניין לחתוך את התושבת.

1.jpg

המצבר הקודם היה וורטה 40 אמפר שעה מתאריך 10/2014, זאת אומרת עבד כ 3.5 שנים.

קניתי מצבר Start Up עם קיבלות 35 אמפר שעה וכושר התנעה 300 אמפר בטמפרטורה מינוס 18 מעלות (שזה קצת מתחת לנדרש) ו 390 אמפר בטמפרטורה 0 מעלות שזה מעל הנדרש.

2.jpg

ברכב הנ"ל הייתה כנראה נזילה של חומצה מהמצבר אצל הבעלים הקודמים ולכן פירקתי את תושבת הפלסטיק של המצבר וצבעתי עם צבע המרייט את תושבת הברזל שהייתה חלודה.

8.jpg

גם גשר סגירה של המצבר היה חלוד, עבר ניקוי עם מברשת פלדה, ניקוי בספריי מסיר גריז וצבעיה בצבע שחור קרמי.

5.jpg6.jpg7.jpg4.jpg

9.jpg10.jpg

מורכב.

11.jpg

מתח עם מנוע פועל בסרק.

12.jpg

מתח מיד לאחר כיבוי מנוע.

13.jpg

מתח כ 5 דקות אחרי כיבוי מנוע.

14.jpg

פורסם

לא רשמתי את זה בהודעה הקודמת, מהמצבר שקניתי היה צריך להוריד "קנטים" למטה עם סכין יפנית.

אני חושב שאין מצבר Start Up מתאים לסיריון בלי שינויים.

rps20180416_131557.jpg

• תוכן חדש...