Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

באיזה אמפולות אתם משתמשים לכלב/ה שלכם?

נשבר לי מהתשלום התלת חודשי של 250 ש"ח עבור הברבקטו.

במידה והקנייה מאמזון, אשמח לקישור.

תודה רבה.

פורסם

כמו שזה הולך ומתחוור ממה שקוראים ברשת, אתה לא רק חוסך כסף באי קניית ברווקטו אלא אתה אשכרה מציל את החיים שלה!

יש לי נסיון מצויין עם אמפולה חדשה יחסית בארץ שנקראת VECTRA, משולבת פרעושים וקרציות.

סביב ה 150 ש"ח ל 3 אמפולות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה yuvk לא הכרתי את האתר!

הברבקטו עולה שם 52$ לאחר משלוח, מדהים ההפרש במחיר. למה בארץ הוא עולה 250... סתם כי אפשר?

בגירה למה מציל חיים? הוטרינר ( אותו אחד כ 4 שנים, סמוך עליו די בעיניים עצומות) המליץ על זה בזמנו כשהסרסטו הפסיק לעבוד, ומאז יש שקט בגזרה.

פורסם (נערך)

הברבקטו עולה שם 52$ לאחר משלוח, מדהים ההפרש במחיר. למה בארץ הוא עולה 250... סתם כי אפשר?

בפירוש כן.

אני אישית מזמין מכאן: http://www.vetpetworld.com/product/bravecto-20-40kg-44-88lbs-1tbl/ (יש גם לקבוצות משקל אחרות)

הזמנתי כבר מעל 5 פעמים, מגיע תוך שבועיים בערך (קח את זה בחשבון). המחירים כל פעם משתנים, אבל לרוב נעים סביב 140-160 ש"ח (הם גם מוסיפים קופון הנחה להזמנה הבאה מדי פעם).

כמו שזה הולך ומתחוור ממה שקוראים ברשת, אתה לא רק חוסך כסף באי קניית ברווקטו אלא אתה אשכרה מציל את החיים שלה!

זה שטויות במיץ. גם אני קראתי על זה בזמנו (חושב שגם כתבתי על זה כאן). הוטרינר שלי אמר שזה משהו ידוע ושמדובר בשיימינג לא ברור של החברה. מאז קרה ולכלב שלי היה סרטן (Mast cell). שאלתי את האונקולוגית שטיפלה בו אם זה יכול להיות קשור באיזושהי צורה לברווקטו, היא אמרה שממש לא, חזרה על אותו סיפור של שיימינג ואמרה שאין שום בעיה להמשיך לתת לו ברווקטו גם תו"כ הטיפול.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

אם אתה בוחר בהזמנה חוזרת אוטומטית (בזמנים שתקבע) תקבל 10% הנחה גם בהזמנה הראשונה וגם בחוזרות (אפשר תמיד לבטל את ההזמנה החוזרת).

:turn-l:
פורסם
כמו שזה הולך ומתחוור ממה שקוראים ברשת,

שחייזרים נחתו?

אני מוצא לך דיווחי רשת על כל חומר, כולל אקמול.

תביא משהו רציני (מקור בדוק, מאומת, לא דיווח אנקדוטאלי, אתר רציני).

ברבקטו עובד מעולה, כאשר כל האחרים כבר כושלים כשנתיים-שלוש, וקרציות/פרעושים זו סכנה בריאותית הרבה יותר מוחשית מדיווחים "באינטרט".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הזמנתי ברבקטו מvetpetworld קודם אז תודה לך, אגב המוצר נשלח עם מספר מעקב?

בפירוש כן.

אני אישית מזמין מכאן: http://www.vetpetworld.com/product/bravecto-20-40kg-44-88lbs-1tbl/ (יש גם לקבוצות משקל אחרות)

הזמנתי כבר מעל 5 פעמים, מגיע תוך שבועיים בערך (קח את זה בחשבון). המחירים כל פעם משתנים, אבל לרוב נעים סביב 140-160 ש"ח (הם גם מוסיפים קופון הנחה להזמנה הבאה מדי פעם).

זה שטויות במיץ. גם אני קראתי על זה בזמנו (חושב שגם כתבתי על זה כאן). הוטרינר שלי אמר שזה משהו ידוע ושמדובר בשיימינג לא ברור של החברה. מאז קרה ולכלב שלי היה סרטן (Mast cell). שאלתי את האונקולוגית שטיפלה בו אם זה יכול להיות קשור באיזושהי צורה לברווקטו, היא אמרה שממש לא, חזרה על אותו סיפור של שיימינג ואמרה שאין שום בעיה להמשיך לתת לו ברווקטו גם תו"כ הטיפול.

פורסם

חבל שאתה סתם מתלהם...

פורסם

Blaz00r,

רק כדי להיות בטוח,

האתר שהמלצת עליו, הזמנת ממנו אישית ברבקטו ונתת לכלב?

כלומר האתר בסדר ואפשר לסמוך שיגיע המוצר הנכון? כי זה כבר באמת נשמע זול מדי.

פורסם

פורסם
Blaz00r,

רק כדי להיות בטוח,

האתר שהמלצת עליו, הזמנת ממנו אישית ברבקטו ונתת לכלב?

כלומר האתר בסדר ואפשר לסמוך שיגיע המוצר הנכון? כי זה כבר באמת נשמע זול מדי.

כן, כמו שאמרתי, מעל 5 פעמים. מגיע באריזה מקורית והכל בסדר.

לגבי מספר מעקב, אם אני זוכר נכון אז אין.

פורסם

ממש הוצאת לי את החשק להידיין איתך, אין לי כח לכוחניות!

בכל מקרה, בין אם אני צודק או אתה, קח בחשבון שיש הסכמה מוחלטת שעל הטפיל החיצוני לנשוך את הכלב בכדי להיות מושפע מהחומר הפעיל ולכן קרציה שנגועה בקדחת הקרציות תגרום לכלב לחלות בקדחת קרציות וכמות גדולה של פרעושים תגרום לכלב אנמיה כך שלכלב לא יוצא שום דבר מהנוחות שלך...נכון, הם מתים, אבל הם לא מתים לפני שדופקים לו ביס.

אז גם חוסר נעימות וגם שום הגנה בריאותית!!!

מתוך הדף שאתה צרפת:

Because fleas and ticks must start feeding on the dog in order to be killed by the medicine, they mightstill be able to transmit any diseases with which they may be infected.

http://www.ema.europa.eu/docs/en_GB/document_library/EPAR_-_Summary_for_the_public/veterinary/002526/WC500163861.pdf

וכל אלה עם "אבל הוטרינר אמר...", צאו מהסרט, אין לוטרינר לא שבועת היפוקרטס ולבודדים מבניהם יש יושרה מקצועית כל שהיא.

פורסם

איפה הכוחניות?

אני מפנה לעובדות.

הנה הסבר קצר למה אתה טועה:

http://www.walkervillevet.com.au/blog/does-bravecto-kill-dogs/

______

לגבי צמצום ההדבקה, ברגע שאין לך פרעושים מתרבים בבית יש לך פחות הזדמנויות עקיצה.

אני לא יודע לגבי המוצר שהמלצת עליו, הוא בעייתי לחתולים, ויש לי שניים. אני יודע ששום מוצר אחר מלבד ברבקטו לא עבד, במשך השנתיים האחרונות.

פורסם

לא הפנית לשום עובדות, הפנית לשני הקישורים הראשונים שמצאת בגיגול.

הבנתך בתחום היא אפס מוחלט אבל עדיין, זה לא מפריע לך להתיימר.

• תוכן חדש...