Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גרנד פיקאסו דיזל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מחפש כבר תקופה רכב שבע מקומות בתקציב 80-90K. מחזיק כיום סניק 2007. חשבתי על פריוס פלוס למרות חיבתי למכוניות צרפתיות, משיקולי סחירות ואמינות.

אולם יש לי הצעה עכשיו של פיקאסו דיזל 2015 64,000 ק"מ בשמונים אלף ש"ח.

על פניו הצעה טובה אבל אני מפחד מהאמינות והסחירות של הרכב.

מה דעתכם?

אגב נוסעים ברכב רק 10,000 ק"מ לשנה (למרות זאת שוקל את דגם הדיזל בגלל האמינות המיוחסת לו ואולי היותו בלתי נפוץ יעזור לי לעניין הסחירות).

פורסם

מה שיעזור לך בעתיד בעניין הסחירות, זה הקילומטראז' הנמוך מאוד לרכב דיזל, שאתם נוסעים.

רכב כזה נחטף מהר מאוד.

איזה נפח מנוע יש לרכב הזה שמצאת? אם זה 2.0 - מומלץ ביותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

אתה מדבר על הפיקאסו מירושלים.

תוודא שזה מנוע 2.0 . כי נמכרו גם מנועי 1.6 דיזל למוניות. ב 2015 נמכרו גם דגמים ללא כסאות 6,7 .לדגם האקסלוסיב יש פס ניקל לרוחב ידית תא מטען ומסך עליון צבעוני. חסרה שם תמונה מאחור.

תוודא גם את כל אלה.

יש מעט מאד 2.0 למכירה ביד2 והן נעלמות דיי מהר.

אצלי שנתון דומה הלך המצבר אחרי שנה. האיתוראן אחרי שנתיים. הוחלפו שניהם באחריות .

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...