Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב המדובר הינו רנו קליאו,

פניתי אל ביטוח השמשות וביקשתי שמשה מקורית, כמובן שהפוליסה מכסה רק שמשה חליפית.

נאמר לי שזה אפשרי אך אצטרך לשלם עלייה את ההפרש,

סך העלות שתקוזז מהשמשה המקורית הוא 115 ש"ח לאחר מעמ, לטענתם זו העלות המלאה של שמשה חליפית עבורם!

אינני בקיא כלל במחירים אך נראה לי מפוקפק.

כרגע אין לי כוונה לפרסם שום שמות אלא אם אשתכנע שבאמת זה לא המחיר.

מי שיוכל לשתף מידע בנושא, אשמח.

פורסם

נשמע כמו קומבינת השידרוגים כשאתה קונה דירה חדשה מקבלן. זיכוי על דלת פנדור? 75 שקלים. זיכוי על מטבח רגבה? 1,000 שקלים.

:roll:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)

אם יש לך חיישני גשם בשמשה הם כנראה יפסיקו לעבוד אם תתקין שמשה חלופית. המחיר שקיבלת : קומבינה ידועה וטרם הכניסו לך את הגומיות...

למעשה ביטוח שמשות קידמית בהרבה מקרים הוא מיותר לחלוטין. לך באופן פרטי .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

קשה לי להאמין שזה מחיר של שמשה קדמית. כששמשה מקורית נמכרת ב 3000-5000 ש"ח, גם אם נוריד מקדם היסטריה ורווח חזירי של היבואנים לא נגיע לעלות שמשה (לסוחר) של 100 ש"ח לפני מע"מ. כנראה, כמו שכתב מישהו מעלי, זו בדיוק קומבינת השדרוגים בקניית דירה: תתקין את מה שאנחנו מציעים או תקבל זיכוי של שקל תשעים.

אם אתה רוצה לדעת כמה זה עולה, תתקשר למקום אחר, תגיד שאתה מעוניין להחליף שמשה באופן פרטי, קבל הצעת מחיר ואז תוריד ממנה מע"מ ורווח ותהיה לך הערכה כללית של העלות - אחרי זה השאלה היחידה היא מה כתוב בחוזה הביטוח לגבי הזיכוי ברכישת שמשה מקורית.

פורסם

מזכיר משקפיים חינם דרך קופת חולים:

האופטומטריסט ששולחים אותך אליו משלם לקופה על כל לקוח שמגיע (ולא הפוך).

עכשיו נראה אותך יוצא ממנו עם משקפיים בחינם

פורסם

אני גם הייתי במצב הזה עם פיאט פונטו. ביקשתי שמשה מקורית ומהר מאוד ירדתי מהעניין אחרי שאמרו לי את העליות (לא בדיוק רק סדר גודל, אין לי מושג מה גובה הזיכוי). הביטוח שלי עבד עם אוטו גלס, אז הגעתי לסניף שלהם בחולון. האמת שחששתי משמשה חלופית, אבל אמרתי לעצמי שאתקין את החלופית דרך הביטוח ואם יהיו בעיות אשקול להחליף למקורי ( באופן פרטי).

במקרה שלי:

-לא היה צורך להחליף גומיות, אין גומייה שמקיפה את כל השמשה אלא פס גומי למעלה שהותקן מחדש.

-בנוסף נמרח ממיר חלודה על המסגרת לאחר הפירוק ולפני ההתקנה של השמשה החדשה- ללא עלות.

- הותקנה שמשה חלופית מתוצרת מקומית OSG -

http://osg.co.il/

- סה"כ לא חויבתי בכלל על ההחלפה או העבודה

* אציין כי לפני ההחלפה פניתי ל"תחנת שירות" של אוטו גלס ליד הבית, ושם רצו תוספת תשלום על גומייה+ שימוש בממיר חלודה (משהו באזור 300-400 ש"ח, אם אני זוכר נכון). לכן הזהר, ובדוק את העלות הסופית טרם ההתקנה.

לגבי איכות השמשה, אני חייב לציין כי הופתעתי לטובה. ההתקנה הייתה מקצועית ( עד כמה שאני יכול להעריך אותה), אין לי בעיות אטימות או רעשי רוח לעומת השמשה המקורית, אין עיוותים אופטיים שניתן להבחין בהן בעין (וזה מה שהכי חששתי ממנו, בעבר נהגתי ב I20 חדשה עם שמשה מקורית שהיה בה עיוות אופטי וזה יכול לשגע), לגבי ציפויים למיניהם אני לא יודע. עברה חצי שנה בערך מההתקנה, כרגע אני לא מוצא צורך בהחלפת השמשה.

תמונה של חותמת היצרן עם סימון תקנים:

attachment.php?attachmentid=497260&d=1511873918

osg_.jpg

פורסם

אהלן.. מנסיון עם שמשה חליפית פלוס עבודה C3 2003 זה עלות של 600 שקלים לערך[ בלי מע"מ נראה לי..] .

אגב החליפית [OSG] הם אחלה.. מה שצריך להדאיג אותך זה מי עובד על הרכב וכמה אכפת לו..

חיישנים למינהם אפשר להעביר.. פשוט להודיע להזמין שמשה שמיועדת לחיישן כזה או אחר.

פורסם

גבוה הזיכוי הבחלט הזוי.

מה שכן לפני כשנתיים בפגע בי אבן ממשאית במהלך נסיעה, שהגיעתי ליעד לא היה כלום, בבוקר למחרת היה סדק.

גם אותי הפנו דרך חברת הביטוח לאוטו גלאס, אפילו לא טרחתי לברר מה התוספת למקורית, התקינו את החליפית והייתי איתה כחצי שנה עד שנמכר הרכב.

הייתה בסדר גמור ולא ראיתי איתה שום בעיות, לא חושב שזה שווה את הכאב ראש או התוספת הכספית (המטורפת).

2017 Type R

• תוכן חדש...