Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זהירות, כביש 6!!! (מייל שקיבלתי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ami ו falou - אתם שני גברים תותחים עצבניים ביותר - אה?

לידיעתכם - אין זו ניידת של כביש 6 שעוצרת אתכם בעצמה, אלה ניידת של כביש 6 בליווי משטרה, עדיין לא הייתם עוצרים?

לדיעתכם (2) - אי עצירה במקרה שכזה, שקול להתחמקות/בריחה משוטר.. עדיין לא הייתם עוצרים?

לידיעתכם (3) - החוק שחוקק במיוחד עבור כביש "חוצה-ישראל" מציין בפירוש כי החברה המפעילה את הכביש רשאית להחרים רכבים אשר בעליהם לא שילמו עבור שימוש בכביש.. עדיין לא הייתם עוצרים?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ami ו falou - אתם שני גברים תותחים עצבניים ביותר - אה?

לידיעתכם - אין זו ניידת של כביש 6 שעוצרת אתכם בעצמה, אלה ניידת של כביש 6 בליווי משטרה, עדיין לא הייתם עוצרים?

לדיעתכם (2) - אי עצירה במקרה שכזה, שקול להתחמקות/בריחה משוטר.. עדיין לא הייתם עוצרים?

לידיעתכם (3) - החוק שחוקק במיוחד עבור כביש "חוצה-ישראל" מציין בפירוש כי החברה המפעילה את הכביש רשאית להחרים רכבים אשר בעליהם לא שילמו עבור שימוש בכביש.. עדיין לא הייתם עוצרים?

תחזור למה שכבר כתבתי ותגיד לי אם אתה צריך עוד הבהרות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בכלל לא תותח ועוד פחות עצבני אבל את האוטו שלי לא הייתי נותן! גם לא לשוטר שעוצר אותי!

נראה לך שאני עכשיו מדבר סתם על דפי האינטרנט אבל אני בטוח שגם במציאות לא הייתי נותן לשוטר לקחת את האוטו שלי! אין לו שום זכות!

אני מעדיף לברוח משוטר ולהתמודד עם התוצאות בבית משפט שאני יוזם במקום לתת את הרכב, כמו ש falou אמר.

גם אם יש חוק כזה זה לא אומר שהוא טוב ואם זה יקרה למישהו עשיר אני בטוח שהוא יגיע עם זה עד לבג"ץ ויבטל את החוק!

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם

1- הם משלמים עבור שירותי המשטרה, בדיוק כמו שעושות קבוצות כדורגל עבור שירותי המשטרה באבטחת המגרשים.

2- אי-ציות להוראת שוטר הינה עבירה פלילית, אתה בטוח שאתה רוצה תיק פלילי במשטרה בגלל שלא עצרת לשוטר שסימן לך?

מה גם שאתה לא יודע כמה החוב שלך לפני שעצרו אותך..

פורסם
אני מעדיף לברוח משוטר ולהתמודד עם התוצאות בבית משפט שאני יוזם במקום לתת את הרכב, כמו ש falou אמר.

אני לא כתבתי כזה דבר. אני כתבתי שהייתי מתייעץ עם עו"ד במקום. לגבי ההשלכות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בכל מקרה - ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך, הוא לעשות מנוי לרכב שלך. גם אם אתה נוסע וגם אם לא.

בכל מקרה, מנוי לא עולה כסף. מנוי וידאו לא דורש כלום (עדיף אם אתה לא נוסע בכלל.. או פעם בשנה).

מנוי פס-קל דורש פקדון של כ100-150 ש"ח על המכשיר (עדיף אם אתה נוסע לפחות פעם בחודש-חודשיים).

כאמור, המנוי לא עולה כסף, אתה יודע שיש להם (לדרך ארץ) כתובת מעודכנת שלך, אתה יכול לבחור לשלם בהוראת קבע, והכי חשוב - אתה מקבל מחירים מוזלים בהרבה מהמחיר המקורי.

אז למה לא לעשות מנוי? וגם אם אתה בכלל לא נוסע בכביש.. תעשה.. רק ליתר בטחון - זה גם ככה לא עולה לך שקל (ואם תסע בטעות, תהיה בטוח שתקבל את החשבון הביתה לכתובת הנכונה, ושתקבל הנחה על הנסיעה).

פורסם
בכל מקרה - ההצעה הכי טובה שאני יכול לתת לך, הוא לעשות מנוי לרכב שלך. גם אם אתה נוסע וגם אם לא.

בכל מקרה, מנוי לא עולה כסף. מנוי וידאו לא דורש כלום (עדיף אם אתה לא נוסע בכלל.. או פעם בשנה).

מנוי פס-קל דורש פקדון של כ100-150 ש"ח על המכשיר (עדיף אם אתה נוסע לפחות פעם בחודש-חודשיים).

כאמור, המנוי לא עולה כסף, אתה יודע שיש להם (לדרך ארץ) כתובת מעודכנת שלך, אתה יכול לבחור לשלם בהוראת קבע, והכי חשוב - אתה מקבל מחירים מוזלים בהרבה מהמחיר המקורי.

אז למה לא לעשות מנוי? וגם אם אתה בכלל לא נוסע בכביש.. תעשה.. רק ליתר בטחון - זה גם ככה לא עולה לך שקל (ואם תסע בטעות, תהיה בטוח שתקבל את החשבון הביתה לכתובת הנכונה, ושתקבל הנחה על הנסיעה).

זו המטרה שהם מנסים להשיג.

שיהיה להם דרך פשוטה לגבות כסף מרוב אזרחי המדינה, ואז הם לא יצטרכו להוציא הון על גבייה. למען האמת, אני די מבין את המטרה.

פורסם

זה לא הגיוני שכול פעם שניידת של כביש 6 באה להודיד אותך מהכביש הם באים בליווי ניידת משטרה ...

השאלה שלי היא האם עובדי דרך ארץ מחרימים את האוטו פיזית(כמו שוטרים) במקרה של התנגדות?

ומה מפריע פשוט לנסוע ולא לעצור להם (בתנאי שאין שוטר) ולצאת ביציאה הראשונה מהכביש?

ואז לסדר את כל החובות (בלי כל הלחץ של לדאוג לאוטו ו לשלם מתאים שקל עבור יום חנייה)

פורסם

לכל מי שקורא להחרים את הכביש, טענות לשערוריה וכו' - כדאי שתדעו שלכביש 6 מותר לגבות קנסות ופיגורים בסכומים מנופחים, ולהחרים מכונית מבעלי חוב בגלל שנבחרי העם - חברי הכנסת - כן! אותם אלה שאתם הצבעתם עבורם - חוקקו חוק שמאפשר להם לעשות כן.

אז טענות בבקשה למנהיגי המדינה, ולא לאלה שבסה"כ מוציאים לפועל את דבר החוק....

פעם כדי לעשות מנוי נהג היה צריך להטריח את עצמו לאחד מ 4 עמדות רישום בארץ.

היום אפשר לעשות מנוי בטלפון, אז למה בכלל לפתוח פתח לצרות לאותם מקרים ש"ששכחת" שאתה אמור לקבל חיוב?

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
לכל מי שקורא להחרים את הכביש, טענות לשערוריה וכו' - כדאי שתדעו שלכביש 6 מותר לגבות קנסות ופיגורים בסכומים מנופחים, ולהחרים מכונית מבעלי חוב בגלל שנבחרי העם - חברי הכנסת - כן! אותם אלה שאתם הצבעתם עבורם - חוקקו חוק שמאפשר להם לעשות כן.

אז טענות בבקשה למנהיגי המדינה, ולא לאלה שבסה"כ מוציאים לפועל את דבר החוק....

פעם כדי לעשות מנוי נהג היה צריך להטריח את עצמו לאחד מ 4 עמדות רישום בארץ.

היום אפשר לעשות מנוי בטלפון, אז למה בכלל לפתוח פתח לצרות לאותם מקרים ש"ששכחת" שאתה אמור לקבל חיוב?

אתה צודק בעיניין של לעשות מנוי.

אבל עדיין מרתיחה המחשבה שיכול לבוא איזה דביל ולקחת לך את הרכב כי לא שילמת, אין כבוד לרכוש של אנשים היום, לא מבחינת כמויות הגניבה שיש בארץ ולא מבחינת הרשויות והחוק !

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הסיפור מרתיח וחסר כל היגיון, וזו גם לא פעם ראשונה או השניה שזה קורה, להזכירכם את הנושא של החיוב הכפול למי שמתעכב קצת בכביש... - אני קורא להחרים את כביש 6, גם הרסו את הסביבה וגם נהיו חלאות ללא תקנה - עם כל הכבוד לחסכון היחסי בזמן ומרחק שהכביש נותן, אין שום מקום לתאוות בצע מטורפת שכזו וביריונות לשמה של גוף מסחרי מסואב כמו דרך ארץ.

להחרים את כביש 6 !!!

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

רק אציין שהשבוע התקשרתי לכביש 6 לברר מדוע לא נשלח לביתי חשבון זעום על-סך של 15 ש"ח בגין נסיעה חד-פעמית.

אמר לי הפקיד בטלפון שתשלומים נמוכים (כמו זה) נשלחים בטווח של עד 3 חודשים!!!

בינתיים אני מחכה לחשבון!

יש לי ממה לחשוש?? (עברו חודשיים)

אמיר.

פורסם

ונסכם-

-הבריונות של בעלי הכביש ידועה

-נהלי פעולתם גם כן ידועה החל מאי וידוא הגעת החשבון ללקוח, וכלה בהחרמת רכוש.

-מי רוצה, ינסע בכביש הנ"ל ללא מנוי ויקח סיכוניו הוא.

-מי רוצה, יעשה מנוי וינסע בכביש הנ"ל בהמתנה רגועה לחשבון.

-מי לא רוצה, לא ינסע בכביש הנ"ל. 50 שנה הסתדרו בלעדיו.

אני בכל אופן לא נסעתי בכביש הנ"ל, ולעולם לא אסע.

בברכת נעילה מהנה למנהלים

-ארז-

• תוכן חדש...